251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Τρι Αυγ 06, 2013 11:58 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
χρυσοβαλαντη χαχαχαχα ακριβως τεοια καρτουλα θελω!!!!!!!!χαχαχαχαχα στοππππππ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γιαυτο ανοιξαμε το κλουβι για τα βραδυα αλλα εδω γυρισαμε παλι!!!!!kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
[/quote]katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
συγγωμη εγω τι ρολο βαραω????ε????αντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε??
μολις εκανα μπανιο και περιμενουμε να μας φερουν πιτουλες!!!
τι κανετε???
irene-_- έγραψε:χρυσοβαλαντη χαχαχαχα ακριβως τεοια καρτουλα θελω!!!!!!!!χαχαχαχαχα στοππππππ
irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
καλε δεν εχουμε να ζηλεψουμε τπτ απο αυτες που βγαινουν εξω..καθε σαββατο στο κλουβι εχουμε αφτερ παρτακι
katerina1983 έγραψε:i
της τα πα και εγω παραπονιαρα μην σκας!
εγω αυτο δεν το'πιασα......ντεκαπαααζζζζζζζζζζζζζ
katerina1983 έγραψε:γιαυτο ανοιξαμε το κλουβι για τα βραδυα αλλα εδω γυρισαμε παλι!!!!!kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
ο δολοφονος παντα γυρνει στον τοπο του εγκληματος χαχαχαχαχαχαχαχ
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:χρυσοβαλαντη χαχαχαχα ακριβως τεοια καρτουλα θελω!!!!!!!!χαχαχαχαχα στοππππππ
ενταξει τοτε θα στην ντελιβερισω
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε??
τι κανετε???
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
καλα ειμαστε στειλε και καμια προς τα εδω!!!!Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε??
τι κανετε???
θα γυρισεις θα γυρισεις και εκει να δεις παρτυ που θα κανουμε!!!!!!kallia24 έγραψε:irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
καλε δεν εχουμε να ζηλεψουμε τπτ απο αυτες που βγαινουν εξω..καθε σαββατο στο κλουβι εχουμε αφτερ παρτακι
αχχχ πολυ ζηλευωωωω κ εγω θελω..που θα παει θα γυρισω δν θα γυρισω θα δειτε οντως μια πραγματικη τρελη!!!
kallia24 έγραψε:irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
αχχχ πολυ ζηλευωωωω κ εγω θελω..που θα παει θα γυρισω δν θα γυρισω θα δειτε οντως μια πραγματικη τρελη!!!
valgreg έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!
Ρηνιώ μου καλύτερα σήμερα ε?μπράβο,η μανούλα και το ξάπλα έκαναν δουλειά!!
Κατερινακι μου ακομα ποναει το κεφαλι σου?
Προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο,ισως ειναι και η υπερενταση απο χτες με τον γιατρο και το ραντεβου που φτανει σιγα σιγα.Μην αγχωνεσαι!
Βασουλα μου αφαντη και σημερα η ακατανομαστη ε?πολυ χαιρομαι!!!αντε μερικες μερες εμειναν ακομα,θα μαθουμε τα καλα τα νεα το νιωθω!!
Καλλιτσα μου,μέσα και σήμερα ε?τι καλα!!!
Σοφάκι μου πως ειναι η σκυλιτσα σημερα πως συμπεριφέρεται?ηρεμησε καθολου?
Αλεξανδρουκο,Ποπανς,Αννουλα,Lilly μου,Βικακι
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
της τα πα και εγω παραπονιαρα μην σκας!
εγω αυτο δεν το'πιασα......ντεκαπαααζζζζζζζζζζζζζ
καλα ειμαστε στειλε και καμια προς τα εδω!!!!Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε??
τι κανετε???
θα γυρισεις θα γυρισεις και εκει να δεις παρτυ που θα κανουμε!!!!!![/quote]kallia24 έγραψε:irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
kallia24 έγραψε:irene-_- έγραψε:kallia24 έγραψε:καλε εσεις εδω περνατε πολυ καλα τα βραδακια εδω εεε???
Σοφία 26 έγραψε:
κοριτσακι μου καλα ειναι σημερα γτ την περιορισαμε στο σπιτακι της με αρκετο χωρο,στην αρχη δεν της αρεσε αλλα πιστευω οτι τη βοηθησε να καταλαβει τι πρεπει να κανει!!!
τα μικρα ειναι τελεια τοσο μου ερχεται να τα παρω στο κρεβατι μου!!!!
εσυ τι κανεις χρυσοβαλαντο μου??
bourboulithra έγραψε:να μαι κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλωστο!!!!!ωρε γλεντιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!bourboulithra έγραψε:να μαι κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης