651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126 Παρ Αυγ 23, 2013 12:21 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ.
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ.
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
vasoula1 έγραψε:Tο ίδιο ακριβώς Ποππάκι μου!!poppaki έγραψε:ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ.
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Tο ίδιο ακριβώς Ποππάκι μου!!poppaki έγραψε:ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ.
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
vasoula1 έγραψε:Πάω και γω να καθαρίσω λίγο και θα μπω αργότερα..poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Tο ίδιο ακριβώς Ποππάκι μου!!poppaki έγραψε:ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ.
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
καλησπερα κοριτσακι μου και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου υγειεστατο στην αγκαλιτσα σου.....λοιπον εγω ειχα παει οταν ημουν 5w+4d ειδαμε μονο το σακο χωρις εμβρυικα στοιχεια μεσα...εγω στο μεταξυ χαλια γιατι ειχα και το ιστορικο μιας παλλινδρομης...μια εβδομαδα μετα πηγα σε αλλη γιατρο ομως γιατι δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του αλλου και ειδαμε και εμβρυακι και ακουσαμε και καρδουλα.....οποτε μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι μια χαρα...μην καθεσαι και κοιτας τις τιμες των χοριακων...ειναι λιγο ψυχοφθορο ολο αυτο με τις χοριακες...εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε μια φορα χοριακη....ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!![/quotesofakiz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ...?????ΟΛΑ ΚΑΛΑ..??.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!!!!ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΥΤΟ..!!!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΜΒΡΥΟ....ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝΕ..!!!!ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ...Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2000 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 1370....ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ...ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..?????????
ολα καλα θα ειναι σοφακι, μη στεναχωριεσαι!!!ετσι και το βικακι μας οπως στα ειπε, σα χτες το θυμαμαι, την τρελανε ο πρωτος γιατρος χωρις λογο και κοντεψε να σκασει και ολες τις λεγαμε οτι ειναι φυσιολογικο που δεν ακουσε καρδουλα εκεινη την εβδομαδα.......sofakiz έγραψε:viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακι μου και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου υγειεστατο στην αγκαλιτσα σου.....λοιπον εγω ειχα παει οταν ημουν 5w+4d ειδαμε μονο το σακο χωρις εμβρυικα στοιχεια μεσα...εγω στο μεταξυ χαλια γιατι ειχα και το ιστορικο μιας παλλινδρομης...μια εβδομαδα μετα πηγα σε αλλη γιατρο ομως γιατι δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του αλλου και ειδαμε και εμβρυακι και ακουσαμε και καρδουλα.....οποτε μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι μια χαρα...μην καθεσαι και κοιτας τις τιμες των χοριακων...ειναι λιγο ψυχοφθορο ολο αυτο με τις χοριακες...εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε μια φορα χοριακη....ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!![/quotesofakiz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ...?????ΟΛΑ ΚΑΛΑ..??.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!!!!ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΥΤΟ..!!!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΜΒΡΥΟ....ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝΕ..!!!!ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ...Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2000 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 1370....ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ...ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..?????????
Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου...με ενθαρυνεισ παρα πολυ...μακαρι ολα να πανε καλα....απλα περιμενα εχθεσ οτι θα την ακουγαμε γι αυτο απογοητευτηκα λιγο...!!!αλλα μου ειπε και ο γιατροσ μου βεβαια οτι ειναι πολυ νωρις....και με βαση οτι μαλλον εγινε καθυστερημενη συλληψη γιαυτο και δεν ακουγεταια ακομα..αυτο που με ανησυχησε ηταν η χριακη πιο πολυ..αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...!!!!!
σε ευχαριστω πολυ ποπακι μου για τα καλα σου λογακια..!!!!η αληθεια ειναι οτι ενταξει για την καρδουλα δεν ανυσυχησα και παρα πολυ γιατι ξερω πωσ δεν ειναι σε ολες τις γυναικες το ιδιο....αλλες την ακουν νωριτερα..και αλλες αργοτερα..!!!poppaki έγραψε:ολα καλα θα ειναι σοφακι, μη στεναχωριεσαι!!!ετσι και το βικακι μας οπως στα ειπε, σα χτες το θυμαμαι, την τρελανε ο πρωτος γιατρος χωρις λογο και κοντεψε να σκασει και ολες τις λεγαμε οτι ειναι φυσιολογικο που δεν ακουσε καρδουλα εκεινη την εβδομαδα.......sofakiz έγραψε:viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακι μου και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου υγειεστατο στην αγκαλιτσα σου.....λοιπον εγω ειχα παει οταν ημουν 5w+4d ειδαμε μονο το σακο χωρις εμβρυικα στοιχεια μεσα...εγω στο μεταξυ χαλια γιατι ειχα και το ιστορικο μιας παλλινδρομης...μια εβδομαδα μετα πηγα σε αλλη γιατρο ομως γιατι δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του αλλου και ειδαμε και εμβρυακι και ακουσαμε και καρδουλα.....οποτε μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι μια χαρα...μην καθεσαι και κοιτας τις τιμες των χοριακων...ειναι λιγο ψυχοφθορο ολο αυτο με τις χοριακες...εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε μια φορα χοριακη....ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!![/quotesofakiz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ...?????ΟΛΑ ΚΑΛΑ..??.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!!!!ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΥΤΟ..!!!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΜΒΡΥΟ....ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝΕ..!!!!ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ...Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2000 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 1370....ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ...ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..?????????
Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου...με ενθαρυνεισ παρα πολυ...μακαρι ολα να πανε καλα....απλα περιμενα εχθεσ οτι θα την ακουγαμε γι αυτο απογοητευτηκα λιγο...!!!αλλα μου ειπε και ο γιατροσ μου βεβαια οτι ειναι πολυ νωρις....και με βαση οτι μαλλον εγινε καθυστερημενη συλληψη γιαυτο και δεν ακουγεταια ακομα..αυτο που με ανησυχησε ηταν η χριακη πιο πολυ..αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...!!!!!
στο επομενο ραντεβου θα εχεις τα καλυτερα νεα!!!!
μονο με θετικη σκεψη να φορτιζεις το σπορακι σου!!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα ποπακι μου!!!
τι κανεις κοριτσι μου??
εμεις δε ξυπνησαμε κ τοσο καλα,αφου ο μικρος απο χθες δε μπορουσε να κανει κακακια του και σημερα ειχε κατι υγρα καφε οπως αυτα που κανουμε εμεις καιλιγο αιμα
καλα περιττο να σου πω οτι η ψυχη μου πηγε στην κουλουρη!!!
ολα καλα ομως απλα ολη αυτη η διαδικασια προκαλεσε το αιμα!!!!
καναμε κλισματακι κ προς το παρον ειναι οκ.
παντως το μυαλο της μανας παει σε χιλια δυο!
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??
ΚΑΦΕ ΘΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΗΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΤΖΗ??
καλα ειμαστε!!!poppaki έγραψε:ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΦΑΚΙ;;;
ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ;;;
καλημερα καλλιτσα μου!!!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??
Σοφία 26 έγραψε:καλα ειμαστε!!!poppaki έγραψε:ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΦΑΚΙ;;;
αν ο φιλιππακος ειναι ενταξει μεχρι το βραδυ,κατι θα κανουμε!!!
μπορει να παμε στους κουμπαρους ή να παμε ολοι μαζι καπου με τα μικρα!!!
θα δουμε...
τι εχει το μενου σημερα???
εγω λεω να κανω φακες
πωπωππωπω το χειροτερο μου!!!poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:καλα ειμαστε!!!poppaki έγραψε:ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΦΑΚΙ;;;
αν ο φιλιππακος ειναι ενταξει μεχρι το βραδυ,κατι θα κανουμε!!!
μπορει να παμε στους κουμπαρους ή να παμε ολοι μαζι καπου με τα μικρα!!!
θα δουμε...
τι εχει το μενου σημερα???
εγω λεω να κανω φακες
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΙΔΕΡΟ.......ΠΟΛΥ ΣΙΔΕΡΟ.....ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!!!!
μαλιστα κυριε καφετζη!!!poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΤΖΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΩΡΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ;;;
καλημερα σοφακι μου καλα ειμαι κοριτσακι μου!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μου!!!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??
τι κανεις κοριτσακι???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #126
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης