Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
267 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 267 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:32 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε: Εγω είμαι μοναχοπαίδι και οι φιλοι-ες μου για μένα είναι σαν αδέρφια... αλλα σχεδόν ποτε αυτό δεν είναι αμοιβαίο. Μ εχουν προδωσει πολλεσ φιλες φιλοι....δυστυχως

αυτο ξαναπες το!!! δεν θελω πολλες μια μου αρκει να την εχω σαν αδελφη, να της δωσω και να μου δωσει, αλλα πολλα ζηταω δυστιχως..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Αυγ 31, 2010 6:42 am, 1 φορά

27** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:33 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..κι εγώ ακριβώς τα ιδια με το μιλουπάκι, το μόνο που εχω εισπράξει είναι αχαριστία.
Εχω δώσει τόσα πολλά που κάποια στιγμή ένιωσα ηλιθια.
Εχω 3 κολλητές και είμαι μόνο με τη μια, οι άλλες έγιναν λούης.
Οταν τους χτύπησαν την πόρτα κάποια προβλήματα εγώ ήμουν εκεί, όσο διηρκησαν αυτα τα προβλήματα ήμουν δίπλα τους και τις βοήθησα όσο κανένας.
Απο άποψη οικονομική, απο άποψη φιλικότητας, απο άποψη ψυχολογικής στήριξης απο άποψη όλων.
Οταν λοιπόν χτύπησαν και την δίκη μου πόρτα 2 σοβαρά προβλήματα και ήμουν πολύ άσχημα οι 2 κολλητές μου κατα εναν περιεργο τρόπο γνωρίστηκαν μεταξύ τους και απλά χάθηκαν χωρις δικαιολογιά χωρίς τίποτα.
Εβλέπα κάτω απο το μπαλκονι μου το αυτοκινητο της μιας σε καθημερινη βάση που σήμαινε πως ήταν επίσκεψη στο σπίτι της άλλης.
Ούτε ενα τηλέφωνο, ούτε ένα περαστικά τιποτα και οταν ζήτησα εξηγησεις μου έριξαν και ευθυνες απο πάνω.
Καποια στιγμή οταν τις είδα στο δρόμο πολύ απλά τις έφτυσα λεγοντας τους πως δεν άξιζε ο χρόνος που τους ειχα αφιερωσει τόσα χρόνια και εφυγα.
Τώρα πια είμαι πολύ επιφυλακτικη δεν πρόκειται αν δεν ζυγίσω καλά τις καταστάσεις να προσφέρω την βοήθεια μου και ειδικά τον χρόνο μου.

28** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:44 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι παρολο που την εχω πατησει πολλες φορες αν αισθανθω οτι συμπαθω εναν ανθρωπο θα γινω χαλι να με πατησει και το μονο που θα ζητω ειναι να αναγνωρισει αυτο που κανω για αυτον και τιποτα αλλο . Ενα ευχαριστω μονο μου φτανει.

29** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:49 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω κορίτσια τελικά από ότι διαβάζω όλες τα ίδια είμαστε!
εγώ το είχα γράψει και το πρωί στο θέμα του Μιλουπακίου με το ωραίο του βιντεάκι, ότι τώρα πια έχω μόνο δύο φίλες, την σχεδόν αδερφή μου, που την ξέρω 20 χρόνια αλλά μας χωρίζουν γύρω στα 130 χιλιόμετρα και την παλιά μου συνάδελφο που την ξέρω 8 χρόνια και μας χωρίζουν μόλις 2-3 χιλιόμετρα αλλά είναι τόσες οι υποχρεώσεις τις καθεμιάς και κυρίως εκείνης που είναι δύσκολο να βρισκόμαστε αλλά είμαστε σε συχνή επικοινωνία! αυτές, και όλοι οι άλλοι τώρα πια είναι απλοί γνωστοί!
είχα μια φίλη από το γυμνάσιο αλλά μόλις έκανε την πρώτη της σχέση μετά το λύκειο, μας έκανε πέρα γιατί μάλλον μας θεωρούσε μικρές, μόνο προσπαθούσε να μας βρει και εμάς όποιον να'ναι για γκόμενο! και τελικά καλύτερα που ξεκόψαμε γιατί από ότι έμαθα μετά έπαιζε το ματάκι της στον γκόμενο της άλλης φίλης της παρέας τον οποίο μάλιστα η ίδια της τον είχε πασάρει! Shockedaffraid τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις!
μην σκάτε όμως, εμείς να είμαστε καλά και οι οικογένειες μας και να μη μας πιάνουν κορόιδα μερικοί μερικοί!

