376 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Κυρ Αυγ 04, 2013 1:17 pm
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
τι αλλο κατερινακι μου??τι εκανες εσυ σημερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δεν πηγα πουθενα με τετοια ζεστη....πουθενα/.....εδω σπιτι....εκανα τις δουλιτσες μου χαζεψα και στο πσ ξαπλωσα λιγο το μεσημερακι αυτα οχι τιποτα το συνταρακτικο!!!!!irene-_- έγραψε:τι αλλο κατερινακι μου??τι εκανες εσυ σημερα?
katerina1983 έγραψε:δεν πηγα πουθενα με τετοια ζεστη....πουθενα/.....εδω σπιτι....εκανα τις δουλιτσες μου χαζεψα και στο πσ ξαπλωσα λιγο το μεσημερακι αυτα οχι τιποτα το συνταρακτικο!!!!!irene-_- έγραψε:τι αλλο κατερινακι μου??τι εκανες εσυ σημερα?
με τον πονο πως πας?πονας πολυ τωρα που εισαι χαι χουι με την ενεση?
katerina1983 έγραψε:ηρθα!!!!
πανετοιμηirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ηρθα!!!!
ετοιμη????
katerina1983 έγραψε:πανετοιμηirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ηρθα!!!!
ετοιμη????
ε δεν ηταν πολλα να κανωirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:πανετοιμηirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ηρθα!!!!
ετοιμη????
γρηγορη εισαι...εχω αργω πολυυυυυ
katerina1983 έγραψε:
ωραιο και ετσι.....
λογικο δεν ειναι???ειναι μακρια το καψουρομανουλο τι να κανει.....ανησυχει....irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ωραιο και ετσι.....
ναι ειναι..αχ ο αντρας μου με εχει ζαλισει στα μνμτ!!!!
katerina1983 έγραψε:λογικο δεν ειναι???ειναι μακρια το καψουρομανουλο τι να κανει.....ανησυχει....irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ωραιο και ετσι.....
ετσι οπως το θετεις...σωστα...!!!αλλα τι να κανουμε εισαι το καψουρομανουλο τουirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:λογικο δεν ειναι???ειναι μακρια το καψουρομανουλο τι να κανει.....ανησυχει....irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ωραιο και ετσι.....
να ασχοληθει με την δουλεια του μη μου τον στειλουν εδω που ειναι ολο τσουκ τσουκ με το κιν του..εγω οτι ηταν να παθω το επαθα..τωρα ξαπλα τι αλλο να συμβει???
Σοφία 26 έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε?
Ξενυχταμε βλεπω!!!!
Ειρηνακι μου περαστηκα σου!!!
Βασουλα καλως ηρθες!!!
Τις υπολοιπες να σας διαβασω πρωτα,προειδοποιηω ειμαι απο κινητο!!!
katerina1983 έγραψε:ετσι οπως το θετεις...σωστα...!!!αλλα τι να κανουμε εισαι το καψουρομανουλο τουirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:λογικο δεν ειναι???ειναι μακρια το καψουρομανουλο τι να κανει.....ανησυχει....irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ωραιο και ετσι.....
να ασχοληθει με την δουλεια του μη μου τον στειλουν εδω που ειναι ολο τσουκ τσουκ με το κιν του..εγω οτι ηταν να παθω το επαθα..τωρα ξαπλα τι αλλο να συμβει???
Σοφία 26 έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε?
Ξενυχταμε βλεπω!!!!
Ειρηνακι μου περαστηκα σου!!!
Βασουλα καλως ηρθες!!!
Τις υπολοιπες να σας διαβασω πρωτα,προειδοποιηω ειμαι απο κινητο!!!
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ετσι οπως το θετεις...σωστα...!!!αλλα τι να κανουμε εισαι το καψουρομανουλο τουirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:λογικο δεν ειναι???ειναι μακρια το καψουρομανουλο τι να κανει.....ανησυχει....irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ωραιο και ετσι.....
καλα αυτο το καψουρομανουλο και το παχουλοκομψουλα εχει γινει σλογκαν μας χαχαχα
Σοφία 26 έγραψε:Κατερινακι μου γεια κ σε σενα!
Πηγαμε βολτιτσα κ γυρησαμε,πριν λιγο.
Ορεξη για σεξακι δεν υπαρχει αφου η σκυλιτσα μας εχει παθει συγχηση και πηγαινοφερνει τα σκυλακια απο δω κ απο εκει.πριν λιγο πηρε τα 2 πιο μικρα,και δεν ξερουμε αν τα πηρε για να τα φροντησει πιο πολυ η για να κανει καμια μα@@@@α.
Ειμαστε λιγο αγχωμενοι κ την εχουμε στο μυαλο μας!
Εσεις τι κανετε?
Η βασουλα ειναι μεσα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης