151 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Παρ Αυγ 09, 2013 1:24 pm
ede
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι τα φτηνοπυροτεχνηματα? Σαν πορδες?Ασε που τρομαζουν και οι γριες και δεν ξερουν που να κοιταξουν. Δεν μπορω ρε παιδια. Δεν μπορω τιποτα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ηπειρωτικα? Μανα μου ....... εχω βρεθει. Ειχαν αφιερωσει και ενα τραγουδι στην νυφη και τον γαμπρο ....ενα τεταρτο ,τελειωμο δεν ειχε. <και απο τοσα λογια μονο μια περδικουλα επιασα τα υπολοιπα αγνωστες λεξεις φορ μι.kaatrin έγραψε:Έχετε βρεθεί Σε γάμο να παίζουν μόνο κλαρινοτραγουδα; Ήθελα να φύγω από το πρώτο τέταρτο.
κλαρινα κ οι συγγενεις να ειναι μεσα στη μεση της πιστας κ να γυρνανε γυρω γυρω χτυπωντας παλαμακια στη νυφη που χορευει κ να της καρφιυσωνουν χρηματα! Απλα απαραδεκτο! Βεβαια αν αναλογιστεις τι φραγκα βγαζει το ζευγαρι κανεις τον μ@λακα!kaatrin έγραψε:Έχετε βρεθεί Σε γάμο να παίζουν μόνο κλαρινοτραγουδα; Ήθελα να φύγω από το πρώτο τέταρτο.
Σε εμενα κανενα. αλλα μου εκαναν μια λαμπα αλλο πραγμα. Εγω φταιω φυσικα. Ειπα οτι μου αρεσουν τα παλια αντικειμενα. Δεν ξερω τι φανταστηκε η συμπεθερα που μου την εκανε δωρο οταν το ειπα αλλα μια λαμπα......λες και βούτηξε στον τιτανικο για να μου την φερει. Τετοια λαμπα. με δαντελα, με κροσια, με χαντρες, με αρχαιοεεληνικο κιωνα γαι βαση .....μιλαμε κατσε καλα.kaatrin έγραψε:Εσείς που έχετε κάνει ποσά βάζα σας έκαναν δώρο?
χαχαχαχ θα κατουρηθω. Πλακα κανεις. μας εφαγες.Catty έγραψε:Μηχανή που φτιάχνει σπιτικό μαλλί της γριάς!!!
Τι πιο φυσικό; Κάθεσαι ενα βράδυ και σε πιάνει λιγόυρα και λες αχ να είχαμε τωρα λίγο μαλλί της γριάς...
εεεεεεεελα σκεψου οτι εχω κ γω τετοιο μαραφετι μονο που το αγορασα μονη μου ντροπη!!!!!!!Catty έγραψε:Μηχανή που φτιάχνει σπιτικό μαλλί της γριάς!!!
Τι πιο φυσικό; Κάθεσαι ενα βράδυ και σε πιάνει λιγόυρα και λες αχ να είχαμε τωρα λίγο μαλλί της γριάς...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης