401 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Κυρ Αυγ 04, 2013 2:41 pm
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αντε παλι!!!!!βρε τρελοκομειοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!τρομαξα μαρηηηηηηirene-_- έγραψε:δε φαινεται ρε γμτ καλα τι γραφει!!!!
Σοφία 26 έγραψε:Κατερινακι μου γεια κ σε σενα!
Πηγαμε βολτιτσα κ γυρησαμε,πριν λιγο.
Ορεξη για σεξακι δεν υπαρχει αφου η σκυλιτσα μας εχει παθει συγχηση και πηγαινοφερνει τα σκυλακια απο δω κ απο εκει.πριν λιγο πηρε τα 2 πιο μικρα,και δεν ξερουμε αν τα πηρε για να τα φροντησει πιο πολυ η για να κανει καμια μα@@@@α.
Ειμαστε λιγο αγχωμενοι κ την εχουμε στο μυαλο μας!
Εσεις τι κανετε?
Η βασουλα ειναι μεσα?
katerina1983 έγραψε:αντε παλι!!!!!βρε τρελοκομειοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!τρομαξα μαρηηηηηηirene-_- έγραψε:δε φαινεται ρε γμτ καλα τι γραφει!!!!
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:αντε παλι!!!!!βρε τρελοκομειοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!τρομαξα μαρηηηηηηirene-_- έγραψε:δε φαινεται ρε γμτ καλα τι γραφει!!!!
μετα απο τοσες φωτο ακομ τρομαζεις??? ντροπη
katerina1983 έγραψε:νατο το καψουλομανουλο σου!!!!!!
προσεχεεε μην εχεις καμια περιεργη και βγει ατην φορα!!!!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:νατο το καψουλομανουλο σου!!!!!!
οτι να ναι κανει!!!αλλη επιλεγω αλλη βαζει!!!!
katerina1983 έγραψε:προσεχεεε μην εχεις καμια περιεργη και βγει ατην φορα!!!!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:νατο το καψουλομανουλο σου!!!!!!
οτι να ναι κανει!!!αλλη επιλεγω αλλη βαζει!!!!
τετοια ωρα αππαπαπαπ εγω ειμαι μια κιουρια...θελω 2(τι να μου κανει το ενα)!!!!!irene-_- έγραψε:να κερασω ενα?????
katerina1983 έγραψε:τετοια ωρα αππαπαπαπ εγω ειμαι μια κιουρια...θελω 2(τι να μου κανει το ενα)!!!!!irene-_- έγραψε:να κερασω ενα?????
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:τετοια ωρα αππαπαπαπ εγω ειμαι μια κιουρια...θελω 2(τι να μου κανει το ενα)!!!!!irene-_- έγραψε:να κερασω ενα?????
χαχαχα καλε τι μου κανεις νυχτιατικα???!!!??? αχ να ταν εδω το αστερακι μου...
katerina1983 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:Κατερινακι μου γεια κ σε σενα!
Πηγαμε βολτιτσα κ γυρησαμε,πριν λιγο.
Ορεξη για σεξακι δεν υπαρχει αφου η σκυλιτσα μας εχει παθει συγχηση και πηγαινοφερνει τα σκυλακια απο δω κ απο εκει.πριν λιγο πηρε τα 2 πιο μικρα,και δεν ξερουμε αν τα πηρε για να τα φροντησει πιο πολυ η για να κανει καμια μα@@@@α.
Ειμαστε λιγο αγχωμενοι κ την εχουμε στο μυαλο μας!
Εσεις τι κανετε?
Η βασουλα ειναι μεσα?
βρε σοφακι τι τραβατε και εσεις και τα ζωακια...
λες να παθαινουν κι αυτα καταθλιψη???
πω πω το καημενο..το νου σας μην κανει καμια μ@@@@@
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:τετοια ωρα αππαπαπαπ εγω ειμαι μια κιουρια...θελω 2(τι να μου κανει το ενα)!!!!!irene-_- έγραψε:να κερασω ενα?????
χαχαχα καλε τι μου κανεις νυχτιατικα???!!!??? αχ να ταν εδω το αστερακι μου...
αχα διακρινω καψουροκατασταση χμμμμμμμμ!!!!!!!!!!δικαιολογημενα στο λεω εγω δεν θα αντεχα
irene-_- έγραψε:ποσο με ταξιδευεις αποψε...και να φανταστεις οταν γνωρισα τον αντρουλη τον ηθελα για πλακα να κανω τον πρωην που ημουν ακομα καψουρα να ζηλεψει..χαχαχα πως τα φερνει η ζωη!!!!
καληνυχτα καλο μου!!!!!Σοφία 26 έγραψε:Κοριτσακια μου σας αφηνω γτ νυσταζω παααααρα πολυ!
Φιλια κ στις δυο σας!!!!
Μουτσ μουτσ γτ ειμαι και απο κινητο!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης