276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Τρι Αυγ 06, 2013 12:16 pm
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
συγνωμη αλλα θα σκασω!!!!!!!!!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valgreg έγραψε:bourboulithra έγραψε:να μαι κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα Μαρακι μου!!!
Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
καλε δεν εχουμε να ζηλεψουμε τπτ απο αυτες που βγαινουν εξω..καθε σαββατο στο κλουβι εχουμε αφτερ παρτακι
αχχχ πολυ ζηλευωωωω κ εγω θελω..που θα παει θα γυρισω δν θα γυρισω θα δειτε οντως μια πραγματικη τρελη!!!
καλλια μου που πας???
δεν ειπες οτι θα κατσεις λιγες μερες????
katerina1983 έγραψε:λοιπον καλω κληρωση!!!!!ποιο αβαταρ να αφησω????εγω λεω αυτο με τα χαπια !!!!!1εσεις???
bourboulithra έγραψε:συγνωμη αλλα θα σκασω!!!!!!!!!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!
kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω θα σας αφησω παω να ξαπλωσω γτ ποναει η κοιλια μ κ δν μπορω...λοιπον καλες διακοπουλες σε οσες φυγουν,καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν νεακια κ καποια στιγμη θα γυρισω κ εγω κανονικα κ θα χουμε ολο τον καιρο μπροστα μας να τα λεμε!!!!καλο βραδυ,κ φιλακια πολλα!!!
ετσι για ποικιλια!!!!!!bourboulithra έγραψε:katerina1983 έγραψε:λοιπον καλω κληρωση!!!!!ποιο αβαταρ να αφησω????εγω λεω αυτο με τα χαπια !!!!!1εσεις???
ΠΑΝΩ ΠΟΥ Σ ΕΚΑΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ???????????????? ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΒΑΤΑΡ????
kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω θα σας αφησω παω να ξαπλωσω γτ ποναει η κοιλια μ κ δν μπορω...λοιπον καλες διακοπουλες σε οσες φυγουν,καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν νεακια κ καποια στιγμη θα γυρισω κ εγω κανονικα κ θα χουμε ολο τον καιρο μπροστα μας να τα λεμε!!!!καλο βραδυ,κ φιλακια πολλα!!!
katerina1983 έγραψε:bourboulithra έγραψε:συγνωμη αλλα θα σκασω!!!!!!!!!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!
σ'ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!καλο πολυ καλο!!!!απο που να αρχισω?απο το προσωπο?απο τα κιλα τα 100 και βαλε?χαχαχαχχαχαχαα
katerina1983 έγραψε:τι να βαλω?τι να αφησω?δικο σας!!!!!
katerina1983 έγραψε:τι να βαλω?τι να αφησω?δικο σας!!!!!
katerina1983 έγραψε:τι λεει?δεν φαινεται καλα
α καλο!!!!! που ειναι το αλλο το κοριτσι????ετοιμαζεται για νανι...θα μας αφησει κατι μυριζομαι καψουροτηλεφωνοκατασταση γιαυτο εξαφανιστηκεirene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:τι λεει?δεν φαινεται καλα
γοητευω και απογοητευω η ρουφι@ν@
η καλια νανιirene-_- έγραψε:καλε που πηγαν ολες???
katerina1983 έγραψε:η καλια νανιirene-_- έγραψε:καλε που πηγαν ολες???
η μπουρμποληθρα πιατα
η βασουλα εξιφανισθη
η σοφια επισης
η βαλαντουλα να μην επαναλαμβανομαι επισης......
katerina1983 έγραψε:η καλια νανιirene-_- έγραψε:καλε που πηγαν ολες???
η μπουρμποληθρα πιατα
η βασουλα εξιφανισθη
η σοφια επισης
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:η καλια νανιirene-_- έγραψε:καλε που πηγαν ολες???
η μπουρμποληθρα πιατα
η βασουλα εξιφανισθη
η σοφια επισης
το ρευτερς παρον χαχαχαχα
καλε ηρθε το κολιτσι μας!!!!!!valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:η καλια νανιirene-_- έγραψε:καλε που πηγαν ολες???
η μπουρμποληθρα πιατα
η βασουλα εξιφανισθη
η σοφια επισης
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης