951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Σαβ Αυγ 10, 2013 12:26 am
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακι μου δε θελω στεναχωριες..
ελααα ...
ελααα ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
katerina1983 έγραψε:καλα ρε βασουλα τι συγνωμμη????ολες εχουμε βρεθει στην θεση αυτη και ξερουμε πως ειναι....κατσε να δεις αν θα ερθει πρωτα....παρε τον χρονο σου και παρε τις δυναμεις σου...ψηλα το κεφαλι και μην σταματας.....εδω ειμαστε ολες μας σε οτι και αν χρειαστειςvasoula1 έγραψε:Χίλια συγνώμη που σας έκανα να περιμένετε δεν το είχα σκοπό..Απλά δεν ήμουν σε κατάσταση ούτε από το κρεβάτι να σηκωθώ από τον πονοκέφαλο...Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας,τα όμορφα σας λόγια..poppaki έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΣΟΥΛΑ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΠΤ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου το έκανα το τεστ από πολύ πρωί αλλά δυστυχώς είναι αρνητικό..Δεν μπήκα συγνώμη μόλις το είδα σας έκανα να περιμένετε αλλά δεν ήμουν καλά..
poppaki έγραψε:ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!
Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!
Ναι είμαι κάπως καλύτερα από το πρωί..Σας ευχαριστώ όλεςΣοφία 26 έγραψε:κοριτσακι μου δε θελω στεναχωριες..
ελααα ...
Κατερινακι...katerina1983 έγραψε:καλα ρε βασουλα τι συγνωμμη????ολες εχουμε βρεθει στην θεση αυτη και ξερουμε πως ειναι....κατσε να δεις αν θα ερθει πρωτα....παρε τον χρονο σου και παρε τις δυναμεις σου...ψηλα το κεφαλι και μην σταματας.....εδω ειμαστε ολες μας σε οτι και αν χρειαστειςvasoula1 έγραψε:Χίλια συγνώμη που σας έκανα να περιμένετε δεν το είχα σκοπό..Απλά δεν ήμουν σε κατάσταση ούτε από το κρεβάτι να σηκωθώ από τον πονοκέφαλο...Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας,τα όμορφα σας λόγια..poppaki έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΣΟΥΛΑ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΠΤ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου το έκανα το τεστ από πολύ πρωί αλλά δυστυχώς είναι αρνητικό..Δεν μπήκα συγνώμη μόλις το είδα σας έκανα να περιμένετε αλλά δεν ήμουν καλά..
Αχ Ποππάκι μου...poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Έχεις δίκιο και γω έτσι σκέφτηκα και το έκανα με μια μέρα καθυστέρησηpoppaki έγραψε:ΑΜΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ......
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ (ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ)
ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Τ΄ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ (ΚΑΙ ΕΙΧΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ-ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ), ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ.......
Μολις συμπληρωθουν 14 ημερες απο την ωοθηλακιορρηξια Βασουλα μου..Η 15η θεωρειται πρωτη ημερα καθυστερησης..vasoula1 έγραψε:Μια ερώτηση έχω πότε θεωρείται καθυστέρηση?
λιλλυ.....Lillybell έγραψε:Κατερινακι...katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Εμείς να δεις!!Να περάσετε ένα τέλειο σαββατοκύριακο!!!Lillybell έγραψε:Κοριτσια μου θα βγω κι εγω να ετοιμαστουμε για εξω..Σας αγαπω πολυ ολες.
Lillybell έγραψε:Κοριτσια μου θα βγω κι εγω να ετοιμαστουμε για εξω..Σας αγαπω πολυ ολες.
καλα να περασετε και εμεις αγαπω σας!!!!!!Lillybell έγραψε:Κοριτσια μου θα βγω κι εγω να ετοιμαστουμε για εξω..Σας αγαπω πολυ ολες.
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ...!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ......ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥ...!!!!!vasoula1 έγραψε:Αχ Κατερινάκι μου!!katerina1983 έγραψε:καλα ρε βασουλα τι συγνωμμη????ολες εχουμε βρεθει στην θεση αυτη και ξερουμε πως ειναι....κατσε να δεις αν θα ερθει πρωτα....παρε τον χρονο σου και παρε τις δυναμεις σου...ψηλα το κεφαλι και μην σταματας.....εδω ειμαστε ολες μας σε οτι και αν χρειαστειςvasoula1 έγραψε:Χίλια συγνώμη που σας έκανα να περιμένετε δεν το είχα σκοπό..Απλά δεν ήμουν σε κατάσταση ούτε από το κρεβάτι να σηκωθώ από τον πονοκέφαλο...Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας,τα όμορφα σας λόγια..poppaki έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΣΟΥΛΑ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΠΤ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου το έκανα το τεστ από πολύ πρωί αλλά δυστυχώς είναι αρνητικό..Δεν μπήκα συγνώμη μόλις το είδα σας έκανα να περιμένετε αλλά δεν ήμουν καλά..
τελειωσε ειπα να την βαλω μπρος και μες προλαβες εεεεεεεε τωρα δεν γλυτωνεις βαζω την σκουπα και ερχομαι να σε μαλωσω!!!!!τι λες???ακους τι λες????αντε θες να με νευριασεις πρωινιατικα(μεσημεριατικα) και δεν εχω και ορεξη για μαλωμαvasoula1 έγραψε:Κατερινάκι τι όμορφη φατσούλα είναι αυτή που έβαλες...Άντε είχα δεν είχα σας την μαύρισα την ψυχούλα σας μπράβο μου!
katerina1983 έγραψε:τελειωσε ειπα να την βαλω μπρος και μες προλαβες εεεεεεεε τωρα δεν γλυτωνεις βαζω την σκουπα και ερχομαι να σε μαλωσω!!!!!τι λες???ακους τι λες????αντε θες να με νευριασεις πρωινιατικα(μεσημεριατικα) και δεν εχω και ορεξη για μαλωμαvasoula1 έγραψε:Κατερινάκι τι όμορφη φατσούλα είναι αυτή που έβαλες...Άντε είχα δεν είχα σας την μαύρισα την ψυχούλα σας μπράβο μου!
η φατσουλα ειναι της ντιτζεισας που κρυβω μεσα μου ναι ειναι το 2 προσωπο γιατι το 1 ειναι αυτο
καλημερα παχουλοκομψουλα μου!!!!!!irene-_- έγραψε:υπολοιπε τσουπριτσες καλημερα
ειναι μονιμως κολημενη πανω μου!!!!εκανα τα παντα να την διωξω αλλα αυτη εκει!!!τι να κανω εγω φταιω που ειμαι τρελομαγνητης????irene-_- έγραψε:η τρελα μας δεν εχει ωραρια πρωι μεσημερι βραδυ!!!!χαχαχαχαχαχαkaterina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
irene-_- έγραψε:υπολοιπε τσουπριτσες καλημερα
katerina1983 έγραψε:καλημερα παχουλοκομψουλα μου!!!!!!irene-_- έγραψε:υπολοιπε τσουπριτσες καλημερα
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΗΝΙΩ ΜΟΥ!!!!irene-_- έγραψε:υπολοιπε τσουπριτσες καλημερα
(ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΧΤΕΣ....)
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης