526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Τρι Αυγ 20, 2013 11:50 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειχα δουλιτσα!!!!και εφυγα λιγουλακι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:ειχα δουλιτσα!!!!και εφυγα λιγουλακι
σοφακι!!!!!εδω ειμαι ετοιμαζομαι για νανι!!!!αυριο ειμαι βραδινη!!!!οποτε θα τα πουμε το πρωι!!!!μακια πολλα πολλα ματσ μουτςΣοφία 26 έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε???
Ξενυχταμε????
Κατερινιω πως θα πας για δουλεια αυριο?????
καληνυχτα κοριτσακι μου!!!katerina1983 έγραψε:σοφακι!!!!!εδω ειμαι ετοιμαζομαι για νανι!!!!αυριο ειμαι βραδινη!!!!οποτε θα τα πουμε το πρωι!!!!μακια πολλα πολλα ματσ μουτςΣοφία 26 έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε???
Ξενυχταμε????
Κατερινιω πως θα πας για δουλεια αυριο?????
καλημερα καλλιτσα μουυυυ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανετε σημερα?τι εχει το προγραμμα??
καλημερα σοφακι μου!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μουυυυ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανεις???
εχω δε εχω ξεσκοτησει ακομα ,σημερα δεν εχω κ την τρελλη διαθεση!!!
ο μικρος ειναι ξαπλα στα πλακακια και βλεπει παιδικα!!!
του αρεσει καλλια μου απο μωρο που ηταν κατω στο χαλι κοιμοταν!!!kallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μου!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μουυυυ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανεις???
αχ το καμαρι μου ζεστενεται κ ειναι ξαπλα στα πλακακια??
να σου πω κ εγω μια αφορητη βαρεμαρα την εχω σημερα..
Σοφία 26 έγραψε:του αρεσει καλλια μου απο μωρο που ηταν κατω στο χαλι κοιμοταν!!!kallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μου!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μουυυυ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανεις???
τρλλενεται για κατω!!!
ναι καλλια μου κ εγω το ιδιο!
εσυ τι κανεις κοριτσακι???
χαχα το παιδι μου μωρε!!!Σοφία 26 έγραψε:του αρεσει καλλια μου απο μωρο που ηταν κατω στο χαλι κοιμοταν!!!kallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μου!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μουυυυ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανεις???
τρλλενεται για κατω!!!
ναι καλλια μου κ εγω το ιδιο!
μια απο τα ιδια σοφακι μου βαρεμαρα,δουλειες στο σπιτι,μια απο τα ιδια..Σοφία 26 έγραψε:αχχχχ αυτο ξαναπεστω!
τι αλλα καλλια μου??
τι εχει το μενου σημερα??
τελεια!!απο τα αγαπημενα μου φαγητα!!νιαμ νιαμ!!!Σοφία 26 έγραψε:εγω λεω νακανω μακαρονια με κιμα!!!
το λατρευει ο γιος μου!!!
οκ σοφακι μου καλες δουλιτσες!!!Σοφία 26 έγραψε:καλλια μου παω να κανω καμια δουλιτσα κ μπαινω σε λιγο παλι!!!!
αργησες να μπεις ποπακι μου και το καταλαβα οτι δε εισαι καλα παλι!!!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΗΓΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ -ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ- ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ν' ΑΡΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ......ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ!Σοφία 26 έγραψε:αργησες να μπεις ποπακι μου και το καταλαβα οτι δε εισαι καλα παλι!!!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΗΓΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ -ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ- ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ν' ΑΡΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ......ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
εγω μια καω δουλειες,μια μπαινω να δω ποτε θα μπειτε!!!
αληθεια ε???γι αυτο ξυπνησαμε με τοσα νευρα!!!ακους καλλιαααα
ωραιο φαγακι ποπακι μου!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την poppaki στις Τετ Αυγ 21, 2013 1:12 am, 1 φορά
katerina1983 έγραψε:καλημερα καλημερα!!!!τι μου κανετε???αμ γιαυτο και εγω χαζοξυπνησα σημερα?σεληνιαστηκαμε με τηην πανσεληνο!!!!!
σηκωθηκα στις 8 αλλα ειχα τετοιο πονοκεφαλο που ξαναξαπλωσα και σηκωθηκα τωρα η !!!!
καθομαι ενα μισαωρακι και σηκωνομαι να ετοιμασω κατι γρηγορο προς τα μακαρονια με κοβω και μετα χαρα και εργασια!!!!!!!!!!
φιλακιααααααααααααααα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης