226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Σαβ Αυγ 10, 2013 4:57 am
lne
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα δν παιζεσται!!!!!!εσενα περιστερακι πως σε λενε αραγε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
συγνωμη που πεταααγομαι στο θεμα σας αλλα θελω να πω οτι και εγωω στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα πανω απο 25 καπου εκει τελος παντων και ομως αμεσως με το που εφυγε η κοιλια ξεπριστικα ολοκληρη ακομη και μεσα στην κλινικη που καθισα 3 μερες νομιζαν (μιας και ημουν μικρουλα)οτι πηγα για κατι γυναικολογικο εκτως απο γεννα οσοι με εβλεπαν να περιφερομαι στους διαδρομους.δεν υπηρχεε ιχνος κοιλιας!!ede έγραψε:καλημερες. Βρε κοριτσια δεν ειναι απαραιτητα αυτα που λετε. και εγω σε 3 εγκυμοσυνες πηρα 30 κιλα και 24 πλας. Σε 2 μηνες ήμουν παλι 50 κιλα. Εδικικα στην δευτερη εφυγα απο το μαιευτηριο παρασκευη και οταν πηγα Δευτερα να κοψω τα ραμματα ο γιατρος δεν το πιστευε. Ουτε κοιλια εχαι ουτε τιποτα. κιλα ειχα φυσικα αλλα δεν επειθα οτι ειχα γεννησει πριν μια εβδομαδα. Τωρα μετα απο 3 παιδια ειμαι παλι 50 κιλα και ουτε κοιλια εχω ουτε κυτταριτιδα ουτε τιποτα. Και ειμαι χωρις περσοναλ.
δεν ειναι η ηλικια..ξερω και κοπελες που ειναι πανω κατω στην ηλικια μου αλλα εχουν κοιλια χαλαρη μετα απο γεννα.παντως και το λαστεξ βοηθαει παρα πολυ.στο πρωτο δεν μου χρειαστικε στην δευτερη ομωςπου ειχα πιο χαλαρη κοιλια το εβαλα μολιςγυρισα σπιτι μετα την γεννα για αρκετους μηνες καιτην μαζεψε.Eleen έγραψε:Είναι η ηλικια η ποτανα!!
Καλησπέρα. Αν θέλεις, δοκίμασε το εξής. Κόψε τος τιραντες του σουτιέν στο κάτω πίσω μέρος και δεσε το πίσω στο λαιμό σου και θα το αισθανθείς καλύτερο. Καλά να περάσετε!kaatrin έγραψε:Εννοω ημερολογιακα σημερα θα ήταν. 63 μερες μετα την πητ.
ναι με καρότσι γιατι εκεί που θα πάμε είναι καφετέρια .εγω θα πλατσουρισω με τον George. Εχει μεγαλώσει ο βυζος λογω θηλασμού κ δε κου κάνουν τα σουτιέν του μαγιό.
ελεεν καλες διακοπές. Εσυ εισαι πραγματικά αξιοζήλευτη
οταν λες λαστεξ τι εννοεις?demaki88 έγραψε:συγνωμη που πεταααγομαι στο θεμα σας αλλα θελω να πω οτι και εγωω στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα πανω απο 25 καπου εκει τελος παντων και ομως αμεσως με το που εφυγε η κοιλια ξεπριστικα ολοκληρη ακομη και μεσα στην κλινικη που καθισα 3 μερες νομιζαν (μιας και ημουν μικρουλα)οτι πηγα για κατι γυναικολογικο εκτως απο γεννα οσοι με εβλεπαν να περιφερομαι στους διαδρομους.δεν υπηρχεε ιχνος κοιλιας!!ede έγραψε:καλημερες. Βρε κοριτσια δεν ειναι απαραιτητα αυτα που λετε. και εγω σε 3 εγκυμοσυνες πηρα 30 κιλα και 24 πλας. Σε 2 μηνες ήμουν παλι 50 κιλα. Εδικικα στην δευτερη εφυγα απο το μαιευτηριο παρασκευη και οταν πηγα Δευτερα να κοψω τα ραμματα ο γιατρος δεν το πιστευε. Ουτε κοιλια εχαι ουτε τιποτα. κιλα ειχα φυσικα αλλα δεν επειθα οτι ειχα γεννησει πριν μια εβδομαδα. Τωρα μετα απο 3 παιδια ειμαι παλι 50 κιλα και ουτε κοιλια εχω ουτε κυτταριτιδα ουτε τιποτα. Και ειμαι χωρις περσοναλ.
εγω πηρα αυτο που ειναι σαν βρακι που φτανει μεχρι την κοιλια και την σφιγγει.υπαρχουν αλλα που ειναι σαν σορτς παλι σε σφιγγουν.ειναι αλλα που φτανουν μεχρι το στηθος και αλλα που ειναι σαν μινι στραπλες φορεμα που το φορας κατω απο φορεματα.το μονο προβλημα που ειχα ηταν επειδη το μικροτερο νουμερο δεν ειναι για αδυνατες αλλα για λιγο πιανουμενες γυναικες επρεπε λιγο αργοτερα να το στενεψω εγω.lne έγραψε:οταν λες λαστεξ τι εννοεις?demaki88 έγραψε:συγνωμη που πεταααγομαι στο θεμα σας αλλα θελω να πω οτι και εγωω στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα πανω απο 25 καπου εκει τελος παντων και ομως αμεσως με το που εφυγε η κοιλια ξεπριστικα ολοκληρη ακομη και μεσα στην κλινικη που καθισα 3 μερες νομιζαν (μιας και ημουν μικρουλα)οτι πηγα για κατι γυναικολογικο εκτως απο γεννα οσοι με εβλεπαν να περιφερομαι στους διαδρομους.δεν υπηρχεε ιχνος κοιλιας!!ede έγραψε:καλημερες. Βρε κοριτσια δεν ειναι απαραιτητα αυτα που λετε. και εγω σε 3 εγκυμοσυνες πηρα 30 κιλα και 24 πλας. Σε 2 μηνες ήμουν παλι 50 κιλα. Εδικικα στην δευτερη εφυγα απο το μαιευτηριο παρασκευη και οταν πηγα Δευτερα να κοψω τα ραμματα ο γιατρος δεν το πιστευε. Ουτε κοιλια εχαι ουτε τιποτα. κιλα ειχα φυσικα αλλα δεν επειθα οτι ειχα γεννησει πριν μια εβδομαδα. Τωρα μετα απο 3 παιδια ειμαι παλι 50 κιλα και ουτε κοιλια εχω ουτε κυτταριτιδα ουτε τιποτα. Και ειμαι χωρις περσοναλ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης