26 Απ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ? Πεμ Ιαν 27, 2011 12:08 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
maria 1977 έγραψε:ego exo 4!!!!!!!!! dyskolh ypouesh to aytokinhto!!!!!!!!!!!
να σου ζησουν!! ...τι ηλικιες είναι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
maria 1977 έγραψε:ego exo 4!!!!!!!!! dyskolh ypouesh to aytokinhto!!!!!!!!!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Εμείς μετά απο 3 χρόνια,πριν κάνουμε το τρίτο (απλα το είχαμε στο μυαλό μας),αρχίσαμε να το ψάχνουμε!Μόλις το είδαμε κολλήσαμε εκεί!Μετά πολλά,μαζέψαμε τα λεφτά και το πήραμε!
Στιγμή δεν το έχουμε μετανοιώσει!!!Η καλύτερη επιλογή για μας!!!
amantzou έγραψε:όλα είναι θέμα διάθεσης και όχι οικονομικής κατάστασης και με 3 και με 4 παιδάκια μπορείς και ποιοτικά να ζείς και ευτυχισμένος να είσαι.
διαθεση εχουμε, λεφτα ΔΕΝ εχουμε!!!και οταν δουλευει ενας ειναι πολυ δυσκολα και ακομα χειροτερα οταν δεν εχεις και απο πουθενα βοηθεια!
amantzou έγραψε:nayfika μου και εμας μόνο ο μπαμπάς μας δουλεύει και κανει και πολλα ταξίδια αλλα παλι καλα έχει δουλεια στις δυσκολες αυτές μέρες. Παρόλα αυτά και τις εκδρομές μας κάνουμε και ενα ταξίδι τον χρόνο χωρίς παιδια κανονίζουμε. Εδω βεβαια δεν ξεχναμε γιαγιαδες παππουδες που ειναι στην πρώτη γραμμή καθημερινά. Ειδα πως μένουμε και κοντα εμείς Μενίδι
πρωτα για να γνωριστουμε ειμαι η Ελενη!!και η Ναυσικα ειναι η κουκλιτσα μου!!τη ειναι αυτο εμεις να βγενουμε μονοι μας χωρις τα παιδια??μαλλον μακρινο ονειρο!ειδες εσυ εχεις και καποια βοηθεια ενω εγω καμια! η μαμα μου ειναι στη Σαμο οποτε δεν μπορει να ερχεται οποτε τη θελω και η πεθερα μου που ειναι εδω ειναι αρρωστη οποτε παλι δεν γινεται τιποτα!!
αληθεια?μενεις Μενιδι?ειμαστε οντος κοντα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης