601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Πεμ Αυγ 08, 2013 4:41 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τα λεμενε το βραδακι κουκλιτσες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:χαρας το κουραγιο σου βασουλα μου!!!!εγω παλι απο την αλλη δεν θα το αντεχα καθολου......vasoula1 έγραψε:katerina1983 έγραψε:βρε στην θεσσαλονικη πηγα σημερα!!!!εκει ''σε ειδα''!!!!χααχαχααχ
λοιπον επειδη με το αυθημερον εγινα κομματια και εχτες κοιμηθηκα μονο μια ωρα(δεν ειχα υπνο απο την αγωνια)θα σε αφησω να παω να ξαπλαρω και θα μπω το βραδακι!!!!
ολα καλα με εμενα ευτυχως!!!!ολα οκ!!!!στον επομενο κυκλο ειπαμε!!!!!
εσυ τι καθεσαι?????κανε το τεστακι σου!!!!! [/quot
Καλά ε μου αρέσει που σου ευχήθηκα και το πρώι αχ ξεχνάω!!Πόσο πολύ χάρηκα μπράβο Κατερινάκι!!Εγώ ακόμη αντέχω!!
katerina1983 έγραψε:
τα λεμενε το βραδακι κουκλιτσες!!!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσαρες μου τι κανετε???
βαρεμαρα πολυ!!!
κατερινακι μου καλως ηρθες!!!!
ποπακι μου πως εισαι???
μαρακι πως τα πατε???
βασουλα μου!!!
παιδια αυτο το τραγουδι το εχω απο το μεσημερι στο μυαλο μου..δεν ξερω που το ακουσα ή απλα μου ηρθε!!!
δικο σας.....
https://www.youtube.com/watch?v=yhkvlpFXuvQ
viki1988 έγραψε:κοριτσια μουυυυυυυυυυυυ.....αγαπες μου..........τι μου κανετε;;;
ποπακι μου γλυκο περαστικουλια σου....εισαι ευαισθητο κοριτσακι μωρε......
βασουλα μου αφαντη η ακατανομαστη ε;;;;;;δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χαιρομαι για σενα......
κατεινακι μου ειχες γιατρο ε;;;;;;να μας πεις αναλυτικα τα νεα σου....
σοφακι μου τι ομορφα που ειναι η σκυλιτσα σου με τα κουταβακια της.....
αλεξανδρουκο μου ειρηνακι μου χρυσοβαλαντω μου
εγω κοριτσια μου χαθηκα λιγακι γιατι ειχαμε πεσει με τα μουτρα στο ψαξιμο σπιτιου και τελικα βρηκαμε...τον αλλο μηνα μετακομιζουμε....κατα τ'αλλα καλα ειμαι.....σας φιλω ολες γλυκα....
θελετε να με παρετε σε μια βαλιτσουλαααααααααααααααααααα??????????????????????????valgreg έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου!!!!
απο αυριο αδειουχα ναιιιιιιιιιι επιτελους!!!!
ερχεται και ο αντρας μου αυριο αργα το βραδυ και Σαββατο μεσημερι αναχωρουμε για το εξοχικο!
Βασουλα κρατα γεραααααααα παμε καλα σου λεω που ακομα αφαντη!!!
Ποπακι μου περαστικα σου.Ευχομαι να πανε ολα καλα,να μην αγχωνεσαι και να μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!
Ρηνακι καλα να περασεις στην ομορφη Σκιαθο και να χαρεις τον αντρουλη σου!!!
Κατερινακι μου ποσο χαρηκα που ολα καλα!!!με τον επομενο κυκλο ε???ω ρε χορους που θα στησουμε εδω περα!!!!
Μαρακι περιμενε μερικες μερουλες και θα δεις μπορει να μην ειναι η περιοδος.
Σοφακι,Αλεξανδρουκο,Lilly μου,Αννουλα,Καλλιτσα,πολλα φιλακια σε ολες σας
ελααααααα ολοι οι καλοι χωρανε.bourboulithra έγραψε:
θελετε να με παρετε σε μια βαλιτσουλαααααααααααααααααααα??????????????????????????
πολυ χαιρομαι Βικακι που επιτελους βρηκατε!καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!!!viki1988 έγραψε:
αλεξανδρουκο μου ειρηνακι μου χρυσοβαλαντω μου
εγω κοριτσια μου χαθηκα λιγακι γιατι ειχαμε πεσει με τα μουτρα στο ψαξιμο σπιτιου και τελικα βρηκαμε...τον αλλο μηνα μετακομιζουμε....κατα τ'αλλα καλα ειμαι.....σας φιλω ολες γλυκα....
σημερα γκρεμισαμε αλλους 2 τοιχους γτ ανακαλυψαμε πτι πρεπει να αλλαξουμε κατι σωληνωσεις καλο σεπτεμβρη με βλεπω να τελειωνωουμε...valgreg έγραψε:ελααααααα ολοι οι καλοι χωρανε.bourboulithra έγραψε:
θελετε να με παρετε σε μια βαλιτσουλαααααααααααααααααααα??????????????????????????
και η Ειρηνη το ηθελε αλλα βλεπεις υπερεχει το καψουρομανουλο της.την εκανε η κυρια και πολυ καλα εκανε βεβαια!
πως παει η ανακαινιση?
γεια σου σοφακι μου μια χαρα ειμαι...συγγνωμη που αργησα να σου απαντησω αλλα χρησιμοποιει και ο αντρουλης τον υπολογιστη που και που......Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω βικακι μου και που να τα δεις τα σκατουλικα ποσο μεγαλωσα μεσα σε 4 μερες!!!!
μπραβο βικακι μου για το σπιτακι,με το καλω να μπειτε!!!
εσυ πως εισαι??
βασουλα μου γλυκια να μην εισαι καθολου μπερδεμενη και φοβισμενη....ειμαστε σε πολυ καλο δρομο κοριτσι μου.....στην αναμονη μεχρι και το Σαββατο αφου θελει και ο αντρουλης σου να ειναι μαζι σου.....ολα μια χαρα θα πανε γλυκια μου!!!!!vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μου γλυκό το ξέρω ότι χάρηκες πολύ!Και γω ακόμη είμαι μπερδεμένη και φοβισμένη μπορώ να πω...Αλλά κοντός ψαλμός που λένε...Σιγά σιγά εσύ με την μετακόμιση εε!!
σημερα γκρεμισαμε αλλους 2 τοιχους γτ ανακαλυψαμε πτι πρεπει να αλλαξουμε κατι σωληνωσεις καλο σεπτεμβρη με βλεπω να τελειωνωουμε...bourboulithra έγραψε:
πως παει η ανακαινιση?
χρυσοβαλαντω μου γλυκο μου κοριτσακι....ετοιμαζεσαι για διακοπουλες.....τελεια...επειδη αυριο δεν ξερω αν θα μπω σου ευχομαι να περασετε καταπληκτικα με τον αντρουλη σου.....valgreg έγραψε:
πολυ χαιρομαι Βικακι που επιτελους βρηκατε!καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!!!
να προσεχεις με την μετακομιση και να μην κουραζεσαι.τελικα Τριπολη βρηκατε?
βαλεντινακι μου θα με τρελανεις εσυ....τελος.....ολα τα χρονια με τον αντρουλη μου για μπανιο παμε Τολο..φετος ομως μπανια γιοκ λογω του μωρου.....αν ηταν διαφορετικα θα καναμε μπανακι παρεουλα.....valgreg έγραψε:
πω πω καλη δυναμη Μαριω μου!!!δεν πειραζει τουλαχιστον να τελειωσεις!θα παμε το Σαββατο το απογευματακι Κορινθο για 9 μερουλες και μετα στο Τολο στην Αργολιδα.κοντα στο Ναυπλιο ειναι
που εισαι καλε??απουσια!!! 12 παει!!irene-_- έγραψε: να'μαι και εγω πιστη στο ραντεβου μας...τι κανουν οι σουσουραδες μου???
bourboulithra έγραψε:που εισαι καλε??απουσια!!! 12 παει!!irene-_- έγραψε: να'μαι και εγω πιστη στο ραντεβου μας...τι κανουν οι σουσουραδες μου???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης