276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Παρ Αυγ 16, 2013 3:53 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου βασουλα μου και απο εδω......vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μουυυυυυυυυυυυυ καλώς σας βρήκα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεια σου βασουλα μου και απο εδω......vasoula1 έγραψε:
viki1988 έγραψε:γεια σου ποπακι μου μια χαρα ειμαι...εσυ κουκλιτσα μου;;;;;οχι ακομα ποπακι μου σε αυτο το σπιτι που μενουμε ηδη εχουμε πληρωσει το νοικι για μεχρι 20 Σεπτεμβρη οποτε τοτε θα φυγουμε για να παμε στο αλλο...απο αρχες Σ επτεμβρη θα διωξουμε τα ψιλα και μια μερα πριν τα χοντρα.....poppaki έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ WELCOME BACK!!!
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;;;;ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ;;;;ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΤΕ;;;
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ CUPCAKES!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ!!
οπως το λες ποπακι μου υπομονη......εννοειται μονο εντολες και επιτηρηση μη μου χτυπηθουν τα επιπλα......poppaki έγραψε:
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ....ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ!!!ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ!!
viki1988 έγραψε:οπως το λες ποπακι μου υπομονη......εννοειται μονο εντολες και επιτηρηση μη μου χτυπηθουν τα επιπλα......poppaki έγραψε:
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ....ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ!!!ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ!!
εχω και τον αντρα μου σαν τα μικρα παιδακια ανυπομονει να παει στο αλλο σπιτι γιατι εχει παρει μια τιμονιερα για να παιζει παιχνιδια και σε αυτο το σπιτι επειδη δεν εχουμε χωρο δεν εχουμε γραφειο για να παιξει ο μπεμπης μου.......
δεν μεγαλωνουν ποτε τελος!!!!!!!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Ποππάκι μου γλυκό σε πεθύμησα πολύ κουκλίτσα μου τι κάνεις?poppaki έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ WELCOME BACK!!!
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;;;;ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ;;;;ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΤΕ;;;
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ CUPCAKES!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Η ΠΡΩΙΝΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!
viki1988 έγραψε:γεια σου βασουλα μου και απο εδω......vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
kallia24 έγραψε:κοριτσια μουυυ ετοιμα τα για περαστε να σας φυλεψω!!!
vasoula1 έγραψε:Νιαμ νιαμ καλέ μέχρι εδώ μύρισαν!!kallia24 έγραψε:κοριτσια μουυυ ετοιμα τα για περαστε να σας φυλεψω!!!
kallia24 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Νιαμ νιαμ καλέ μέχρι εδώ μύρισαν!!kallia24 έγραψε:κοριτσια μουυυ ετοιμα τα για περαστε να σας φυλεψω!!!
vasoula1 έγραψε:Χρυσοχέραααααααααααkallia24 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Νιαμ νιαμ καλέ μέχρι εδώ μύρισαν!!kallia24 έγραψε:κοριτσια μουυυ ετοιμα τα για περαστε να σας φυλεψω!!!
kallia24 έγραψε:μμμ βασουλα μου δν θα το λεγα αλλα προσπαθω τουλαχιστον!!!vasoula1 έγραψε:Χρυσοχέραααααααααααkallia24 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Νιαμ νιαμ καλέ μέχρι εδώ μύρισαν!!kallia24 έγραψε:κοριτσια μουυυ ετοιμα τα για περαστε να σας φυλεψω!!!
εννοειτε!!!vasoula1 έγραψε:Αυτό έχει σημασία Κάλλια μου και ότι κάνεις να το κάνεις με όρεξη!!kallia24 έγραψε:μμμ βασουλα μου δν θα το λεγα αλλα προσπαθω τουλαχιστον!!!vasoula1 έγραψε:Χρυσοχέραααααααααααkallia24 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Νιαμ νιαμ καλέ μέχρι εδώ μύρισαν!!kallia24 έγραψε:κοριτσια μουυυ ετοιμα τα για περαστε να σας φυλεψω!!!
kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανετε σημερα???
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι κανετε σημερα???
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!!!
viki1988 έγραψε:καλημερουδια κοριτσαρες μου τι μου κανετε;;;;;
ποπακι μου ενδιαφερον το θεματακι που ανοιξες....θα το δω λιαν συντομως.....
καλημερα καλλια μου τι μου κανεις;;;;kallia24 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΥ ΜΟΥ!!!
αχχχ βικακυ μου δν ειμαι κ πολυ καλα..εχω κατι νευρα κ μια βαρεμαρα σημερα που δν περιγραφονται..κατα τ αλλα καλα...viki1988 έγραψε:καλημερα καλλια μου τι μου κανεις;;;;kallia24 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΥ ΜΟΥ!!!
καλα καλλια μου και εγω απο βαρεμαρα αλλο τπτ βαριεμαι να σηκωθω και απο το κρεβατι σημερα....αστα να πανε....γιατι εχεις νευρα ρε κοριτσι;;;;;χαλαρωσε!!!!!kallia24 έγραψε:
αχχχ βικακυ μου δν ειμαι κ πολυ καλα..εχω κατι νευρα κ μια βαρεμαρα σημερα που δν περιγραφονται..κατα τ αλλα καλα...
εσυ κοριτσακι μου??αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα σ ε??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης