676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Πεμ Αυγ 08, 2013 2:41 pm
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καληνυχτα κοριτσακι μου!!!!θα τα πουμε αυριο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valgreg έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου!!!!
απο αυριο αδειουχα ναιιιιιιιιιι επιτελους!!!!
ερχεται και ο αντρας μου αυριο αργα το βραδυ και Σαββατο μεσημερι αναχωρουμε για το εξοχικο!
Βασουλα κρατα γεραααααααα παμε καλα σου λεω που ακομα αφαντη!!!
Ποπακι μου περαστικα σου.Ευχομαι να πανε ολα καλα,να μην αγχωνεσαι και να μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!
Ρηνακι καλα να περασεις στην ομορφη Σκιαθο και να χαρεις τον αντρουλη σου!!!
Κατερινακι μου ποσο χαρηκα που ολα καλα!!!με τον επομενο κυκλο ε???ω ρε χορους που θα στησουμε εδω περα!!!!
Μαρακι περιμενε μερικες μερουλες και θα δεις μπορει να μην ειναι η περιοδος.
Σοφακι,Αλεξανδρουκο,Lilly μου,Αννουλα,Καλλιτσα,πολλα φιλακια σε ολες σας
viki1988 έγραψε:βασουλα μου γλυκια να μην εισαι καθολου μπερδεμενη και φοβισμενη....ειμαστε σε πολυ καλο δρομο κοριτσι μου.....στην αναμονη μεχρι και το Σαββατο αφου θελει και ο αντρουλης σου να ειναι μαζι σου.....ολα μια χαρα θα πανε γλυκια μου!!!!!vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μου γλυκό το ξέρω ότι χάρηκες πολύ!Και γω ακόμη είμαι μπερδεμένη και φοβισμένη μπορώ να πω...Αλλά κοντός ψαλμός που λένε...Σιγά σιγά εσύ με την μετακόμιση εε!!
εγω αγαπη θα ειμαι επιστατης στην μετακομιση....θα δινω διαταγες.....χαχαχαχαχα....
katerina1983 έγραψε:α τι καλα!!!!απο αυριο καλυτερα!!!!!εχουμε να ξενυχτισουμε καιρο μαζι εχεχεχ!!!!valgreg έγραψε:δεν δουλευω αυριοοοοοοοοοο.katerina1983 έγραψε:καλε δεν πηγες για νανι????
απο αυριο εχω αδεια!!!!!!
για πες εσυ τα νεα σου.πως πηγε σημερα?εμαθα απο τον επομενο κυκλο?τι καλα!!!!
γενικα τι σας ειπαν εκει ολα καλα?
με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου....να περασετε σουπερ στις διακοπουλες σας!!!!!
εκανες τιποτα???
εγω κοριτσακι μου εκανα ενα ωραιοτατο ταξιδακι αυθημερον!!!!!ευτυχως εκει δεν αργησα και πολυ 1 ωρα!!!!καλα ποσο κοσμο ειχε!!!!πολα κοριτσια ρε παιδι μου μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!! το καλο που ηταν μια ιδια η βασουλα!!!την κοιτουσα με κοιτουσε και ελεγα λες?αλλα δεν ηταν
δεν μου ειπαν κατι μονο ρωτησαν αν ειναι η πρωτη φορα και κοιταξαν τα χαρτια μου τα σφραγισαν τα χαρτια και αυτο!!!πηρα και τα φαρμακα και ολα καλα!!!στον επομενο κυκλο θα τα κανουμε ολα!!!!!
valgreg έγραψε:καλημέρα όμορφες!!!
σας μοιραζω τα καφεδακια σας και παω για τα ψωνια μου γιατι εχω πολυ τρεξιμο σημερα λεμεεεεεεεεε .
φιλια σε ολες σας
Καλημέρα κουκλάρα μου!!Αχ ξύπνησα και είχα μερικά πονάκια αλλά ευτυχώς τίποτα ακόμη!!bourboulithra έγραψε:καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
τι κανετε?
Βαλαντω καλο κουραγιο κοριτσαρα μου!!
Κατερινακι δε σε προλαβα χτες
Eιρηνη λιασε την κορμαρα στα καταπλήκτικα νερα της Σκιαθου!!!!!!!
Βασουλα θα κανεις σημερα τελικα τεστακι η αυριο?αντεεεεε!!!
Σοφουλαααααααααααααα!!!!!!!
Ποππακι εισαι καλυτερα?
Βικη τι κανετε μητετρα και νινι??στειλτε για τη Βασουλα που αναμενουμε νεακια!!!!!
ρε μαναρια εχασα τη λιλιμπελ και τη νταρσελ,τι παιζει?
katerina1983 έγραψε:καλημερα ποπακι μου!!!!χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!!τετοια να ακοουω!!!!
αχ αυτο το ''καψουρομανουλο'' εχει κανει θραυση!!!!!poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλημερα ποπακι μου!!!!χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!!τετοια να ακοουω!!!!
ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
ΕΙΔΑ ΠΗΓΕΣ ΝΤΟΚ, Ε;ΑΝΤΕ, ΕΓΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ, ΕΣΥ IVF. ΜΑΡΗ ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ.....ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;;;!!!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
και εσυ κοριτσακι μου με το καλο και εσυ!!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου!!!!
κατερινακι και ποπακι μου σας ευχομαι να γκαστρωθητε και να μην σας προλαβαινουμε!!!!!
τι κανετε??
τι εχει το μενου σημερα???
μμμμμμ ωραιο!!!katerina1983 έγραψε:και εσυ κοριτσακι μου με το καλο και εσυ!!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου!!!!
κατερινακι και ποπακι μου σας ευχομαι να γκαστρωθητε και να μην σας προλαβαινουμε!!!!!
τι κανετε??
τι εχει το μενου σημερα???
καλα ειμαστε!!!το μενου εχει γεμιστα!!!!εσυ?
sofakiz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ.....ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΝΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!
μπραβο σοφακι!!!!παντα τετοια και καλυτερα!!!!με το καλο!!!!sofakiz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ.....ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΝΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!
Σοφία 26 έγραψε:αχ ποπακι μου εγω να δεις πως βαριεμαιιιιι!
μεχρι να κουνησω το ποδι μου βρωμαει το αλλο!!!!!
και εχω πολλααααα
..ειχε χαλασει το πλυντηριο κ καταλαβαινετε τι γινετε!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ..!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ...ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΛΙΚΗpoppaki έγραψε:sofakiz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ.....ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΝΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΣΟΦΑΚΙ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΚΑΣΤΡΩΤΕΣ!!!
ωρες ωρες αυτο το μυαλο καλα πραγμτα κατεβαζει οποτε του'ρθει βεβαιως βεβαιως!!!!!!poppaki έγραψε:ΑΝΤΕ ΣΟΦΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΦΤΙ!
ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΜΟΥΤΡΟΥ!!!
εχω πολυ σιδεροοοοοοοοοοοοΣοφία 26 έγραψε:αχ ποπακι μου εγω να δεις πως βαριεμαιιιιι!
μεχρι να κουνησω το ποδι μου βρωμαει το αλλο!!!!!
και εχω πολλααααα
..ειχε χαλασει το πλυντηριο κ καταλαβαινετε τι γινετε!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!katerina1983 έγραψε:μπραβο σοφακι!!!!παντα τετοια και καλυτερα!!!!με το καλο!!!!sofakiz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ.....ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΝΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!
σ΄'ευχαρισουμε πολυ πολυ!!!!!!οσο για την εγκυοσκονη εγω εκατσα απο κατω!!!!!μακαρι να μας φερεις γουρι!!!!!sofakiz έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!katerina1983 έγραψε:μπραβο σοφακι!!!!παντα τετοια και καλυτερα!!!!με το καλο!!!!sofakiz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ.....ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΝΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης