426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 Τετ Σεπ 04, 2013 1:04 pm
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου!!!!
σας ευχαριστώ για τη συμπαρασταση ειλικρινα.ειλικρινα νιωθω πολυ καλυτερα απο χτες.
λοιπον......
Μαρακι μου η ωρα η καλη κοπελαρα μου!!!!!!!!!
Ποπακι μου περαστικα σου!!!!!!!
Lillako μου,περαστικουλια στη μικρουλα σου και γρηγορα να πανε ολα με τη βοηθεια του Θεου καλα!!!!
Βασουλα μου μακαρι να μην αδιαθετησεις μακαρι!!!!
Κατερινιω μου,γλυκο μου Κατερινιω
Ειρηνακι μου το ειδα το μηνυμα σου και σε υπερευχαριστω
Σοφακι μου καλα κανετε και συνεχιζετε,αντε να μαθουμε καλα νεα και απο σενα γρηγορα
Καλλια μου καλα κανεις και τα κοιτας ολα θα γινουν καποια στιγμη και εγω ετσι ημουν
Βικακι μου το ξερω πως με καταλαβαινεις
Αλεξανδρουκο μου,Αποστολιτσα,Σοφακι,Αννουλα
εγω κοριτσια σημερα επισκεφτηκα διαιτολογο!αποφασισα να ξεκινησω δυναμικα τη διατροφη και την ασκηση καθως το καμπανακι ηταν ετοιμο απο θεμα υγειας να χτυπησει κοκκινο.
ειναι μια κοπελα η οποια διδασκει και στο Χαροκοπειο Πανεπιστημιο.
εμεινα κατευχαριστημενη.της ειπα πως θελω να φτασω τα 65 και μου ειπε πως θα τα καταφερουμε σε 6 μηνες.και μιλαμε για 33 ολοκληρα κιλα!!!!
επιπλεον η διατροφη που μου εβγαλε ειναι πλουσια σε φυλλικο οξυ για να γεμισω λεει αποθηκες και πως ακομα και να μεινω εγκυος δεν θα σταματησουμε!
ειμαι κατενθουσιασμενη!!!αυριο πρωτη μερα!!
σας αγαπω και σας φιλω γλυκα!!
Μπράβο Βαλεντινάκι μου πολύ χαίρομαι για σένα που θα κάνεις κάτι κυρίως που θα σε ανεβάσει!!Εύχομαι πάντα να είσαι χαρούμενη όπως τώρα!!Σε φιλώ γλυκά!Μακάρι να μην αδιαθετήσω αλλά και αν αδιαθετήσω πάμε γερά για τον επόμενο!!