451 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Τετ Αυγ 28, 2013 11:16 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι σε θέλω! Βέβαια ενα σκετο σουβλακι( καλαμάκι οπως λεμε εμεις εδω) δεν ηταν κακό!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ξανπετιεμαι και σου λεω: αν σε ενδιαφέρει ο εθελοντισμός υπάρχει τρόπος να το κάνεις ακόμα και απο το σπίτι σου ή με πολυ λίγο χρόνο. Αν θες θα σου στειλω πληροφορίες απο μια ομάδα που ειμαι και εγώ ...........οποτε μπορώ. Αλλα είναι πολυ συγκεκριμένο πράγμα. Δε ξέρω αν μπορείς.Eleen έγραψε:Απο τα επαναστατικά μου νιάτα, το μόνο που μου είχε μείνει ηταν ο εθελοντισμός σε πράγματα που θεωρούσα ότι έχουν αξία. Και μιλάω στο παρελθόν γιατι μάλλον δεν θα έχω χρόνο για τίποτα. Και λυπάμαι και την μικρη που είχε συνηθίσει να παμε σε μέρη και να κάνουμε πράγματα ....
Τίποτα άλλο. Εάν θέλεις να επιβιωσεις εκει έξω, και δεν είσαι του δημοσίου ή δεν έχεις πάρει τη δουλεια του μπαμπά,πρέπει να αγωνιστές γιατι η αγορά εργασίας είναι αμείλικτη. Εγω πρέπει να γυρίσω στην δουλεια, γιατι η δουλεια δεν πρόκειται να προχωρήσει χωρις εμένα. Δεν ειναι αλαζονια, ετσι ειναι..Ήδη του τρώω ενα 15 ημερο απο τον Σεπτέμβρη και εάν δεν γυρίσω ,τον εξανάγκαζω να βρει άλλον με τα ίδια προσοντα. Και ατο που με αφήνει εμένα; Άνεργη.
Αυτη είναι ηπραγματικότητα εκει έξω. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ....
Τι μπραβο να σου πω ? εισαι η πιο σαβουραφαγα που ξερω. επειδη δεν εφαγες σουβλακι? Θα φας μουσακα μεσα στην λαδιλα. απαπαππαπαπCatty έγραψε:Και εγώ νόμιζα οτι πετάχτηκες να μου πεις μπράβο που δεν εφαγα σουβλάκι που εσείς λέτε καλαμάκι αλλα εμείς λέμε σουβλάκι αλλα ουσιαστικά εννοούμε το καλαμάκι μόνο οχι τον γύρο που επίσης λέτε σουβλάκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης