276 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Σαβ Αυγ 03, 2013 4:42 pm
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι θεικη φωτο????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:δεν ειναι θεικη φωτο????
irene-_- έγραψε:δεν ειναι θεικη φωτο????
valgreg έγραψε:
θαυμαστεεεεεε κλαιω απο τα γελια!!!
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:δεν ειναι θεικη φωτο????
ρε σου λεω χεστηκαααααα
irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:δεν ειναι θεικη φωτο????
ρε σου λεω χεστηκαααααα
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:δεν ειναι θεικη φωτο????
ρε σου λεω χεστηκαααααα
σαν το μωρο της ροζμαρυ ειναι αυτο καλεεεεε
καληνυχτα ντεκαπαζοτρελιαραkaterina1983 έγραψε:σε λιγο θα πουμε καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω παω για νανι...αυριο παλι θα συναντηθουμε ε?σας φιλω και τις δυο σταυρωτα ματς μουτς
αχ πολυ γελασα σημερα!!!!
ειπαμε η ριζα ντεκαπαζ να καει καρβουνο!!!!!!
καληνυχτοκαλημερααααααααααααααααααααα
nanakaboubou έγραψε:καλημερα σας κοριτσακια!!!!
το καψατε χθες και τωρα σας πλακωσε το σεντονι???????????
nanakaboubou έγραψε:Αχχχχχχχχχχχχ ποσο θα θελα να ξθπνησω και γω 3!!!!!!!!
με τον υπνο ημουν παντα ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ οτι ωρα και να κοιμομουν αν δε πηγενε 12 δεν ξυπνουσα.. με τη μαμα εμενα για.. ολα αυτη
και τωρα τα χω δει ολα.. δοξα το θεο ειναι και ησυχη φαντασου να μην ηταν κι ολας!!!
nanakaboubou έγραψε:ποοοοοοοοοοο τι διαβασα παλι χριστε μου.. εψαχνα στο google γενικα επειδη θα παω σημερα το βραδυ σε ενα πανηγυρι με πολλα κλαπατσιμπαλα με την μικρη οδηγιες αν τυοχν τρομακει μηπως μπορω να κανω κατι εκτος απο το να την παρω να φυγουμε.. ε δε φανταζεστε τι βρηκα.. δεν θα στειλω το ποστ για να μην σας χαλασω την μερα.. αλλα ακομα μια δολοφονια 10ημερων μωρου απο μια αναξια (μανα) αν μπορει να την πει καποιος ετσι!!! κριμα
Σοφία 26 έγραψε:nanakaboubou έγραψε:ποοοοοοοοοοο τι διαβασα παλι χριστε μου.. εψαχνα στο google γενικα επειδη θα παω σημερα το βραδυ σε ενα πανηγυρι με πολλα κλαπατσιμπαλα με την μικρη οδηγιες αν τυοχν τρομακει μηπως μπορω να κανω κατι εκτος απο το να την παρω να φυγουμε.. ε δε φανταζεστε τι βρηκα.. δεν θα στειλω το ποστ για να μην σας χαλασω την μερα.. αλλα ακομα μια δολοφονια 10ημερων μωρου απο μια αναξια (μανα) αν μπορει να την πει καποιος ετσι!!! κριμα
δυστυχως!!!
πολυυυυυυυυ καλημεραααααααα σαααααααςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!Σοφία 26 έγραψε:nanakaboubou έγραψε:καλημερα σας κοριτσακια!!!!
το καψατε χθες και τωρα σας πλακωσε το σεντονι???????????
νανα μου τις πλακωσε δε λες τιποτα!!!!
καλες 3 θα ξυπνησουν τα χρυσα μου!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης