526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125 Τετ Αυγ 07, 2013 3:34 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
φοτωσε και το κατερινιω και ελατε μαζι οποτε παρασκευη πρωι θα εχουμε νεα ... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:σας αφηνω παω και εγω για μαμ!!!!θα τα πουμε αργοτερα και το βραδακυ σιγουρα!!!!!
irene-_- έγραψε:φοτωσε και το κατερινιω και ελατε μαζι οποτε παρασκευη πρωι θα εχουμε νεα ... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
katerina1983 έγραψε:σας αφηνω παω και εγω για μαμ!!!!θα τα πουμε αργοτερα και το βραδακυ σιγουρα!!!!!
irene-_- έγραψε:βασουλα μου λεω και εγω να ξαπλωσω λιγο γιατι πολυ φορα πηρα σημερα!!!τα λεμε μετα ξανα..καλο μεσημερι..
Alexandra23 έγραψε:ωχ κοριτσια σας εχασα...πιαστηκα με τα τηλ,εβαλα κ ενα πλυντηριο...εφυγε η καλλια μας?φιλακια κοριτσι μου ελπιζω να τα πουμε συντομα!
valgreg έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις κούκλες
vasoula1 έγραψε:
Βαλεντινάκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Βαλεντινάκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Σοφία 26 έγραψε:που πηγατε χρυσα μου???
κοριτσακια μου τρεχω και δεν φτανωωωωω!!!!μπηκα για λιγο ...πρεπει και να κανω μπανακι και να ξυπνησω νωρις νωρις αυριο!!!!!!irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:που πηγατε χρυσα μου???
σοφακι μου τι κανεις??τα δυο μας ειμαστε αποψε??
katerina1983 έγραψε:κοριτσακια μου τρεχω και δεν φτανωωωωω!!!!μπηκα για λιγο ...πρεπει και να κανω μπανακι και να ξυπνησω νωρις νωρις αυριο!!!!!!irene-_- έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:που πηγατε χρυσα μου???
σοφακι μου τι κανεις??τα δυο μας ειμαστε αποψε??
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ΔΕΝ νυσταζωωωωωωω!!!!!!!!!!!
ασε εχω τρελο πονοκεφαλο ολη μερα...ναι εφτασε η μερα!!!!με ζαλισε η μανα μη σηκωνεσαι μη το ενα μη το αλλο!!!!αααααααααααααααααααααkaterina1983 έγραψε:ξεχασες?????παω στα βορεια!!!θεσσαλονικη!!!!
σ'ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου!!!!!την παρασκευη μην μας ξεχασεις????ε????valgreg έγραψε:Κατερινάκι μου να πάνε όλα καλά αύριο εύχομαι κοριτσάρα μου!!!!
Ειρηνάκι μου καλυτερα τωρα που βγηκε και το κολαρο ε?
εγω μιλουσα και με τα αλλα κοριτσια στο facebook.εχετε χαιρετισματα απο την Καλλιτσα.
αντε καντε και εσεις να τα λεμε και εκει!!!!!!!
εγω αυριο ξυπναω πιο νωρις καθως πηρα και Παρασκευη αδεια!!!!!οποτε εχω δουλεις φουλ στο γραφειο
irene-_- έγραψε:ασε εχω τρελο πονοκεφαλο ολη μερα...ναι εφτασε η μερα!!!!με ζαλισε η μανα μη σηκωνεσαι μη το ενα μη το αλλο!!!!αααααααααααααααααααααkaterina1983 έγραψε:ξεχασες?????παω στα βορεια!!!θεσσαλονικη!!!!
valgreg έγραψε:Κατερινάκι μου να πάνε όλα καλά αύριο εύχομαι κοριτσάρα μου!!!!
Ειρηνάκι μου καλυτερα τωρα που βγηκε και το κολαρο ε?
εγω μιλουσα και με τα αλλα κοριτσια στο facebook.εχετε χαιρετισματα απο την Καλλιτσα.
αντε καντε και εσεις να τα λεμε και εκει!!!!!!!
εγω αυριο ξυπναω πιο νωρις καθως πηρα και Παρασκευη αδεια!!!!!οποτε εχω δουλεις φουλ στο γραφειο
katerina1983 έγραψε:
σ'ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου!!!!!την παρασκευη μην μας ξεχασεις????ε????
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:ασε εχω τρελο πονοκεφαλο ολη μερα...ναι εφτασε η μερα!!!!με ζαλισε η μανα μη σηκωνεσαι μη το ενα μη το αλλο!!!!αααααααααααααααααααααkaterina1983 έγραψε:ξεχασες?????παω στα βορεια!!!θεσσαλονικη!!!!
τι ωρα φευγετε?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #125
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης