626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Πεμ Αυγ 22, 2013 9:22 pm
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΠΑΛΙ!!!
ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ!
ΠΕΡΑΣΤΕ!!!
ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΠΑΛΙ!!!
ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ!
ΠΕΡΑΣΤΕ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλημερα καλημεραααα!!!
τι κανουμε?? καλα??
ποπακι μου ευτυχως που εχουμε κ εσενα κ μας ξυπνας!!!!
το γαλα..τι εννοεις το μοιρασες??
ααααα καλα καταλαβα,ενταξει ειναι νωρις ακομα!!!poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλημερα καλημεραααα!!!
τι κανουμε?? καλα??
ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
ΕΛΑ ΦΤΙΑΧΝΩ .
ΓΙΑ ΠΕΣΣΣΣΣ.....
Α ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!
Σοφία 26 έγραψε:ααααα καλα καταλαβα,ενταξει ειναι νωρις ακομα!!!poppaki έγραψε:ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλημερα καλημεραααα!!!
τι κανουμε?? καλα??
ΕΛΑ ΦΤΙΑΧΝΩ .
ΓΙΑ ΠΕΣΣΣΣΣ.....
Α ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!
ποπακι μου τα νεα μου,εχθες το απογευμα πηγαμε πολη μηπως βρει η μαμα μου αυτοκινητο!(εσυ τι εκανες με αυτο το θεμα????)
μετα πηγαμε και πηραμε παππουτσια του φιλιππακου αθλητικα για το σχολειο
και μετα jumboooooooo,τσαντουλα,παγουρινο κ ολα τα συναφη!!!!!!!
αυτα!!!
αυτοκινητα βρηκαμε ωραια αλλα ακριβουτσικα!
Σοφία 26 έγραψε:αα ξεχασα!!!
φιλακι εδωσα!!!
και ο καφες μου σκετος παρακαλω!!!
καλε εισαι σιγουρη????poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:ααααα καλα καταλαβα,ενταξει ειναι νωρις ακομα!!!poppaki έγραψε:ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλημερα καλημεραααα!!!
τι κανουμε?? καλα??
ΕΛΑ ΦΤΙΑΧΝΩ .
ΓΙΑ ΠΕΣΣΣΣΣ.....
ποπακι μου τα νεα μου,εχθες το απογευμα πηγαμε πολη μηπως βρει η μαμα μου αυτοκινητο!(εσυ τι εκανες με αυτο το θεμα????)
αυτα!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΚ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ. ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΘΜ. ΓΙΕΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ MOTHER ΣΤΟ CAR.GR, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ (ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....)
ΑΧ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ JUMBO (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΕΙΧΑ......ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΟΜΙΖΩ....
ΔΛΔ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΕΕΕ;;;ΑΧ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΜ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!
Σοφία 26 έγραψε:καλε εισαι σιγουρη????poppaki έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΚ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ. ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΘΜ. ΓΙΕΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ MOTHER ΣΤΟ CAR.GR, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ (ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....)Σοφία 26 έγραψε:ααααα καλα καταλαβα,ενταξει ειναι νωρις ακομα!!!poppaki έγραψε:ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλημερα καλημεραααα!!!
τι κανουμε?? καλα??
ΕΛΑ ΦΤΙΑΧΝΩ .
ΓΙΑ ΠΕΣΣΣΣΣ.....
αυτα!!!
ΑΧ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ JUMBO (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΕΙΧΑ......ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΟΜΙΖΩ....
ΔΛΔ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΕΕΕ;;;ΑΧ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΜ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!
θα τρελαθεις,στο λεωωω!!!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ 7.00, ΜΟΙΡΑΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣ!!!!ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ!!!!
Σοφία 26 έγραψε:πως ρε ποπακι???
vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Ποππάκι μου πρωινό!!Τι κάνεις πως πάνε τα κέφια σήμερα?poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
Χαχα ναι ναι 14η μέρα σήμερα!Αχ ξεαγχώθηκα λίγο όποτε είναι ας έρθει δεν μπορώ έτσι προγραμματισμένα..Αν είναι να έρθει καλώς να ορίσει!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Ποππάκι μου πρωινό!!Τι κάνεις πως πάνε τα κέφια σήμερα?poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ. ΕΣΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.......ΧΜ!!!ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
Σοφία 26 έγραψε:το βρηκα ενταξει!!!
για πες,οχι για πες.....
vasoula1 έγραψε:Χαχα ναι ναι 14η μέρα σήμερα!Αχ ξεαγχώθηκα λίγο όποτε είναι ας έρθει δεν μπορώ έτσι προγραμματισμένα..Αν είναι να έρθει καλώς να ορίσει!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Ποππάκι μου πρωινό!!Τι κάνεις πως πάνε τα κέφια σήμερα?poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ. ΕΣΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.......ΧΜ!!!ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε!!!poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:το βρηκα ενταξει!!!
για πες,οχι για πες.....
ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΜ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΡΟΥΦΙΧΤΟ ΦΙΛΑΚΙ!!!
Ε μα πια!!Σοφία 26 έγραψε:ετσι σε θελω φιλη μου!!!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Χαχα ναι ναι 14η μέρα σήμερα!Αχ ξεαγχώθηκα λίγο όποτε είναι ας έρθει δεν μπορώ έτσι προγραμματισμένα..Αν είναι να έρθει καλώς να ορίσει!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Ποππάκι μου πρωινό!!Τι κάνεις πως πάνε τα κέφια σήμερα?poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΒΕΒΑΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΙΓΡΑΦΙΑ.....ΟΠΟΤΕ....
vasoula1 έγραψε:Ναι Ποππάκι μου καλό θα είναι να ηρεμήσουμε γιατί κατάλαβα ότι έτσι μωρό γιοκ!!Φαντάσου μου λέει ο γιατρός τον προηγούμενο μήνα 3 αυγουλάκια έτοιμα και ούτε ένα λόγω άγχους!poppaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ.vasoula1 έγραψε:Χαχα ναι ναι 14η μέρα σήμερα!Αχ ξεαγχώθηκα λίγο όποτε είναι ας έρθει δεν μπορώ έτσι προγραμματισμένα..Αν είναι να έρθει καλώς να ορίσει!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Ποππάκι μου πρωινό!!Τι κάνεις πως πάνε τα κέφια σήμερα?poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΒΕΒΑΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΙΓΡΑΦΙΑ.....ΟΠΟΤΕ....
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Ναι Ποππάκι μου καλό θα είναι να ηρεμήσουμε γιατί κατάλαβα ότι έτσι μωρό γιοκ!!Φαντάσου μου λέει ο γιατρός τον προηγούμενο μήνα 3 αυγουλάκια έτοιμα και ούτε ένα λόγω άγχους!poppaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ.vasoula1 έγραψε:Χαχα ναι ναι 14η μέρα σήμερα!Αχ ξεαγχώθηκα λίγο όποτε είναι ας έρθει δεν μπορώ έτσι προγραμματισμένα..Αν είναι να έρθει καλώς να ορίσει!poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Ποππάκι μου πρωινό!!Τι κάνεις πως πάνε τα κέφια σήμερα?poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΕΙΧΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΚΥΛΑΩ" ΜΟΝΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης