501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Τετ Αυγ 07, 2013 3:13 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φιλακια κοριτσακι μου γλυκο!!!!μακαρι να στρωσουν τα πραγματα γρηγορα!!!kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω σας αφηνω παω να κανω μαμ και μετα να ετοιμαστω να φυγω!!!καλα να περνατε ελπιζω να τα ξαναπουμε γρηγορα!!!φιλακια πολλα κ καλα αποτελεσματα σε ολες!!!
irene-_- έγραψε:καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
Δεν με έχεις δει πριν χάσω τα κιλά!
poppaki έγραψε:ΚΟΡΙΘΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΩ!
SEE U AROUND!!!
την καλυτερη δουλεια θα κανεις!!!φιλακια ποπακη καλο μεσημεριpoppaki έγραψε:ΚΟΡΙΘΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΩ!
SEE U AROUND!!!
εσυ ομως δεν επιασες τα 0-100 σε 1" να ζηλευεις να ζηλευεις!!!χαχαχαχαχvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
αχα να την κι αλλη παχουλοκομψουλα κρυμμενη??!????
αρα μας νιωθεις καργα εμας!!!!!εισαι δικια μας και εσυ!!!!
τα χει παιξει που αλλαζουμε συνεχεια!!!katerina1983 έγραψε:και σε μενα οτι θελει κανει με το αβαταρ
poppaki έγραψε:ΚΟΡΙΘΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΩ!
SEE U AROUND!!!
vasoula1 έγραψε:katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Εννοείται!!Παχουλοκομψούλα δεν λες τίποτα!Εφτασα 80 παρακαλώ!Πήρα κάτι ανάποδες και τώρα εδώ και 1 μίση χρόνο είμαι 58
irene-_- έγραψε:αφου η παρασκευη θα ειναι ηδη πρωτη με δευτερη μερα καθυστερησεις βρε...αλλα κανε οτι σε κανει να νιωθεις πιο καλα απλα επειδη αυτη τη φορα ειχες και τα διαφορετικα συμπτωματακια μετα την ωορρηξια μας ξεσηκωσες και αντε να περιμενουμε
ετσι ετσιirene-_- έγραψε:εσυ ομως δεν επιασες τα 0-100 σε 1" να ζηλευεις να ζηλευεις!!!χαχαχαχαχvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Εννοείται!!Παχουλοκομψούλα δεν λες τίποτα!Εφτασα 80 παρακαλώ!Πήρα κάτι ανάποδες και τώρα εδώ και 1 μίση χρόνο είμαι 58
katerina1983 έγραψε:ετσι ετσιirene-_- έγραψε:εσυ ομως δεν επιασες τα 0-100 σε 1" να ζηλευεις να ζηλευεις!!!χαχαχαχαχvasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλε δε σας προλαβαινω μπιρι μπιρι μπιρι!!!ολες ειμαστε κορμια αλλα εγω και το κατερινιω ειμαστε φουλ εξτρα χαχαχαχαχα
οποτε τι θα κανεις??????vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:αφου η παρασκευη θα ειναι ηδη πρωτη με δευτερη μερα καθυστερησεις βρε...αλλα κανε οτι σε κανει να νιωθεις πιο καλα απλα επειδη αυτη τη φορα ειχες και τα διαφορετικα συμπτωματακια μετα την ωορρηξια μας ξεσηκωσες και αντε να περιμενουμε
Καλέ έχεις δίκιο αααα μπερδέυτηκα!Σωστά καθυστέρηση θα έχω την παρασκευή,ααα πως μπερδέυτηκα εγώ έτσι!
irene-_- έγραψε:κερναω γεμιστα απο τα χερακια της μαμας..για ελατε!!!!
irene-_- έγραψε:οποτε τι θα κανεις??????vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:αφου η παρασκευη θα ειναι ηδη πρωτη με δευτερη μερα καθυστερησεις βρε...αλλα κανε οτι σε κανει να νιωθεις πιο καλα απλα επειδη αυτη τη φορα ειχες και τα διαφορετικα συμπτωματακια μετα την ωορρηξια μας ξεσηκωσες και αντε να περιμενουμε
Καλέ έχεις δίκιο αααα μπερδέυτηκα!Σωστά καθυστέρηση θα έχω την παρασκευή,ααα πως μπερδέυτηκα εγώ έτσι!
irene-_- έγραψε:κερναω γεμιστα απο τα χερακια της μαμας..για ελατε!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης