951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127 Δευ Σεπ 23, 2013 12:12 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
Φιλάκια κουκλίτσα μου!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
viki1988 έγραψε:καλημερα κουκλιτσες μου.....τι κανετε;;;;;
σοφακι μου τι τελεια....ξεκινησε το μικρουλη σου....με το καλο.....
ποπακι μου δεν πειραζει...γνωμη μου κανε τις εξετασεις που ελεγες να ηρεμησει το κεφαλακι σου.....
βασουλινα μου περαστικουλια σου μωρε.....με αυτον τον καιρο μια ετσι μια αλλιως τι να κανει και ο οργανισμος;;;;σε εμας εδω χθες εβρεχε ολη μερα και σημερα εχει ηλιο....
αλεξανδρουκο μου κοριτσακι μου με την αποστολιτσα σου σας στελνω πολλα πολλα
καλημερα βασουλινα μου.....μια χαρα...να σου πω την αληθεια συνηθισα πολυ γρηγορα.....τωρα θα κανουμε καιρο παλι να αλλαξουμε σπιτι...αυτο εδω ειναι και μεγαλο οπως το θελαμε αλλα και ταυτοχρονα πολυ οικονομικο.......εσυ κουκλι μου για πες κανενα νεο......vasoula1 έγραψε:
Καλημέρα Βικάκι μου!Σε ευχαριστώ πολύ!!Τι να κάνουμε όπως τα είπες μια κρύο μια ζέστη!!Πως είναι οι πρώτες μέρες στο καινούριο σπίτι?
viki1988 έγραψε:καλημερα βασουλινα μου.....μια χαρα...να σου πω την αληθεια συνηθισα πολυ γρηγορα.....τωρα θα κανουμε καιρο παλι να αλλαξουμε σπιτι...αυτο εδω ειναι και μεγαλο οπως το θελαμε αλλα και ταυτοχρονα πολυ οικονομικο.......εσυ κουκλι μου για πες κανενα νεο......vasoula1 έγραψε:
Καλημέρα Βικάκι μου!Σε ευχαριστώ πολύ!!Τι να κάνουμε όπως τα είπες μια κρύο μια ζέστη!!Πως είναι οι πρώτες μέρες στο καινούριο σπίτι?
καταλαβαινω βασουλα μου....εμεις περαν απο τον δικο μας γαμο δεν ειχαμε αλλους φετος.....του χρονου θα γινει χαμος....θα εχουμε πολλους γαμους....vasoula1 έγραψε:
Πολύ χαίρομαι που βρήκατε αυτό που ψάχνατε!Ησυχία Βικάκι μου τελείωσαν και οι γάμοι του καλοκαιριού προχτές και μπαίνουμε σε ρυθμούς καθημερινότητας.Είμαι σε γόνιμες και του δίνουμε και καταλαβαίνει.. Χτες με έπιασε ένα γέλιο λέω στον άντρα μου φαντάζεσαι να μείνω τώρα που είμαι και γριπωμένη?
viki1988 έγραψε:καταλαβαινω βασουλα μου....εμεις περαν απο τον δικο μας γαμο δεν ειχαμε αλλους φετος.....του χρονου θα γινει χαμος....θα εχουμε πολλους γαμους....vasoula1 έγραψε:
Πολύ χαίρομαι που βρήκατε αυτό που ψάχνατε!Ησυχία Βικάκι μου τελείωσαν και οι γάμοι του καλοκαιριού προχτές και μπαίνουμε σε ρυθμούς καθημερινότητας.Είμαι σε γόνιμες και του δίνουμε και καταλαβαίνει.. Χτες με έπιασε ένα γέλιο λέω στον άντρα μου φαντάζεσαι να μείνω τώρα που είμαι και γριπωμένη?
και καλα κανετε...καντε καργα.....ποτε μη λες ποτε βασουλα μου....ντυσου καλα και μην βγαινεις εξω για να σου περασει γρηγορα.....
τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα;;;;
πολυ ωραιο φαγητο βασουλα μου....τρελαινομαι για σουπες.....πραγματι δεν ειδες εχει αρχισει και νυχτωνει πολυ νωρις...και που εισαι ακομα...εχουμε δρομο μπροστα μας μεχρι να ξαναερθει το ομορφο καλοκαιρακι....vasoula1 έγραψε:
Σουπίτσα λέω να κάνω για να ζεσταθούμε λίγο..Την μέρα καλό καιρό έχουμε και ήλιο και ζέστη αλλά επειδή μίκραιναν οι μέρες μόλις πέσει κάνει πολύ ψύχρα
viki1988 έγραψε:πολυ ωραιο φαγητο βασουλα μου....τρελαινομαι για σουπες.....πραγματι δεν ειδες εχει αρχισει και νυχτωνει πολυ νωρις...και που εισαι ακομα...εχουμε δρομο μπροστα μας μεχρι να ξαναερθει το ομορφο καλοκαιρακι....vasoula1 έγραψε:
Σουπίτσα λέω να κάνω για να ζεσταθούμε λίγο..Την μέρα καλό καιρό έχουμε και ήλιο και ζέστη αλλά επειδή μίκραιναν οι μέρες μόλις πέσει κάνει πολύ ψύχρα
αυτο ξαναπες το βασουλα μου...οχι δεν εκανε πολυ δεν εκανε καθολου να λες.....και μου αρεσει που ελεγαν οτι προμηνυεται καλοκαιρι με πολλους καυσωνες.....vasoula1 έγραψε:
Που φέτος δεν έκανε και πολύ..
viki1988 έγραψε:αυτο ξαναπες το βασουλα μου...οχι δεν εκανε πολυ δεν εκανε καθολου να λες.....και μου αρεσει που ελεγαν οτι προμηνυεται καλοκαιρι με πολλους καυσωνες.....vasoula1 έγραψε:
Που φέτος δεν έκανε και πολύ..
katerina1983 έγραψε:τζα??!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι μου κανετε?καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!
περαστικα σου βασουλα!!!
καλη αρχη σοφακι!!!!
καλως βολευτηκατε στο νεο σας σπιτακι βικακι!!!!
ποπανς?τι να πω.....δεν λεω κατι για την κιουρια.....
βαλεντινακι γερα και δυναμικα!!!!!
σας φιλω οοοοοοοολλλλλλλεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!
ελα ποππανς μου!!!!καλα ειμαι!!!poppaki έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩ, HELLOOOOOOOO!!!katerina1983 έγραψε:
ΤΙ ΚΑΝΣ;;;;ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;;;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;
katerina1983 έγραψε:τζα??!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι μου κανετε?καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!
περαστικα σου βασουλα!!!
καλη αρχη σοφακι!!!!
καλως βολευτηκατε στο νεο σας σπιτακι βικακι!!!!
ποπανς?τι να πω.....δεν λεω κατι για την κιουρια.....
βαλεντινακι γερα και δυναμικα!!!!!
σας φιλω οοοοοοοολλλλλλλεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!
Κατερινούλα έγραψε:Κορίτσια σήμερα είναι η 14η μέρα καθυστέρησης. Αν πάω για β΄χωριακή θα δείξει ή να το αφήσω λίγο ακόμα?
katerina1983 έγραψε:ελα ποππανς μου!!!!καλα ειμαι!!!poppaki έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩ, HELLOOOOOOOO!!!
μ'εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα δεν θελω να κανω τιποτα και ουτε να παω πουθενα πφφφφφ
δεν ξερω ανασφαλεια πεστο(μαλλον κάλος στον εγκεφαλο ειναι ) με ενοχλει οταν μου μιλανε ''καπως'' χωρις να εχω κανει κατι,ψαχνομαι να βρω αν φταιω καπου .....ναι ναι εχω και απο αυτο τωρα......
ασε ειμαι ''καλα'' κατα τα αλλα!!!!!μουαχαχαχαχα
υ.γ. ο γιατρος ειπε να μου λετε ''ναι'' οκ?!!!!!!
poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:ελα ποππανς μου!!!!καλα ειμαι!!!poppaki έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩ, HELLOOOOOOOO!!!
μ'εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα δεν θελω να κανω τιποτα και ουτε να παω πουθενα πφφφφφ
δεν ξερω ανασφαλεια πεστο(μαλλον κάλος στον εγκεφαλο ειναι ) με ενοχλει οταν μου μιλανε ''καπως'' χωρις να εχω κανει κατι,ψαχνομαι να βρω αν φταιω καπου .....ναι ναι εχω και απο αυτο τωρα......
ασε ειμαι ''καλα'' κατα τα αλλα!!!!!μουαχαχαχαχα
υ.γ. ο γιατρος ειπε να μου λετε ''ναι'' οκ?!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.....ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΣΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!!
ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
πως αντεχεις και δεν εχεις παει ηδη?σιγουρα 14 μερες καθυστερηση?αν εισαι οχι απλα θα δειξει αλλα θα κανει μπαμ εννοειται να πας.....και να μας πεις τα αποτελεσματα.....vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα!Εγώ απορώ γιατί δεν έχεις πάει ήδη!Κατερινούλα έγραψε:Κορίτσια σήμερα είναι η 14η μέρα καθυστέρησης. Αν πάω για β΄χωριακή θα δείξει ή να το αφήσω λίγο ακόμα?
Λες?????? Εσύ έχεις μπεμπέ??vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα!Εγώ απορώ γιατί δεν έχεις πάει ήδη!Κατερινούλα έγραψε:Κορίτσια σήμερα είναι η 14η μέρα καθυστέρησης. Αν πάω για β΄χωριακή θα δείξει ή να το αφήσω λίγο ακόμα?
ρε συ ποππανς εκτος αυτο πληρης απογοητευση πια με τον εαυτο μου ....εχω και το θεμα ''θελω να τα εχω καλα με ολους''γινεται?δεν γινεται?αλλα γιατι να εχω την εντυπωση οτι καπου παντα φταιω εγω?ενω μπορει να ειναι για αασχετο λογω η αλλη χαλια για τα δικα της....αλλα εγω νομιζω οτι εκανα εγω κατι....μπαααααα το ειχα αυτο αλλα τωρα το νιωθω πιο εντονο μπας και εχω κανα αναδρομο?μπαααααα σε καλο μου!!!!katerina1983 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.....ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΣΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!!poppaki έγραψε:
ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
μια απο τα ιδια και σε εμενα!!!!vasoula1 έγραψε:Καλά εμένα να δεις πως μου βγαίνει που όλοι γύρω μου γκαστρώνονται!!poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:poppaki έγραψε:
Κατερινούλα έγραψε:Λες?????? Εσύ έχεις μπεμπέ??vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα!Εγώ απορώ γιατί δεν έχεις πάει ήδη!Κατερινούλα έγραψε:Κορίτσια σήμερα είναι η 14η μέρα καθυστέρησης. Αν πάω για β΄χωριακή θα δείξει ή να το αφήσω λίγο ακόμα?
Μήπως αυτό το μήνα να γκαστρωθούμε ρε Κατερινάκι και μεις?Μας το εύχομαι!!katerina1983 έγραψε:poppaki έγραψε:ρε συ ποππανς εκτος αυτο πληρης απογοητευση πια με τον εαυτο μου ....εχω και το θεμα ''θελω να τα εχω καλα με ολους''γινεται?δεν γινεται?αλλα γιατι να εχω την εντυπωση οτι καπου παντα φταιω εγω?ενω μπορει να ειναι για αασχετο λογω η αλλη χαλια για τα δικα της....αλλα εγω νομιζω οτι εκανα εγω κατι....μπαααααα το ειχα αυτο αλλα τωρα το νιωθω πιο εντονο μπας και εχω κανα αναδρομο?μπαααααα σε καλο μου!!!!katerina1983 έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.....ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΣΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!!
ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!μια απο τα ιδια και σε εμενα!!!!vasoula1 έγραψε:Καλά εμένα να δεις πως μου βγαίνει που όλοι γύρω μου γκαστρώνονται!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #127
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης