151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Τετ Αυγ 14, 2013 1:06 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:το κακο ειναι οτι πρεπει να παθουμε για να μαθουμε!!Σοφία 26 έγραψε:καλε εμενα ειχε παρεξηγηθει και ο πεθερος μου αν και ειναι μικρος 53....μεσα σε μια μερα το παιδι το ειχαν παρει αγκαλια 12 ατομα και μετα απο δυο μερες αρρωστος και αντιβιωση και ηταν μονο 3 μηνων!!!poppaki έγραψε:εμενα ας με χαρακτηρισουν οπωσ θελουν!!!!θα ειμαι σκυλα!!!!kallia24 έγραψε:ειδικα σε μωρα μωρα ειναι οτι χειροτερο...απαπαπαπαπα...κ ειναι κ μερικοι που δν το καταλαβαινουν τους το λες οσο πιο ομορφα κ ευγενικα μπορεις κ παρεξηγουνται απο πανω οτι κανεις το παιδι μυγκιαγκιχτο κ ολα τα συναφι...Σοφία 26 έγραψε:αχ καλλια μου ναι ειναι οντως αηδια!kallia24 έγραψε:καλα σοφακι οντως αυτο με τους μεγαλους ανθρωπους που βλεπουν παιδια κ αρχιζουν τα φιλια ειναι μια αηδια...
τι να κανουμε οσο μπορουμε τα αποφευγουμε!!
και να δειτε που οταν ειχα γεννησει ειχα ερθει καποιοι (λιγοι,ευτυχος) να του φερουν δωρα κ να τον δουν και ελεγαν δεν τον φιλαμε μονο στο χερακι και το μονο που βαζει στο στομα του το παιδι ειναι τα χερια του!!!
ενταξει του ελεγα εγω "αν το εχετε αναγκη μονο στο ποδι χαδια κ φιλια" ,δεν ηθελα κ να δημιουργησω παρεξηγησεις!!!
και μου λεει "εεε τοτε κλειστον σε μια γυαλα! " αλλα μετα απο ενα χρονο μου ζητησε συγνωμη κ γτ αρρωστησε σοβαρα του κουνιαδου μου οταν γεννηθηκε απο το πρωτο παιδακι της διπλανης!!!
κ μου λεει "καλα εκανες και προσεχες το φιλιππακο τοσο πολυ"!!!!!!!!!!!!
σοφακι εχω την ιδια αποψη. καλυτερα να προσεχουμε για να μη τρεχουμε στους γιατρους!!!
γεια σου κατερινιω μου!!!
μακαρι η μεγαλοχαρη να μας φωτισει και να χαρισει σε ολες μας το μικρο μας θαυματακι!!!