βρε Φαίη και εγώ το ίδιο! γίνομαι χαλί να με πατήσουν αν δω ότι συμπαθώ κάποιον και δεν περιμένω τίποτα σαν αντάλαγμα, αλλά όταν μετά βλέπεις την αχαριστεία προσωποποιημένη τι να το κάνεις! έτσι την πατάω πάντα!

30** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:51 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ειναι δυσκολο αλλα κ εγω οταν οι φιλες μου παντρευτηκαν εκανα παρεα με αλλα κοπριτσια γιατι επρεπε να γαινω
δε τις ξεχνουσα ομως ποτε αν κ μεναμε μακρυα τι να πω δε ξερω τωρα εχω παρεα τις γατες μου το ατρα μου κ τα παιδια απο το γατοσπιτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.gatospito.com

31** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:57 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηπως τελικα πρεπει να βρισκουμε και φιλους απο προξενιο; Razz Razz Razz

32** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 6:58 am

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamametriazouzounakia έγραψε:Εγω πάντως... έχω φιλαράκια... αληθινά... σίγουρα λλάζει η καθημερινότητα... για όλους μας... αλλά φίλους έχω μπόλικους... ΕΥΤΥΧΩΣ... κάθε σχέση έχει τα πανω και τα κατω της... αλλά η ουσία μένει..

Σίγουρα αλλάζουν τα δεδομένα,μεγαλώνουμε,κάνωμε οικογένειες...Αλλά και χωρίς αυτά,απλά..Αλλάζουμε!!!

Επί την ευκαιρία,χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου!

33** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:00 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:μηπως τελικα πρεπει να βρισκουμε και φιλους απο προξενιο; Razz Razz Razz

λες? Razz Razz
μπα αν μας τα κάνουν αυτά οι άνθρωποι που μόνοι μας είχαμε επιλέξει για φίλους φαντάσου τι θα γινόταν αν μας τους προξένευαν κιόλας! ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 215994

34** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:01 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:μηπως τελικα πρεπει να βρισκουμε και φιλους απο προξενιο; Razz Razz Razz

λες? Razz Razz
μπα αν μας τα κάνουν αυτά οι άνθρωποι που μόνοι μας είχαμε επιλέξει για φίλους φαντάσου τι θα γινόταν αν μας τους προξένευαν κιόλας! ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 215994

οχι ρε εννοω απο την αποψη του βιογραφικου που βλεπεις κοινα χαρακτηριστικα και δεν πας στα κουτουρου....

35** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:05 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:
Μαρία έγραψε:

λες? Razz Razz

οχι ρε εννοω απο την αποψη του βιογραφικου που βλεπεις κοινα χαρακτηριστικα και δεν πας στα κουτουρου....

α αυτό μάλιστα! φαντάζεσαι λέει: παρακαλώ συμπληρώστε ένα βιογραφικό θα το εξετάσω και σύντομα θα σας απαντήσω αν θα δεχτώ να γίνεται φίλος μου! Razz
έτσι ναι!

36** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:10 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παντως δε θα πω ψεμματα με τις παλιες μου φιλες δε θα μπορουσα να παω εξω κ να μιλαω εαν κατουρησε ο πισσας αν εφαγε ο τιγρακης κλπ θα με ελεγαν τρελλη!!!!!!!! τωρα τα λεω ανετα κ μαλιστα μοιραζονται μαζι μου την εγκυμοσυνη μου μεχρι κ σε υπερηχο μαζευονται για να παμε κ στο αλλο φορουμ εχουμε ανοιξειο 9ολοκληρο θεμα γ9ια τις γατες κ τα μωρα που εχουμε τι να πω με αυτους εχω περασει σχεδον 6 χρονια της ζωης μου χαρες κ λυπες κλπ

http://www.gatospito.com

37** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:11 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:
Μαρία έγραψε:

λες? Razz Razz

Μαρία έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:
Μαρία έγραψε:

λες? Razz Razz

α αυτό μάλιστα! φαντάζεσαι λέει: παρακαλώ συμπληρώστε ένα βιογραφικό θα το εξετάσω και σύντομα θα σας απαντήσω αν θα δεχτώ να γίνεται φίλος μου! Razz
έτσι ναι!
λοιπον κοριτσια να σας στειλω το βιογραφικο μου και εγω.
Ευθυμη κοπελα με πολυ χιουμορ, με εντονο το ενοχικο συνδρομο και τελειως βουρλο οσο αναφορα την τεχνολογια ζητει να βρει φιλους. Ειμαι εχεμυθη και πανω απο ολα καλος ακροατης. Ζητω να βρω φιλους. Για περισσοτερες πληροφοριες καλεστε στο 69.....

38** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:13 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Ευθυμη κοπελα με πολυ χιουμορ, με εντονο το ενοχικο συνδρομο και τελειος βουρλο οσο αναφορα την τεχνολογια ζητει να βρει φιλους. Ειμαι εχεμυθει και πανω απο ολα καλος ακροατης. Ζητω να βρω φιλους. Για περισσοτερες πληροφοριες καλεστε στο 69.....

βρε συ! μου έκλεψες το βιογραφικό?σαν να το έγραψα εγώ είναι! Razz Razz

39** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:15 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
faye έγραψε:
Ευθυμη κοπελα με πολυ χιουμορ, με εντονο το ενοχικο συνδρομο και τελειος βουρλο οσο αναφορα την τεχνολογια ζητει να βρει φιλους. Ειμαι εχεμυθει και πανω απο ολα καλος ακροατης. Ζητω να βρω φιλους. Για περισσοτερες πληροφοριες καλεστε στο 69.....

χαχαχα ειδες σε προλαβα περιμενω προσφορες χαχαχα

40** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:15 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ξαναπες το!!! δεν θελω πολλες μια μου αρκει να την εχω σαν αδελφη, να της δωσω και να μου δωσει, αλλα πολλα ζηταω δυστιχως..[/quote]

Πόσο συμφωνώ!! Σαν μοναχοπαίδι και εγω αυτο ακριβως θα ήθελα αλλα ήδη την πατησα μια φορα οπότε.....

41** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:16 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα πλακα πλακα εδω ερωτες ζωης εχουν βρει ετσι Razz Razz αν ηξερες απο την αρχη τα προτερηματα και τα ελατωματα του αλλου θα ηταν πιο ευκολο να δεις αν ταιριαζεις, βεβαια και παλι θα μπορουσες να πεσεις εξω αλλα οχι τοσο πολυ, βρε μπας να το γυρισουμε στις αγγελειες; Razz Razz Razz Razz

42** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:17 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:αυτο ξαναπες το!!! δεν θελω πολλες μια μου αρκει να την εχω σαν αδελφη, να της δωσω και να μου δωσει, αλλα πολλα ζηταω δυστιχως..

Πόσο συμφωνώ!! Σαν μοναχοπαίδι και εγω αυτο ακριβως θα ήθελα αλλα ήδη την πατησα μια φορα οπότε.....
[/quote]

Μοναχοπαιδι και εσυ ε; ταιριαζουμε Razz Razz πλακα πλακα νομιζω οτι τα μοναχοπαιδια ζητουν ενα αλλο ειδος φιλιας νομιζω η βιβιαν μπορει να καταλαβει τι λεω, και φυσικα αφου ζηταν πολλα απο τον αλλον στο πως να φερθει απεναντι τους, σπανια βρισκουν καποιον καταλληλο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Αυγ 31, 2010 7:20 am, 1 φορά

43** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:18 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δε ριχνω το φταιξιμο σε αυτες αλλα σε μενα που ενω εκαναν διαφορα εγω δεν καταλαβαινα,τοσο ζωον ημουν-ειμαι!!!ε μα ειναι δυνατον να σε αγαπανε ολοι απο δευτερα μεχρι παρασκευη και το σαββατοκυριακο καμια επαφη?επειδη δηλαδη οι γονεις μου δε με αφηναν να βγαινω απο τα 14 οπως αυτες εκαναν κλικα και εμενα με θελαν για να αντιγραφουν τις εργασιες και στα διαγωνισματα... ε μα κι εγω τοοοοοοοσοοοοοοοοο ζωο?????????????επειτα στη σχολη εκανα παρεα με μια κοπελα που με εκανε περα γιατι ενα αγορι που ηθελε γουσταρε εμενα και που παρεπιπτοντως εγω για το ολο θεμα ενημερωθηκα 1 χρονο μετα,στο μεταξυ ειχα απορια τι μυγα την τσιμπησε...και η μονη κοπελα που ας πουμε καναμε παρεα απο το σχολειο και μεχρι που περασαμε και σπουδαζαμε μου εκανε παρεα για να ριχνει σταχτη στα ματια της μανας της,της ελεγε θα βγω με την ευα,ησυχη η μαμα της που ηξερε και εκτιμουσε τη μαμα μου,κατεβαιναμε παραλια για καφε και μεχρι να πουμε τι καφε θελαμε στην κοπελα του μαγαζιου τσουπ να τος ο εκαστοτε γκομενος και μετα "ευα πρεπει να φυγω,θα σου στειλω μην τι ωρα θα γυρισω σπιτι ετσι ωστε αν σε ρωτησει η μανα μου να πουμε τα ιδια..." Shocked Shocked Shocked και να σκεφτειτε οτι εγω παρολο που "ετυχε" να ερθει τσουπ ο γκομενος 3-4 φορες συνεχιζα να το χαφτω οτι ηθελε να παμε για καφε και καθε φορα τα ιδια...και να σκεφτειτε καποια στιγμη της γνωρισαμε με τον αντρα μου εναν συναδελφο του σαλονικιο και το επαιξε διπλο ταμπλο χωρις να σκεφτει σε ποσο δυσκολη θεση με εβαζε και ποσο με κοροιδευει μεχρι και σημερα ο πανος για την καλη μου φιλη που του γνωρισα...μεχρι που ξαναπηραμε μεταθεση για θεσσαλονικη,πηραμε σπιτι κ ουτε ηρθε να το δει και γεννησα και το ιδιο δεν ηρθε και τοτε αρχισα σιγα σιγα να μην αφιερωνω χρονο μεχρι που μια χρονια την επαιρνα στα γενεθλια της και το τηλεφωνο δε λειτουργουσε και μετα λιγο καιρο εμαθα οτι μετακομισε στην κυπρο...και ημασταν τοσο καλες φιλες που δε μου το ειπε καν......

44** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:22 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:κοιτα πλακα πλακα εδω ερωτες ζωης εχουν βρει ετσι Razz Razz αν ηξερες απο την αρχη τα προτερηματα και τα ελατωματα του αλλου θα ηταν πιο ευκολο να δεις αν ταιριαζεις, βεβαια και παλι θα μπορουσες να πεσεις εξω αλλα οχι τοσο πολυ, βρε μπας να το γυρισουμε στις αγγελειες; Razz Razz Razz Razz

έλα, λοιπόν, μιας και η συμπεθέρα από πάνω μου έκλεψε το βιογραφικό, βάζω δικό μου! Razz Razz η αγγελία μου λοιπόν!

μοναχοπαίδι, με μεγάλη εχεμύθεια, αίσθηση του χιούμορ, αυτοσαρκασμό, που γίνετε χαλί να την πατήσεις(για να μην ξεχνιόμαστε), συνεσταλμένη, δεν πίνει δεν καπνίζει, ξέρει να ακούει, αναζητεί φίλους με εχεμύθεια και χιούμορ για να μοιραστεί μαζί τους τα καλά και τα άσχημα!
επικοινωνία στα τηλ 693#$@!#@! και 27410@#!@#
Razz Razz Razz

45** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:25 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:
Vivian έγραψε:αυτο ξαναπες το!!! δεν θελω πολλες μια μου αρκει να την εχω σαν αδελφη, να της δωσω και να μου δωσει, αλλα πολλα ζηταω δυστιχως..

Μοναχοπαιδι και εσυ ε; ταιριαζουμε Razz Razz πλακα πλακα νομιζω οτι τα μοναχοπαιδια ζητουν ενα αλλο ειδος φιλιας νομιζω η βιβιαν μπορει να καταλαβει τι λεω, και φυσικα αφου ζηταν πολλα απο τον αλλον στο πως να φερθει απεναντι τους, σπανια βρισκουν καποιον καταλληλο[/quote]κοριτσια και εγω μοναχοπαιδι ειμαι και καταλαβαινω πως νιωθετε. Και εγω οταν θεωρω καποιον φιλο μου πεφτω με τα μουτρα . Νομιζω οτι βρηκα την/τον αδερφη/ο που δεν ειχα ποτε. Οποτε το αποτελεσμα ειναι να προσγειωνομαι ανωμαλα στην πραγματικοτητα.

46** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:29 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:

Μοναχοπαιδι και εσυ ε; ταιριαζουμε Razz Razz πλακα πλακα νομιζω οτι τα μοναχοπαιδια ζητουν ενα αλλο ειδος φιλιας νομιζω η βιβιαν μπορει να καταλαβει τι λεω, και φυσικα αφου ζηταν πολλα απο τον αλλον στο πως να φερθει απεναντι τους, σπανια βρισκουν καποιον καταλληλο
κοριτσια και εγω μοναχοπαιδι ειμαι και καταλαβαινω πως νιωθετε. Και εγω οταν θεωρω καποιον φιλο μου πεφτω με τα μουτρα . Νομιζω οτι βρηκα την/τον αδερφη/ο που δεν ειχα ποτε. Οποτε το αποτελεσμα ειναι να προσγειωνομαι ανωμαλα στην πραγματικοτητα. [/quote]

ρε κορίτσια! θα βάλω τα κλάματα! και εγώ μοναχοπαίδι είμαι και ξέρω ΚΑΙ εγώ για τι ακριβώς μιλάτε! όπως το λες Φαίη μου πέφτεις με τα μούτρα και προσγειώνεσαι ανώμαλα!
μάλλον όλα τα μοναχοπαίδια ψάχνουμε τον αδερφό ή την αδερφή που δεν είχαμε ποτέ! να μοιραζόμαστε τις όμορφες στιγμές και τις άσχημες χωρίς να μας παρεξηγούν ή να μας κοιτάν με μισό μάτι έτοιμοι να μας την φέρουν πισώπλατα! ψάχνουμε φίλους που να τους νιώθουμε αδέρφια! αλλά μάλλον είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί κάτι τέτοιο!

47** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:29 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Μαρία έγραψε:
faye έγραψε:

χαχαχα ειδες σε προλαβα περιμενω προσφορες χαχαχα

εγω θα ηθελα να συμπληρωσω και το οτι λογω μεταθεσεων μετακινουμαστε απο πολη σε πολη για να μην χρεωθω παλι εγω το οτι χαλασε η φιλια!!!γιατι το εχω ακουσει κι αυτο...... Shocked

48** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:29 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:κοιτα πλακα πλακα εδω ερωτες ζωης εχουν βρει ετσι Razz Razz αν ηξερες απο την αρχη τα προτερηματα και τα ελατωματα του αλλου θα ηταν πιο ευκολο να δεις αν ταιριαζεις, βεβαια και παλι θα μπορουσες να πεσεις εξω αλλα οχι τοσο πολυ, βρε μπας να το γυρισουμε στις αγγελειες; Razz Razz Razz Razz

έλα, λοιπόν, μιας και η συμπεθέρα από πάνω μου έκλεψε το βιογραφικό, βάζω δικό μου! Razz Razz η αγγελία μου λοιπόν!

μοναχοπαίδι, με μεγάλη εχεμύθεια, αίσθηση του χιούμορ, αυτοσαρκασμό, που γίνετε χαλί να την πατήσεις(για να μην ξεχνιόμαστε), συνεσταλμένη, δεν πίνει δεν καπνίζει, ξέρει να ακούει, αναζητεί φίλους με εχεμύθεια και χιούμορ για να μοιραστεί μαζί τους τα καλά και τα άσχημα!
Razz Razz Razz
συμπεθερα εχεμε υποψιν σου για το προξενιο χιχιχι ας ενωσουμε τα μοναχοπαιδια την μοναξια μας.

49** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:30 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:

Μοναχοπαιδι και εσυ ε; ταιριαζουμε Razz Razz πλακα πλακα νομιζω οτι τα μοναχοπαιδια ζητουν ενα αλλο ειδος φιλιας νομιζω η βιβιαν μπορει να καταλαβει τι λεω, και φυσικα αφου ζηταν πολλα απο τον αλλον στο πως να φερθει απεναντι τους, σπανια βρισκουν καποιον καταλληλο[/quote]

Ετσι ακριβώς ειναι Μαριτσάκι μου.... Το θέμα ειναι οτι δυστυχώς δινουμε πολλα χωρις να πάρουμε τιποτα και στο τελος βγαινουμε και χαμενοι!!

50** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 Empty Απ: ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** Τρι Αυγ 31, 2010 7:31 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Μαρία έγραψε:

Razz Razz Razz
συμπεθερα εχεμε υποψιν σου για το προξενιο χιχιχι ας ενωσουμε τα μοναχοπαιδια την μοναξια μας.

Razz Razz Razz καλέ ναι εννοείτε! η νούμερο ένα στη λίστα μου θα είσαι! Wink ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 328109 ** Φίλοι...Εδώ γελάνε! ** - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις