351 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Κυρ Αυγ 04, 2013 12:38 pm
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
katerina1983 έγραψε:ετοιμη για φαγωμα εισαι!!!!!ωραιο μηλαρακι!!!!!
θελει να με φαει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:ετοιμη για φαγωμα εισαι!!!!!ωραιο μηλαρακι!!!!!
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:ετοιμη για φαγωμα εισαι!!!!!ωραιο μηλαρακι!!!!!
θελει να με φαει
katerina1983 έγραψε:παει αυτο ητανε πω πω βρε ρηνιωωωωωω
ρε μπας και εισαι και φωτογραφος και το κρυβεις??????
δεν φταιω εγω...εκεινη με προκαλειιιιirene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:ετοιμη για φαγωμα εισαι!!!!!ωραιο μηλαρακι!!!!!
θελει να με φαει
απαπαπαπαπα
valgreg έγραψε:μαναρακια μου εγω παω να την πεσω γτ αυριο δουλευω κανονικα.
ρηνακι μου περαστικουλια σου και φιλακια πολλα.καλως να δεχτεις την μανουλιτα.
κατερινιω μου μη ξυπνησεις τη γειτονια απο τα γελια κανονισε.φιλακια πολλα και σε σενα.
καλη μας νυχτα
χμμμμ καλα σε καταλαβα!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:παει αυτο ητανε πω πω βρε ρηνιωωωωωω
καλε ναι δε στο ειχα πει????
καληνυχτα κοριτσαρα μου!!!!καλη δουλιτσα για αυριοvalgreg έγραψε:μαναρακια μου εγω παω να την πεσω γτ αυριο δουλευω κανονικα.
ρηνακι μου περαστικουλια σου και φιλακια πολλα.καλως να δεχτεις την μανουλιτα.
κατερινιω μου μη ξυπνησεις τη γειτονια απο τα γελια κανονισε.φιλακια πολλα και σε σενα.
καλη μας νυχτα
katerina1983 έγραψε:χμμμμ καλα σε καταλαβα!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:παει αυτο ητανε πω πω βρε ρηνιωωωωωω
καλε ναι δε στο ειχα πει????
η δουλεια ειναι για μοστρα η πραγματικη σου δουλεια ειναι του φωτογραφου με ειδικες περιπτωσεις μοντελων χαχαχαχαχαχαχαχαχ
παει με ακουσαν και στο διπλανο τετραγωνο!!!!!irene-_- έγραψε:εχω λιωσεεεεειιιιιιιιι χαχαχαχαχαχα
katerina1983 έγραψε:παει με ακουσαν και στο διπλανο τετραγωνο!!!!!irene-_- έγραψε:εχω λιωσεεεεειιιιιιιιι χαχαχαχαχαχα
να σου πω ....πως εισαι τωρα ξαπλα και εχεις και το λαπτοπ κοντα ε?η μηπως εισαι σεκαρεκλα καθιστη και πονας.....
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:παει με ακουσαν και στο διπλανο τετραγωνο!!!!!irene-_- έγραψε:εχω λιωσεεεεειιιιιιιιι χαχαχαχαχαχα
να σου πω ....πως εισαι τωρα ξαπλα και εχεις και το λαπτοπ κοντα ε?η μηπως εισαι σεκαρεκλα καθιστη και πονας.....
ξαπλωνω κανονικα ανασκελα και εχω στηριγμενο το λαπ τοπ σε πλαγια θεση πανω στο στηθος..απο πατεντες αλλο τπτ εγω !!!
πιος αλλιως να την παλεψω ποθ δε μπορω να κουνηθω?????!!!!????katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:παει με ακουσαν και στο διπλανο τετραγωνο!!!!!irene-_- έγραψε:εχω λιωσεεεεειιιιιιιιι χαχαχαχαχαχα
ξαπλωνω κανονικα ανασκελα και εχω στηριγμενο το λαπ τοπ σε πλαγια θεση πανω στο στηθος..απο πατεντες αλλο τπτ εγω !!!
καλα δεν παιζεσαι!!!!!τρελοκομειο!!!ευτυχως εισαι και εσυ εδω μεσα στο κλουβι χαχαχχαχ
irene-_- έγραψε:πιος αλλιως να την παλεψω ποθ δε μπορω να κουνηθω?????!!!!????katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
που τα βρισκεις!!!!irene-_- έγραψε:μα που τις βρισκω η ατιμη!!!!!χαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης