826 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:19 pm
sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Απαιτείς ε? Εγώ απλά ελπίζω.....χαχαχαχαχα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Θα τον έχετε του χεριού σας και οι 3 τσούπρες!!!!!Maimou2009 έγραψε:Τίποτα νέο απο τις ζαργανες.ηταν κ οι δυο ξύπνιες εγω χαϊδολογουσα τη μεγαλη κ ο άντρας μου είχε πιάσει κουβέντα με τη μικρη,μεχρι κ οι μαιες τον εχουν πάρει στο ψιλό μιλάμε για πολυ κουβέντα "που σαι κοριτσαρα μου,θα έρθω αυριο,καληνύχτα,να είσαι φρόνιμο κτλ."
Julie85 έγραψε:klaramaria εμενα η κανονικη μου ΠΗΤ ειναι 8/10....εισαι "πιο πολυ εγκυος" απο μενα στην ουσια. απλα 23/9 ειναι η καταληκτικη ημερομηνια που με αφηνει ο γιατρος να φτάσω λόγω καισαρικής....στην ουσια εισαι πρωτη στη λιστα πλεον γλυκιά μου ...χαχαχαklaramaria έγραψε:Κοριτσακια μου τι κάνετε; Τι ευχάριστα νεα ειναι αυτα; Εκτός απο την Πελυ γέννησε και η mamageorge ? τέλεια νεα!! Να τους ζήσουν τα μωρακια τους και με το καλο Κ εμείς!!
Δεύτερη ειμαι στη λίστα; oh my god!
Καλημέρα κ στα υπόλοιπα κορίτσια!mamageorge έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα!!!!
Μαιμού εσύ έχεις νοικιάει νοσοκομειακό θήλαστρο?
Αν ναι ποιο?Απο που νοικιάζουν?Πόσο?
Σε ζάλισα
Έχω το electric της medela και δεν λέω βγάζω καλή ποσότητα αλλά σκέφτηκα οτι αν νοικιάσω το διπλό θα τελειώνω στο μισό χρόνο και θα είναι και πιο αποτελεσματικό
Paramythenia ένα βαλιτσάκι στα Λητώ μου δώσανε κ εμένα αλλά είχε μέσα ένα πακετάκι Libero, με δυο διαφορετικά νούμερα απο πάνες.Paramythenia έγραψε:Ifi μου νομίζω ότι έστειλα στην pampers και μου έστειλαν μια κατάσταση με μαιευτήρια και νοσοκομεία όπου τα δίνουν με τη γεννηση του μωρού.
Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έστειλα αλλού. Babylino πάντως μας έδωσανένα βαλιτσάκι στο Λητώ, όταν είχαμε πάει να δούμε κρεβατάκι και καρότσι.
Ποπησοφία μου πρήξιμο δεν έχω, βέβαια έχω κόψει σχεδόν τελείως το αλάτι από την αρχή της εγκυμοσύνης. Μήπως να πάρεις το γιατρό σου; Την πίεσή σου την έλεγξες;
Ακριβώς το ίδιο πήραμε!ifi έγραψε:Paramythenia ένα βαλιτσάκι στα Λητώ μου δώσανε κ εμένα αλλά είχε μέσα ένα πακετάκι Libero, με δυο διαφορετικά νούμερα απο πάνες.
Θυμάμαι οτι κάπου είχα πάρει τηλ κ μου είπανε οτι θα παραλάβω μετά τον 6ο αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης