576 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Παρ Αυγ 30, 2013 6:04 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω τους το εχω κάνει το ροταριξ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ανατολή η μικρή μου σαν νεογεννητο ηταν αυτο ακριβως που λεμε μαμ, κακα και νάνι! μετά άρχισε να κοιμάται όλο και λιγοτερο μέσα στη μέρα και τώρα κοιμάται 1 με 1,5 ωρίτσα 3 φορες μέσα στη μέρα.anatoligew έγραψε:Βρε κοριτσια,να ρωτησω παλι κατι ασχετο...Η μικρη απο νεογεννητο εμενα δεν κοιμοταν πολυ.Περασαμε κ μια σουπερ φαση με τους κολικους κ γενικα δεν εζησα αυτο που μου ελεγαν για τα νεογεννητα..Το γνωστο "μαμ,κακα κ ναι".!!!Τωρα ομως ειναι καποιες μερες που ξυπναει μονο για να φαει κ να κανει κακακια της.Οχι καθε μερα,1-2 μερες την εβδομαδα κανει κατι τετοια.Το εχετε κ εσεις αυτο.?
Catty εσενα σιγουρα θα σου πεφτουν με αυτα που ακους.!!!!Catty έγραψε:Ξεκιναω την πεθερειαδα,
Σαν παλιά καραβανα, ξέρω απο πριν ολα τα εκνευριστικα πράγματα που θα συμβούν οταν το μωρο συναντά το σόι πρωτη φορα
Το πρωτο ειναι οτι μοιάζει ΜΟΝΟ στον πατέρα, στο πρωτο μου παιδι μου το έλεγαν σε τέτοιο βαθμό που θα νομιζες οτι ειμαι παρένθετη μητέρα. Αυτη τη φορα περίμενα να δώ τι θα πουν γιατι η δεύτερη ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ εγω
Βλέπουν λοιπόν το μωρο
Πεθερα: δεν λεει τιποτα σε ποιον μοιάζει
Κουνιαδα : αυτη που φαινεται μοιάζει απο εσάς (εσάς= απρισδιοριστο)
Μπατζανακης : αλλιώς φαινεται στις φωτογραφίες και αλλιώς απο κοντά (αλλιώς= αμεταφραστο)
Ξέρω οτι συγκλονιζεστε απο τις ιστορίες μου γιαυτο συνεχίζω...
Εγώ θα έλεγα στην πεθερά: "Μα δε βλέπετε που είναι ολοιδια με εσάς μητέρα;" :-Panatoligew έγραψε:Catty εσενα σιγουρα θα σου πεφτουν με αυτα που ακους.!!!!Catty έγραψε:Ξεκιναω την πεθερειαδα,
Σαν παλιά καραβανα, ξέρω απο πριν ολα τα εκνευριστικα πράγματα που θα συμβούν οταν το μωρο συναντά το σόι πρωτη φορα
Το πρωτο ειναι οτι μοιάζει ΜΟΝΟ στον πατέρα, στο πρωτο μου παιδι μου το έλεγαν σε τέτοιο βαθμό που θα νομιζες οτι ειμαι παρένθετη μητέρα. Αυτη τη φορα περίμενα να δώ τι θα πουν γιατι η δεύτερη ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ εγω
Βλέπουν λοιπόν το μωρο
Πεθερα: δεν λεει τιποτα σε ποιον μοιάζει
Κουνιαδα : αυτη που φαινεται μοιάζει απο εσάς (εσάς= απρισδιοριστο)
Μπατζανακης : αλλιώς φαινεται στις φωτογραφίες και αλλιώς απο κοντά (αλλιώς= αμεταφραστο)
Ξέρω οτι συγκλονιζεστε απο τις ιστορίες μου γιαυτο συνεχίζω...
Catty έγραψε:Δεύτερο θέμα που τους περιμένω στη γωνία κλασσικά σνομπαρουμε διακριτικά τη μαγειρική της νύφης. Οταν λέμε διακριτικά τύπου τσιμπησαμε κατι στο δρόμο κτλ
Εφερε λοιπόν η πεθερα μου καθαρισμενο γαυρο και χοιρινό τηγανια "γιατι αυτα τρώγονται φρεσκα" σκέφτομαι λοιπόν αύτα μέχρι να τα μαγειρεψουν θα βραδιασουμε
Βγάζω λοιπόν κρυες μπίρες απο το ψυγείο καιιιιι
Βγάζω την ταψαρα με το μουσακά όπου η μπεσαμελ εχει πάρει το χρυσάφι χρώμα με σκουρες λεπτομέρειες και μοσχοβολαει γιατι εχω τρίψει και μοσχοκαρυδο στην κρέμα και λέω
Μέχρι να γίνει το φαγητο, ας τσιμπήσουμε ενα μεζέ με την μπίρα
Στο λόγο μου η πεθερα έφαγε 2 κομμάτια
Αν δεν έπαιρνα την πρωτοβουλία θα σνομπάραν το φαγητο μου για να φάνε τα δικά τους
Ε ποτες!!!!
Για οτι γινεται θα σας ενημερώνω φυσικά
Σεντονια.?Δεν το καταλαβα...Eleen έγραψε:Τα πεθερικά μου την πρωτη φορα που ήρθαν αθηνα ,έφεραν σεντόνια..
Για να μην με κουράζουν λέει...
Eleen έγραψε:Έφεραν τα σεντόνια τους απο το σπιτι. Για να μην έχω να πλένω και κουράζονται, μου είπε η μανούλα.
Εγω δεν είπα τίποτα σε αυτούς, Αλλα ο αντρούλης μου τα άκουσε. Προφανως κάτι της είπε και δεν συνέβη ξανά....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης