26 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 Δευ Αυγ 26, 2013 2:16 am
elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
ενταξει τοτε αλλα λογικα πρεπει να κλεισεις ραντεβου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
nai....mono thn summetoxh....reniapa έγραψε:κοριτσια γεια σας..τοσες πολλες ειναι οι εξετασεις??εγω εχω ασφαλεια ικα..κ εχουμε ενα μικροβιολογικο κ ειναι συμβεβλημενο με τ εοπυ..θα πληρωσω μονο συμμετοχη??τ πεμπτη θα παω στ γιατρο..για δωστε μου τα φωτα σας..
α..καλα για να παρουμε λεφτα πισω τρ ετσι οπως ειναι τ πραγματα δε το κοβω..τουλαχιστον να μη πληρωνουμε εστω...να γλυτωνουμε κατι βρε αδερφε...elpidamamy έγραψε:εγω το 2011 με ικα δεν πληρωσα τιποτα, μονο αυτη με το στιγμα κ μετα με το χαρτι κατεθεσα στο ικα κ μου εδωσαν πισω τα λεφτα
μπραβο κοριστι μ χαιρομαι...!καρδουλα ε?ωραιο συναισθημα να τ ακους ε?20 ευρω?μια χαρα..ποσο εισαι τρ κοριτσι μ?iouliana έγραψε:γεια σας κοριτσια!
ακουσαμε καρδουλα την Δευτερα!!ο γιατρος ειπε οτι μεγαλωσε οσο πρεπει και θα ξαναπαμε σε ενα μηνα για την αυχενικη!
μου εδωσε εξετασεις αιματος στις οποιες η συμμετοχη με τον εοπυ ειναι 20 ευρω!
καλα αποτελεσματα σε ολες και σε εσας κοριτσια που εχετε ηδη τα παιδακια σας ευχομαι τα καλυτερα!!
reniapa έγραψε:μπραβο κοριστι μ χαιρομαι...!καρδουλα ε?ωραιο συναισθημα να τ ακους ε?20 ευρω?μια χαρα..ποσο εισαι τρ κοριτσι μ?iouliana έγραψε:γεια σας κοριτσια!
ακουσαμε καρδουλα την Δευτερα!!ο γιατρος ειπε οτι μεγαλωσε οσο πρεπει και θα ξαναπαμε σε ενα μηνα για την αυχενικη!
μου εδωσε εξετασεις αιματος στις οποιες η συμμετοχη με τον εοπυ ειναι 20 ευρω!
καλα αποτελεσματα σε ολες και σε εσας κοριτσια που εχετε ηδη τα παιδακια σας ευχομαι τα καλυτερα!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης