901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Παρ Αυγ 09, 2013 10:34 pm
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
λοιπον ομορφες πεταγομαι στη λαικη και επανερχομαι!!!φιλακιαααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ποππακι καλημερα!! το ιδιο ειχε γινει και με την αναμπελ(η οποια παρεμπιπτωντος που ειναι??????)poppaki έγραψε:valgreg έγραψε:καλημερα Ποπανς μου!κανενα νεο απο την κυρια ''σας εχω σκασει''και οχι τιποτα αλλο φοβουμαι πως θα φυγω και δεν θα μαθω καλε!!!!!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΕΕ;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΜΠΕΣ!ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙ ΜΟΥ......ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!
τελειο το φαγητο σου!λατρευω τις μελιτζανες σε ολες της τις παραλλαγες
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ........
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ;;;
ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!
καλημερα ποπακι μου γλυκο!!!!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΕΕ;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΜΠΕΣ!ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙ ΜΟΥ......ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!
καλε να λες οτι νεπρεπε να τις ζητησουμε το τηλεφ της να την παρουμε,να την ξυπνησουμε!!!!!!poppaki έγραψε:ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΟΥΛΑΑΑΑΑΑ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!
ΑΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!!
Lillybell έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! Τι βλεπω;; Περιμενουμε τη Βασουλα μας σημερα;;;;
καλημερα λιλλυ μου!!!Lillybell έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! Τι βλεπω;; Περιμενουμε τη Βασουλα μας σημερα;;;;
τιποτα ακομα!bourboulithra έγραψε:akoma???
Σοφακι μου γλυκο μια χαρα ολοι..Ο μικρος σου;;Σοφία 26 έγραψε:καλημερα λιλλυ μου!!!Lillybell έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! Τι βλεπω;; Περιμενουμε τη Βασουλα μας σημερα;;;;
τι κανεις κοριτσακι μου?/
η μικρη σου???
λιλλακι μου μολις μαλωσαμε!!!Lillybell έγραψε:Σοφακι μου γλυκο μια χαρα ολοι..Ο μικρος σου;;Σοφία 26 έγραψε:καλημερα λιλλυ μου!!!Lillybell έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! Τι βλεπω;; Περιμενουμε τη Βασουλα μας σημερα;;;;
τι κανεις κοριτσακι μου?/
η μικρη σου???
Σε λιγο θα παμε για καφεδακι!
Σοφία 26 έγραψε:λιλλακι μου μολις μαλωσαμε!!!Lillybell έγραψε:
Σοφακι μου γλυκο μια χαρα ολοι..Ο μικρος σου;;
εφαγε κ μια στο ποπο!
αχχχ τι ωραια,σαββατιατικο καφεδακι!!!
Σοφία 26 έγραψε:μα γτ δεν μπαινει ρε κοριτσια??
σοβαρα ε?Lillybell έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:λιλλακι μου μολις μαλωσαμε!!!Lillybell έγραψε:
Σοφακι μου γλυκο μια χαρα ολοι..Ο μικρος σου;;
εφαγε κ μια στο ποπο!
αχχχ τι ωραια,σαββατιατικο καφεδακι!!!
Αχ αχ εμεις να δεις μεχρι να καταφερουμε να ντυθουμε και να ερθουμε στα ισα μας με μαλλια, ρουχα κλπ, ποσες φορες θα μαλωσουμε....Σε λιγο θα αρχισουμε...Προς το παρον το αναβαλλω και ειμαι εδω...
λες βρε μαρακι μου???bourboulithra έγραψε:να δειτε που το εχει κανει και εχει ξεχασει τα παντα απο τη χαρα της!!Σοφία 26 έγραψε:μα γτ δεν μπαινει ρε κοριτσια??
και με την αναμπελα ιδια δεν ειχαμε?Σοφία 26 έγραψε:λες βρε μαρακι μου???bourboulithra έγραψε:να δειτε που το εχει κανει και εχει ξεχασει τα παντα απο τη χαρα της!!Σοφία 26 έγραψε:μα γτ δεν μπαινει ρε κοριτσια??
Βρε bourboulithra μην συγκρινεις τωρα τη Βασουλα με το τρολακι........bourboulithra έγραψε:και με την αναμπελα ιδια δεν ειχαμε?Σοφία 26 έγραψε:λες βρε μαρακι μου???bourboulithra έγραψε:να δειτε που το εχει κανει και εχει ξεχασει τα παντα απο τη χαρα της!!Σοφία 26 έγραψε:μα γτ δεν μπαινει ρε κοριτσια??
μας ειχε πει θα σας ενημερωσω μολις το κανω και βγηκε θετικο και δε σταματησε τα τηλεφωνα! εμεις την επομενη το μαθαμε!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης