76 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Πεμ Αυγ 22, 2013 12:30 am
Eleen
Πανταχού παρούσα!
Είμαι σε ομάδα χρυσής αυγής;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν ξερω αν υπαρχουν σε σταγονες .. και ναι το ξερω καλα 3 παιδια μεγαλωσα εκει .. φυσικα θα επρεπε να ξερει (αυτο ειναι αλλο καπελο)peristeraki έγραψε:καλημερα κ σε σενα. ακομη κ ετσι να ειναι δεν θα επρεπε να το ξερει και η ιδια; αυτο εσυ το ξερεις σιγουρα; γιατι κ εγω εχω γνωστη στην Γερμανια αλλα κανεις δεν εδωσε χαπια σε 4 ημερων μωρο. υπαρχουν σε σταγονες.
Για εσένα πάντως θα ίσχυε η υπογαEleen έγραψε:Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση ,κατυ.
Δεν θα το άντεχα.....γιατι εάν οι μανούλες Μαΐου ηταν κωδικός για τη χρυση αυγή, θα έπρεπε να αναθεώρησω όλες τις συζητήσεις μας! Τι να σημαινει"χοιρινό στη λαδοκολα" και τι " έχει να κάνει 4 μερες κακά";
ΤΟ λιωνεισ σε λιγο γαλα .. εγς το χαπακι αυτο το εβαζα μεσα στο μμιμπερο .. αλλα ΠΟΤΕ νερο ..μαλλον η κοπελα δεν κατεχει καλα την γλωσσα .. η φταιει κατι αλλο που δεν καταλαβενει ... τεσπαperisteraki έγραψε:Ρουλα για να καταλαβω. ειναι οπως τα λεει με τα χαπια η κατι εχει καταλαβει λαθος; δηλαδη τα βαζεις στο στομα κ δινεις γαλα η νερο να τα καταπιει; δεν ρωταω ειρωνικα. ρωταω για να παω να ζητησω συγνωμη.
τοτε εγω δεν εχω ενσταση σ'αυτο! αλλα οχι οτι καταπινει τα χαπια!!roulamammy έγραψε:ΤΟ λιωνεισ σε λιγο γαλα .. εγς το χαπακι αυτο το εβαζα μεσα στο μμιμπερο .. αλλα ΠΟΤΕ νερο ..μαλλον η κοπελα δεν κατεχει καλα την γλωσσα .. η φταιει κατι αλλο που δεν καταλαβενει ... τεσπαperisteraki έγραψε:Ρουλα για να καταλαβω. ειναι οπως τα λεει με τα χαπια η κατι εχει καταλαβει λαθος; δηλαδη τα βαζεις στο στομα κ δινεις γαλα η νερο να τα καταπιει; δεν ρωταω ειρωνικα. ρωταω για να παω να ζητησω συγνωμη.
Catty έγραψε:Νεογέννητο με ουλα!
Εντάξει να δεχτώ οτι εννοει πίσω απο τα μελλοντικά ουλα οκroulamammy έγραψε:δεν παιζεσαι .. εχεις πλακαCatty έγραψε:Νεογέννητο με ουλα!
εσπριτ συμφωνω μαζι σου και εμενα την ιδια ιστορια μου θυμιζει και λυπαμαι παρα πολυ!!!esprit έγραψε:Καλημέρα σας. Ίσως ορισμένες να με θεωρείτε σκληρή. Ποτέ δεν είπα οτι μια μάνα πρέπει να ξέρει τα πάντα. Αλλά από την στιγμή που σου κόβει να μπαίνεις σε ένα φόρουμ να χαζολογάς θα έπρεπε να σου κόβει να κάνεις και μια αναζήτηση στο ίντερνετ για να διαπιστώσεις οτι το μωρό έχει κολικούς και όχι δυσκοιλιότητα. Ακόμα ακόμα τον ορισμό της δυσκοιλιότητας δεν γνωρίζει. Είναι τραγικό όλο αυτό και μου θυμίζει μια άλλη περίπτωση περιορισμένης ευθύνης για να το πω ευγενικά που δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης