Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
255 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 255 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παραμυθενια δηλαδη τα βρηκατε με την κυρα μαμη σου!!!χαχαχα τελεια!!!ο,τι ερωτησεις σου ρχονται σημειωνε τες για να την ρωτησεις στο επομενο ραντεβου...οσο για το πρωτογαλα, ειναι φυσιολογικό.εγω δεν το εχω δοκιμασει σε αυτη την εγκυμοσυνη.στον κων/νο το ειχα κανει και με ειχε πιασει σπαστικο γελιο που ειχα γαλα πριν να εχω μωρό Razz

Maimou2009 έγραψε:Σταματινα κ Κατερινα αλλα δεν έχουμε αποφασίσει σε ποιαν θα δωσουμε ποιο όνομα.
Σταματία / Σταματίνα / Ματίνα / Τίνα
Φίλη μας Σταματία, υπάρχει μία μεγάλη παράδοση για το όνομά σου: Οι οικογένειες που αντιμετώπιζαν προβλήματα στην τεκνοποίηση, όταν τελικά κατάφερναν να κάνουν ένα παιδί, το ονόμαζαν «Σταματία», προκειμένου να σταματήσει η κακοτυχία που υπήρχε για καιρό στο σπίτι! Έτσι λοιπόν και εσύ είσαι μία γυναίκα που θέλεις να «σταματάς» τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου, κόβεις μαχαίρι οτιδήποτε σε πικραίνει ή στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη και δεν διστάζεις να βάλεις ένα οριστικός τέλος, σε υποθέσεις που δεν έχουν εξέλιξη. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία πρακτική, λογική γυναίκα, με σταθερό και υπεύθυνο χαρακτήρα. Δεν σου αρέσουν τα παιχνιδάκια ούτε και οι επιπολαιότητες, αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου με μεγάλη σοβαρότητα. Είσαι ένα παραδοσιακό θηλυκό, καλή νοικοκυρά και μοναδική μαγείρισσα. Σου αρέσει η οικογενειακή ζωή και είσαι σπιτόγατη!
μου ταιριάζει πιο πολύ στη μικρή που ειναι fighter...
Κατερίνα / Καίτη
Φίλη μας Κατερίνα, το όνομά σου είναι σύνθετο και προέρχεται από τις λέξεις «Αεί» και «Καθαρίνα» που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που παραμένεις πάντα αγνή! Είσαι τρυφερή, αθώα και οι πονηρές σκέψεις δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου. Με το πέρασμα των ετών καταφέρνεις να διατηρείς την αγνότητα και την αθωότητά σου! Η Αγία Αικατερίνη, καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ήταν πολύ μορφωμένη και θεωρείτο η προστάτιδα των μαθητών και των σπουδαστών! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα φιλόδοξη και δραστήρια. Βασική προτεραιότητα της ζωής σου είναι να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία, για αυτό και εργάζεσαι αρκετά νωρίς, προκειμένου να καταφέρεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και να ανοίξεις τα φτερά σου χωρίς την υποστήριξη κανενός! Παράλληλα είσαι μία πολύ αισθησιακή γυναίκα, που μένεις αλησμόνητη στους άνδρες
αυτό μου φερνει στο μυαλό την μεγάλη που αρχισε να "δουλευει" νωρις νωρις για να ανεξαρτητοποιηθεί και να μπει γρηγορα γρηγορα στο κουνάκι της :p
xaxaxaxa η αποφαση ειναι δική σας φυσικά!!!εγώ μια ιδέα ρίχνω Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 654316 

ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:
ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΖΩΗΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 
πολυ ομορφο όνομα μαράκι για τη ΖΩΗ που μεγαλωνει μεσα σου Smile

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΙ ΕΓΩ ΠΛΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.
Κ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ...

sophia

sophia
Popisofia έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΠΛΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.
Κ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ...
Στο πλάι....και φυσικά breatfeeding babywearing & co sleeping♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Να δω πως θα κοιμόμαστε βέβαια άλλα λέμε....

Edit : πηγα κ πήρα τρόμαρα μου σατεν σετ πυτζάμες ρομπακι παντελονι κ τοπακι άλλα στα μπούτια είναι στενό! Παω για άλλαγη το απόγευμα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sophia στις Παρ Αυγ 23, 2013 5:43 am, 1 φορά

eva evaki

eva evaki
KAI EGW PISTEYW OTI AN DEN EIMAI SIGOURI GIA TO AN EXEI REFTEI THA THN VAZW STO PLAI AN PALU EXEI REFTEI KAI NIOTHW OTI EINAI OK THA THN VAZW ANASKELA...!MAIMOUDITSA POLY OMORFA ONOMATAKIA PISTEYW OTI TO KATERINA THA TAIRIAZEI POIO POLU STHNN MIKROYLA! MARAKI TO "ZWH" TO LATREYW ..THA HTHELA NA THN BAFTIZA ZWH KAI EGW ALLA EMEIS EXOUME KATALIXEI STO "ARIADNH"! PRWTA O THEOYLHS NA EIMASTE KALA!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α τι όμορφα  κορίτσια που με βοηθάτε με τα ονόματα!ευχαριστω!εχουμε καιρο ακομα να αποφασίσουμε !
Πήρα σύμβουλο θηλασμου να μου πει πως θα αυξησω την παραγωγή μου,το απογεύματακι θα πάω να πάρω το τσάι την weleda ελπιζω να ειναι καλο κ μου είπε κ ενα κόλπακι να κάνω,με τα βυζι@ έξω θα είμαι λη την ωρα αλλα τι να κάνω που ειναι φαγουδες.22 μλ η μεγαλη κ 11 η μικρη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Α τι όμορφα  κορίτσια που με βοηθάτε με τα ονόματα!ευχαριστω!εχουμε καιρο ακομα να αποφασίσουμε !
Πήρα σύμβουλο θηλασμου να μου πει πως θα αυξησω την παραγωγή μου,το απογεύματακι θα πάω να πάρω το τσάι την weleda ελπιζω να ειναι καλο κ μου είπε κ ενα κόλπακι να κάνω,με τα βυζι@ έξω θα είμαι λη την ωρα αλλα τι να κάνω που ειναι φαγουδες.22 μλ η μεγαλη κ 11 η μικρη!
Πάλι καλά που είναι καλοκαίρι!
Φαντάζεσαι το χειμώνα;;; Να κρυώνεις και η ρόγα κάγκελο;;;; Razz 

sophia

sophia
Μαϊμού κ μετά ολημερίς με το μεμε έξω θα είσαι.οπότε.....Χαχα

Βρε κόρες πείτε μου λίγο όσες θυμάστε την τελευταία μέτρηση της καμπύλης! Στα 180 λεπτά.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evaki πανεμορφο και το Αριαδνη...δε το συζητω!!!!!

Maimou2009 έγραψε:Α τι όμορφα  κορίτσια που με βοηθάτε με τα ονόματα!ευχαριστω!εχουμε καιρο ακομα να αποφασίσουμε !
Μαιμουδιτσα μου όταν βρεις χρόνο θέλω να μου πεις τι κολπακια σου ειπε για την αυξηση παραγωγης γαλακτος please ειτε εδω ειτε σε πμ!!!οκ???και τι ειναι αυτο το τσαι που γραφεις??

sophia έγραψε:Μαϊμού κ μετά ολημερίς με το μεμε έξω θα είσαι.οπότε.....Χαχα

Βρε κόρες πείτε μου λίγο όσες θυμάστε την τελευταία μέτρηση της καμπύλης! Στα 180 λεπτά.
για τα 180' δε ξερω...στα 120' παντως τα φυσιολογικά όρια ηταν 80-120. την τριωρη εκανες??εγω και στην εγκυμοσυνη του Κων/νου και σ αυτην που εκανα δυο καμπυλες, όλες διωρες ηταν.στα 180 λεπτα εκανα στο σπιτι με το μηχανημα της μαμας μου και ειχα 53 Shocked 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω να δώ ζαργανες κ έρχομαι να σας πω τι μου είπε.ειπα να μη σας ζαλιζω με άσχετα αλλα αφου θελει το Τζουλακι...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επανηλθα!επειδη δεν έχω πολυ γάλα,βεβαια τις κάλυπτω τις ζαργανες αφου τρώνε πολυ λίγο,μου είπε τριάντα λεπτα μετα την άντληση να αντλω για ενα πενταλεπτο ίσα για να δίνω το ερέθισμα επισης μου είπε να πινω το τσάι της weleda για το θηλασμο μια φορα την ημερα.ελπιζω αυτα να βοηθήσουν γιατι ειναι ευκαιρία τωρα που δεν τις έχω Σπιτι να το παλέψω.

Paramythenia

Paramythenia
Καλησπερούδια κοριτσούδια!

Πριν από λίγο επέστρεψα από το μαθηματάκι μου, ξεκουράζομαι τρώγωντας σταφυλάκι και μετά θα σιδερώσω κάποια ρούχα του Παραμυθένιου γιατί θα φύγουμε το ΣΚ. Πάμε στους δικούς μου, γίουπιιιιιιιιιιιιι!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 

Julaki μου φάνηκε καλή και με διάθεση να με χαλαρώσει. Κυρά μαμή ε; Είναι 2 με 3 χρόνια μικρότερή μου, αν κάποια είναι κυρά είμαι εγώ μάλλον...Laughing 

Μαϊμού μου τι άσχετα;;; Όλες μας ενδιαφέρουν αυτά!

bini

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!
ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΑ 180 ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 153

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α κ πολύ νερό μου είπε.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Paramythenia έγραψε: Πάμε στους δικούς μου, γίουπιιιιιιιιιιιιι!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994
καλα να περασετε γλυκια μουυυυ!!!! 

Julaki μου φάνηκε καλή και με διάθεση να με χαλαρώσει. Κυρά μαμή ε; Είναι 2 με 3 χρόνια μικρότερή μου, αν κάποια είναι κυρά είμαι εγώ μάλλον...Laughing
αει μαρη που εισαι και κυρά....σε πηραν τα χρονια????χαχαχαχα 

Μαϊμού μου τι άσχετα;;; Όλες μας ενδιαφέρουν αυτά!
bini έγραψε:ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!
ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΑ 180 ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 153
αληθεια?????πως γινετε το οριο στα 120' να ειναι 80-120 και στα 180' 150????

Μαιμουδάκι ευχαριστουμε για τις οδηγιες...αυτο το τσαι απο που το παιρνεις???φαρμακειο μονο???τι νεα απο τις κορες δε μας ειπες??

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΖΩΗ!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 
ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥVery Happy Very Happy 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυξησα τα υγρα που πινω απο το μεσημέρι κ τωρα έβγαλα διπλάσια ποσότητα.το τσάι εγω το πήρα απο τα Ηρα αλλα πιθανόν εχουν κ τα φαρμακεία.
Οι κόρες κοιμούνται τρώνε μεγαλώνουν!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπάρχει και στα φαρμακεία το τσάι αυτό. Είδες με τα πολλά υγρά, maimou; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 654316 
Θα γίνει ενυδρείο το στομάχι σου! Razz 

tsiritri

tsiritri
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τελικά αυτό το νησί δεν με ήθελε φέτος!
Τελευταία μέρα σήμερα και μετά τη θάλασσα γυρίσαμε σπίτι για μπανάκι και πήγαμε να φάμε σε μαγαζί που είχα τσεκάρει ότι είχε γεννήτριες στις διακοπές ρεύματος....το στομάχι μου ήταν λίγο κάπως επειδή πείναγα....αρχίζω τρώω...τρώω και ξαφνικά με πιάνει ένα πράγμα στο στομάχι μου τι να σας λέω!
Φεύγουμε άρων άρων επειδή επέμενε ο άντρας μου, εγώ έλεγα να κάτσω να συνέλθω, περπατάμε 5 βήματα μέχρι το αυτοκίνητο και κάνω εμετό.
Πολύ και με πολύ άσχημο αίσθημα εκείνη την ώρα, και πάνω που σταματάω δώστου ξανά.
Ένιωθα πως θα βγάλω τα σωθικά μου!

Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έχω κάνει εμετό ούτε μια φορά, δεν είχα ούτε μια αναγούλα εν τω μεταξύ....

Η μαμά μου έβαλε και με ξεμάτιασαν και μου είπε ότι είχα πάρα πολύ μάτι.
Αν και πιστεύω στο μάτι, συνήθως όταν είμαι μου εκδηλώνεται με πονοκεφάλους, ζαλάδες και τέτοια...τώρα δεν είχα τίποτα απολύτως από αυτά....

Φοβήθηκα κορίτσια....και φοβάμαι...μην είναι καμιά δηλητηρίαση ή τίποτα άλλο και επηρρεάσει τη μπεμπούλα μου....

Αύριο στις 12 φεύγουμε ... ελπίζω να μην έχει και συνέχεια όλο αυτό Rolling Eyes Rolling Eyes 

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiritri περαστικα σου βρε..
αμα ηταν δηλητηριαση δεν θα ειχε και αλλα συμπτωματα???ισως καποιος συνδιασμος τροφης σε πειραξε..
ισως ηταν απλα αναγουλα εγκυμοσυνης!!
μηπως αν συμβουλευοσουν τον γιατρο σου τηλεφωνικα η τον γιατρο εκει θα σε κανε να νιωσεις καλυτερα??
Rolling Eyes 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τελικά αυτό το νησί δεν με ήθελε φέτος!
Τελευταία μέρα σήμερα και μετά τη θάλασσα γυρίσαμε σπίτι για μπανάκι και πήγαμε να φάμε σε μαγαζί που είχα τσεκάρει ότι είχε γεννήτριες στις διακοπές ρεύματος....το στομάχι μου ήταν λίγο κάπως επειδή πείναγα....αρχίζω τρώω...τρώω και ξαφνικά με πιάνει ένα πράγμα στο στομάχι μου τι να σας λέω!
Φεύγουμε άρων άρων επειδή επέμενε ο άντρας μου, εγώ έλεγα να κάτσω να συνέλθω, περπατάμε 5 βήματα μέχρι το αυτοκίνητο και κάνω εμετό.
Πολύ και με πολύ άσχημο αίσθημα εκείνη την ώρα, και πάνω που σταματάω δώστου ξανά.
Ένιωθα πως θα βγάλω τα σωθικά μου!

Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έχω κάνει εμετό ούτε μια φορά, δεν είχα ούτε μια αναγούλα εν τω μεταξύ....

Η μαμά μου έβαλε και με ξεμάτιασαν και μου είπε ότι είχα πάρα πολύ μάτι.
Αν και πιστεύω στο μάτι, συνήθως όταν είμαι μου εκδηλώνεται με πονοκεφάλους, ζαλάδες και τέτοια...τώρα δεν είχα τίποτα απολύτως από αυτά....

Φοβήθηκα κορίτσια....και φοβάμαι...μην είναι καμιά δηλητηρίαση ή τίποτα άλλο και επηρρεάσει τη μπεμπούλα μου....

Αύριο στις 12 φεύγουμε ... ελπίζω να μην έχει και συνέχεια όλο αυτό Rolling Eyes Rolling Eyes 
Μη φοβάσαι! Το μωρό δεν παθαίνει τίποτα! Εμείς ταλαιπωριόμαστε!

tsiritri

tsiritri
Μακάρι Ιωάννα....δεν πειράζει ας ταλαιπωρηθω εγώ...αυτό να είναι καλά!

Μαρία μου γιατρό εδώ άσε...δεν παίζει...είναι χάλια η κατάσταση...σκέφτηκα να πάρω ένα τηλ τη μαία του γιατρού μου αλλά θα το αφήσω να δω πως θα πάει. Αν δω πάλι τίποτα περίεργο θα πάρω τότε τηλ γιατί θα μου φωνάζουν πάλι αν με ρωτήσουν τι έφαγα και τους πω πάλι ψωμιά και τα συναφή Sad Sad 

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!

Πλέον δε βλέπω την ώρα να γυρίσω πίσω....

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω πιστευω απλως σε αναγουλιασε κατι..μηπως επειδη απειχες απο τα ψωμια κτλ σου επεσαν βαρια??
ελα μην το σκεφτεσαι θα δεις πως θα παει!!
αν και πιστευω δεν ειναι τπτ!!

για πες μας τωρα...,πως περνας??το νινακι σου??Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 - Σελίδα 39 215994 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσιριτρακι περαστικά βρε συ.μπορει κατι να σε πείραξε αλλα αφου τα έβαλες κ δεν αισθάνεσαι τίποτε αλλο ολα καλα!τι ταλαιπωρία έχεις τραβήξει.καλη επιστροφή!

Paramythenia

Paramythenia
Περαστικά Τσιριτρί μου! Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για τη μπεμπούλα σου. Ό,τι σε πείραξε αποβλήθηκε από τον οργανισμό, δε νομίζω ότι μπορεί να την επηρεάσει... Αχ βρε κοριτσάκι μου τι τράβηξες φέτος...
Καλή επιστροφή κουκλίτσα!

Μαϊμουδάκι τις είδες τις κουκλίτσες σου ε; Αχ τι ευτυχία πρέπει να νιώθεις...

Κορίτσια έχετε ακούσει ότι στα μαιευτήρια δίνουν ζαχαρόνερο; Ποια είναι η άποψη σας;

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για ποιο λογο το ζαχαρονερο??στην διαρκεια της εγκυμοσυνης η μετα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις