Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
264 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 264 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μόλις επικοινώνησα με την τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος. Προβληματίστηκα λιγάκι... Ο ασκός πρέπει να αποσταλεί εντός 36 ωρών από τη συλλογή του υλικού, αλλά αν μεσολαβήσει ΣΚ και δεν προλάβει να φτάσει έγκαιρα και αλλοιωθεί το υλικό; Δώρον άδωρον!

Μαράκι καλές αγορές!

sophia

sophia
Παραμυθένια οι τράπεζες ομφαλοπλακουντιακου είναι ανοικτές όλο το χρόνο κ αργίες άλλα έχουν συγκεκριμένο ωράριο που δέχονται το αίμα.

Εμάς τουλάχιστον έτσι μας είπαν!

Εβίνι εσυ πηγές?

Paramythenia

Paramythenia
Δε με ανησυχεί η Τράπεζα Σοφάκι, η courrier με ανησυχεί... Αν θα καταφέρει να το παραδώσει έγκαιρα...

sophia

sophia
Ααααα ναι! Νομίζω όμως οι εταιρίες που αναλαμβάνουν μεταφορά κιτ κάνουν όλες τος ημερες μεταφορά εκτός από Κυριακή.

Οπότε και Σάββατο να γεννήσεις είσαι οκ.

Σίγουρα αναλαμβάνει η dhl για άλλες δεν ξέρω. Όταν είχε τηλεφωνήσει ή δεν γνώριζαν ή μου έλεγαν όχι.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζουζουνίτσες καλημέρα!!!τι μου κανετε??? εγω σημερα ειμαι λίγο καλυτερα ομολογουμένως, αν και πάλι νιωθω πίεση χαμηλά, αλλα τουλάχιστον δε νιωθω πόνο...μάλλον το μαγνησιο κάνει δουλεια Smile ο αντρας μου πάντως εχει ψιλοχεστει πάνω του μην εμφανιστεί κανενα κεφάλι εκει που κάθομαι και επιμένει να πάμε στη γιατρό να μας δει...
να ρωτησω κατι???εσεις που παιρνετε μαγνησιο πάνω απο 1 χάπι, τα παίρνετε μαζί, ή ανα κάποιες ώρες μέσα στη μερα??? με πρβληματιζει γτ πρεπει να μεσολαβουν 2 ωρες πριν και 2 μετά απο τη ληψη γαλακτοκομικών προιοντων...και δυστυχως ηταν τα μόνα που μπορουσα να τρωω!αν δηλαδη παιρνω τα δυο χάπια ξεχωριστά, αυτό σημαινει 8 ωρες την ημερα χωρις γαλακτοκομικα Sad
επιτελους βρηκα γυναικα να μου καθαρισει το σπιτι....αυτη τη στιγμη καθομαι στον καναπέ κ αυτη πλενει τα μπαλκονια...πολυ άβολο αλλα τι να κάνεις...
Εβακι πολυ τελεια η φωτο σου...παραμυθένια και συ υποσχεθηκες να μας δειξεις τη θεαματική αλλαγη της κοιλιτσας σου...που ειναι ντεεεεε???
μαιμου και συ κανενα πατουσινι δε θα μας βάλεις τελοσπάντων απο τις ζαργανες να συγκινηθουμε που μας εχει καταφαει όλες το άγχος αυτες τις μερες???φτασαμε ολες σχεδον προς το τελος και εχουμε πολυ πλάκα με τα αγχη μας η καθεμιά.. Razz 
ιωαννα σημερα γυρνας??
εβινακι μου, βινακι, ιφακι και μαρακια τι κανετε???
ποπη αν νιωθεις τοση πιεση δε παιρνεις ενα τηλ στον γιατρο μηπως ο μπεμπης σπρωχνει????
σοφακι που εισαι εσυ??
σεντονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Embarassed 

evini7

evini7
Καλημέρα κι απο εμάς!
Δρόσισε λιγάκι, ε?? επιτέλους...
Καλά χθες βράδυ τα είδα όλα, έκανα αργά ένα ντουσάκι, ξαφνικά βλέπω τα πόδια μου θεοχοντρα, πρησμένα, οι αστράγαλοι είχαν γιγαντοποιηθεί!
Παίρνω πίεση 11 με 7 όπως συνήθως.
Τρόμαξα τόσο! Μετά συνειδητοποίησα πως δεν είχα ξαπλώσει καθόλου όλη μέρα αφού όπως σας είπα είχα παρέα συν ότι είχα πάει και στη κλινική το πρωί.
Ευτυχώς ξύπνησα και τα ποδαράκια μου επανήλθαν!
Συμπτώματα του μήνα, θέλει προσοχή με τη ζέστη και ξεκούραση, έχω ήδη μειώσει και το αλάτι προς αποφυγήν κατακράτησης.
Όσο για τις κράμπες κι εμένα επανήλθαν τα τελευταία 2 βράδια ρε γαμώτο, μήπως πρέπει να αυξήσω το μαγνήσιο??
θα ρωτήσω γιατρό.

Παραμυθένια μου, σήμερα έχεις συνάντηση με τη μαία? εύχομαι να είναι αυτό που θες!

Σοφία δεν πήγα ακόμη για τον ασκό, θα πάω με τον καλό μου, θέλει να πάμε μαζί, τώρα το πότε...είναι άλλο θέμα.
Εσύ αλήθεια γιατί έχεις τόσο άγχος με το λεύκωμα? γιατί δεν χαλαρώνεις κοριτσάκι μου? το googlarisma είναι το σπορ μου, όλη μέρα αυτό κάνω από τότε που έμεινα έγκυος. Δε βοηθάει πάντα! Ίσα ίσα θα έλεγα...

Πόπη περιμένουμε με αγωνία νέα από τον μπέμπη σου!

φιλιά και καλημέρες και στις υπόλοιπες!

Eva evaki καλωσήρθες πάλι!

evini7

evini7
Julie85 έγραψε:Ζουζουνίτσες καλημέρα!!!τι μου κανετε??? εγω σημερα ειμαι λίγο καλυτερα ομολογουμένως, αν και πάλι νιωθω πίεση χαμηλά, αλλα τουλάχιστον δε νιωθω πόνο...μάλλον το μαγνησιο κάνει δουλεια Smileο αντρας μου πάντως εχει ψιλοχεστει πάνω του μην εμφανιστεί κανενα κεφάλι εκει που κάθομαι και επιμένει να πάμε στη γιατρό να μας δει...
να ρωτησω κατι???εσεις που παιρνετε μαγνησιο πάνω απο 1 χάπι, τα παίρνετε μαζί, ή ανα κάποιες ώρες μέσα στη μερα??? με πρβληματιζει γτ πρεπει να μεσολαβουν 2 ωρες πριν και 2 μετά απο τη ληψη γαλακτοκομικών προιοντων...και δυστυχως ηταν τα μόνα που μπορουσα να τρωω!αν δηλαδη παιρνω τα δυο χάπια ξεχωριστά, αυτό σημαινει 8 ωρες την ημερα χωρις γαλακτοκομικα Sad
επιτελους βρηκα γυναικα να μου καθαρισει το σπιτι....αυτη τη στιγμη καθομαι στον καναπέ κ αυτη πλενει τα μπαλκονια...πολυ άβολο αλλα τι να κάνεις...
Εβακι πολυ τελεια η φωτο σου...παραμυθένια και συ υποσχεθηκες να μας δειξεις τη θεαματική αλλαγη της κοιλιτσας σου...που ειναι ντεεεεε???
μαιμου και συ κανενα πατουσινι δε θα μας βάλεις τελοσπάντων απο τις ζαργανες να συγκινηθουμε που μας εχει καταφαει όλες το άγχος αυτες τις μερες???φτασαμε ολες σχεδον προς το τελος και εχουμε πολυ πλάκα με τα αγχη μας η καθεμιά.. Razz 
ιωαννα σημερα γυρνας??
ποπη αν νιωθεις τοση πιεση δε παιρνεις ενα τηλ στον γιατρο μηπως ο μπεμπης σπρωχνει????
σοφακι που εισαι εσυ??
Julie,εγώ το σίδηρο ξέρω ότι δεν πάει με γαλακτοκομικά! το παίρνω μόλις ξυπνήσω συνήθως με χυμό πορτοκάλι και μετά από λίγη ώρα κανονικά πρωινό (συνήθως γάλα με δημητριακά) με τα υπόλοιπα, δηλ. μαγνήσιο και φυλλικό.
το μεσημέρι ξαναπαίρνω μαγνήσιο, όποια ώρα το θυμηθώ και το βράδυ λίγο πριν πέσω για ύπνο.
Σου είπαν δεν πάει με το γάλα?? δεν το ήξερα!!! λες να τα παίρνω λάθος?

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:Ααααα ναι! Νομίζω όμως οι εταιρίες που αναλαμβάνουν μεταφορά κιτ κάνουν όλες τος ημερες μεταφορά εκτός από Κυριακή.

Οπότε και Σάββατο να γεννήσεις είσαι οκ.

Σίγουρα αναλαμβάνει η dhl για άλλες δεν ξέρω. Όταν είχε τηλεφωνήσει ή δεν γνώριζαν ή μου έλεγαν όχι.
Σοφάκι μου εγώ είμαι σε νησί οπότε τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα... Θα το σκεφτούμε και πάλι με τον Παραμυθένιο και θα αποφασίσουμε.

Julie85 έγραψε:Ζουζουνίτσες καλημέρα!!!τι μου κανετε??? εγω σημερα ειμαι λίγο καλυτερα ομολογουμένως, αν και πάλι νιωθω πίεση χαμηλά, αλλα τουλάχιστον δε νιωθω πόνο...μάλλον το μαγνησιο κάνει δουλεια Smileο αντρας μου πάντως εχει ψιλοχεστει πάνω του μην εμφανιστεί κανενα κεφάλι εκει που κάθομαι και επιμένει να πάμε στη γιατρό να μας δει...
ιωαννα σημερα γυρνας??
σοφακι που εισαι εσυ??
Μπορείς να παίρνεις και 2 μαζί Julie μου, αλήθεια πόσα παίρνεις;
Ναι, το ξέρω πως υποσχέθηκα απλά δε μπορώ να βγάλω μόνη μου φωτό -ο καθρέπτης που έχουμε στο δωμάτιο που θα γίνει παιδικό έχει καλυφθεί από τα επιπλάκια της μικρής και πρέπει να αγγαρέψω τον Παραμυθένιο.

evini7 έγραψε:
Όσο για τις κράμπες κι εμένα επανήλθαν τα τελευταία 2 βράδια ρε γαμώτο, μήπως πρέπει να αυξήσω το μαγνήσιο??
θα ρωτήσω γιατρό.

Παραμυθένια μου, σήμερα έχεις συνάντηση με τη μαία? εύχομαι να είναι αυτό που θες!
Ρώτησε τη γιατρό σου Εvini μου για το μαγνήσιο, αν και νομίζω ότι δεν είναι φάρμακο και δε βλάπτει η αύξηση της δόσης.
Την Παρασκευή το πρωί θα συναντηθούμε με τη μαία. Ελπίζω να πάνε όλα καλα...

evini7 έγραψε:Julie,εγώ το σίδηρο ξέρω ότι δεν πάει με γαλακτοκομικά! το παίρνω μόλις ξυπνήσω συνήθως με χυμό πορτοκάλι και μετά από λίγη ώρα κανονικά πρωινό (συνήθως γάλα με δημητριακά) με τα υπόλοιπα, δηλ. μαγνήσιο και φυλλικό.
το μεσημέρι ξαναπαίρνω μαγνήσιο, όποια ώρα το θυμηθώ και το βράδυ λίγο πριν πέσω για ύπνο.
Σου είπαν δεν πάει με το γάλα?? δεν το ήξερα!!! λες να τα παίρνω λάθος?
Αν κοιτάξετε στις οδηγίες λέει να μη λαμβάνεται μαζί με το ασβέστιο. Τώρα εννοεί με το χάπι του ασβεστίου, εννοεί με γαλακτοκομικά προϊόντα, δεν ξέρω. Υποθέτω το πρώτο διαφορετικά θα έγραφε γαλακτοκομικά. Εγώ το παίρνω 1 ώρα μετά το πρωινό, μήπως και δεν κάνει μαζί με γάλα...

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παραμυθένια ασε τα σάπια σε τα μας!!!!χαχαχαχαχα πες οτι παρεμεινες κορμάρα και δε θες να μας προσθεσεις ακομη ενα αγχος με τη φωτο σου και ασε τις δικαιολογιες!!!!Razz 
Κοριτσια εμενα για τα γαλακτοκομικά και το μαγνησιο μου το ειπε και η γυναικολογος στο τηλ και η φαρμακοποιος μετά.

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα ζουζουνες πως ειστε?αρχισαν τα οργανα σιγα σιγα ε?εγω δεν εχω καταλαβει αν κανω συσπασεις,τον νιωθω με το κεφαλι πανω στον θωρακα μου και με εχει πεθανει δεν μπορω να κουνηθω,για να σηκωθω απο το κρεβατι πιστευω ενας γερανος θα με βοηθουσεLaughing Laughing ευτυχως με βοηθαει ο αφεντης οταν ειναι εκει..

στον υπνο μου συνηθως τις πρωινες ωρες νιωθω κραμπα στη μια γαμπα μου οχι παντα ομως,να το πω στον γιατρο?η να περιμενω μεχρι την επομενη πεμπτη που εχω ραντεβου?(δεν παιρνω μαγνησιο)

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα σημερα γυρνας??
σοφακι που εισαι εσυ??
Ειναι λίγο δύσκολο στη μονάδα να βγάζουμε φωτο αλλα αν τύχει θα σας βάλω.
Κι εγω το μαγνήσιο πολλές φορές έπαιρνα κ τα δυο χάπια μαζι γιατι δεν με βόλευε με τα γαλακτοκομικα.οι οδηγίες παντος λένε οτι μπορείς να πάρεις κ δυο μαζι.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, μανούλες!

Σας στέλνω 67 τσουβάλια ΜΠΖυΓραιμίας από το Λιβυκό Πέλαγος!

Μην ανοίγετε τα ιντερνέ για τα συμπτώματα. Απλώς θα μουρλαθείτε. (κι εγώ με την τρελή καούρα το Σάββατο το άνοιξα και είπα "καλά, σιγά μην έχω όλα αυτά! Κλάιν!" και το 'κλεισα και ουστ!

Julie,
κι εγώ ψωροπερήφανη είμαι με τις δουλειές αλλά προέχει να μείνει το μπεμπέ εντός όσο πρέπει!!!
Βρες νέες στάσεις αγκαλιάς με τον Κωνσταντίνο! Δεν είναι ανάγκη να στέκεσαι! Βάλτον στο κρεβάτι σου να κάνετε εκεί αγκαλούμπεν!!!!

Popisofia,
νομίζω στις εβδομάδες σου αρχίζει αυτή η αίσθηση βάρους χαμηλά.
Γράψε μας νεάκια απ' το γιατρούλη!

maimou,
Respect για την ψυχραιμία σου Respect 
Να την ακούτε τη μαϊμου. Είναι η πρωτομάνα του θέματος! jocolor 

Πάντως μου 'χει πει η φίλη-διαιτολόγος πως παθαίνεις αυτό το "μου λείπει η κοιλιά μου", ακόμα και αν πριν γεννήσεις έλεγες "ουφ! Ουφ! Ουφ! Δεν αντέχω άλλο με την κοιλιά" Laughing 

Paramythenia,
Μίλα με την τοπική courier. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα τα βλαστοκύτταρα!

Ούτε το σίδηρο, ούτε το μαγνήσιο κάνει με γαλακτοκομικά. (Άντε κάνε διατροφή μετά...)

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστεράκι εγώ θα ελεγα πάρτον ένα τηλ τον γιατρό....στη τελική ρε κοριτσια τοσα λεφτά τους δινουμε. δουλεια τους ειναι να μας καθοδηγουν και να μας φροντιζουν μεχρι να γεννησουμε....Αιντε!!!
Μαιμουδιτσα...οι ζαργάνες ειναι 1 week old!!!!!!!!!!! απιστευτο????????????? φτου φτου φτου!!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:Αστεράκι εγώ θα ελεγα πάρτον ένα τηλ τον γιατρό....στη τελική ρε κοριτσια τοσα λεφτά τους δινουμε. δουλεια τους ειναι να μας καθοδηγουν και να μας φροντιζουν μεχρι να γεννησουμε....Αιντε!!!
Μαιμουδιτσα...οι ζαργάνες ειναι 1 week old!!!!!!!!!!! απιστευτο????????????? φτου φτου φτου!!!!!
Asteraki,
δίκιο έχει η Julie! Πάρτονε τηλέφωνο!!!! Smile 

Paramythenia

Paramythenia
Βρε κορίτσια μου μην τρελαίνεστε...
Κάθε σκεύασμα έχεις τις δικές του...οδηγίες χρήσεις. Εμένα π.χ. ο σίδηρος-φολικό γράφει να τον παίρνω μισή ώρα πριν το πρωινό. Κοιτάξτε τις οδηγίες πρώτα.

Σβουρίτσα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 417472

sophia

sophia
Δεν μπορω να μη γκουγκλαρω ειμαι καμενακιEmbarassed Embarassed Embarassed 
Τωρα με εφερε στα λογικα μου η Λιλη ...στην επομενη κριση θα την ξαναπαρω!

Πηγα για πυτζαμες αλλα δεν ...μονο νυχτικακια και καπρι πυτζαμουλες ειχε το μαγαζι της γειτονιας..αλλα με την μικρη δεν ημουν για πιο μακρια!

Πηρα ομως κατι βρακακια....πφφφφφφφφφφ....ονειρο....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 

Οποτε με ενα προχειρο τσεκαρισμα μου λειπουν 2 πυτζαμουλες 1-2 πακετακια σερβιετες ακομη και τα αλλα τις τελευταιας στιγμης φορτιστες κτλ κτλ.

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:Δεν μπορω να μη γκουγκλαρω ειμαι καμενακιEmbarassed Embarassed Embarassed 
Τωρα με εφερε στα λογικα μου η Λιλη ...στην επομενη κριση θα την ξαναπαρω!

Πηγα για πυτζαμες αλλα δεν ...μονο νυχτικακια και καπρι πυτζαμουλες ειχε το μαγαζι της γειτονιας..αλλα με την μικρη δεν ημουν για πιο μακρια!

Πηρα ομως κατι βρακακια....πφφφφφφφφφφ....ονειρο....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 966307 

Οποτε με ενα προχειρο τσεκαρισμα μου λειπουν 2 πυτζαμουλες 1-2 πακετακια σερβιετες ακομη και τα αλλα τις τελευταιας στιγμης φορτιστες κτλ κτλ.
Πόσα πακέτα σερβιέτες χρειαζόμαστε δηλ;;;

sophia

sophia
Kοιτα πηρα μεγαλης απορροφητικοτητας και μετα ειδα οτι ειχε 10 μεσα οποτε θα παρω αλλο ενα πακετο για το μαιευτηριο (δινουν και εκει) και μετα παρω 1-2 μεγαλα πακετα always για το σπιτι!

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:Kοιτα πηρα μεγαλης απορροφητικοτητας και μετα ειδα οτι ειχε 10 μεσα οποτε θα παρω αλλο ενα πακετο για το μαιευτηριο (δινουν και εκει) και μετα παρω 1-2 μεγαλα πακετα always για το σπιτι!
Σοφάκι εσύ που γνωρίζεις, οι μεγάλης απορροφητικότητας πόσα σταγονίδια έχουν; Και όταν αναφέρεις μεγάλα πακέτα always εννοείς τις νύκτας;

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 215994 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???Very Happy Very Happy 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΚ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΑΛΛΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΟΛΑΣ) ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ??ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝRolling Eyes ?

asteraki1989

asteraki1989
τον πηρα τηλ μου ειπε να μην ανησυχω εκτος αν με πιασει εντονα κραμπα και θα τα πουμε στο ραντεβου μας κανονικα

bini

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΡΓΑΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 860530 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 783141 

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

Popisofia

Popisofia
ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ 2400 ΚΙΛΑ!!!
ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...
ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΒΩ Κ ΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ... (JULIE ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ Κ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ) ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ Κ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 2 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΘΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...
ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΑΝΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ... ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΥΟ 100 ΔΥΟ 80 ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΠΗΡΑ Κ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ... Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ Η ΚΥΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ... ΕΞΑΛΛΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!

asteraki1989

asteraki1989
ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 215994 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???Very Happy Very Happy 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΚ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΑΛΛΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΟΛΑΣ) ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ??ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝRolling Eyes ?
να προσθεσω και εγω την δικια μου επανερχεται αμεσως το ολο συστημα εκει κατω(απο το ανοιγμα εννοω)ερωτησεις ε?

asteraki1989

asteraki1989
Popisofia έγραψε:ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ 2400 ΚΙΛΑ!!!
ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...
ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΒΩ Κ ΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ... (JULIE ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ Κ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ) ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ Κ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 2 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΘΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...
ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΑΝΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ... ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΥΟ 100 ΔΥΟ 80 ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΠΗΡΑ Κ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ... Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ Η ΚΥΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ... ΕΞΑΛΛΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!
μπραβο τελεια νεα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 215994 
και εγω πατησα τις 30 και με επιασε ενα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 30 534787 χαχαχχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις