201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #14 Παρ Σεπ 06, 2013 5:02 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Τελικά το παρά πέντε με θεοπουλα κ την άλλη γιαγιά αποτέλεσε έμπνευση για τα ΚΑΠΗ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
θα σε φαω μαρη κατυ τι κακογουστο πραγμα ελεος...να εχεις λεφτα αλλα καθολου γουστο ουστ!!!Catty έγραψε:Πεννυ θα σε παρακαλούσα να μη βρίζεις και να μη βάζεις βίντεο δεν είμαστε τοσο σκληρόπετσες όσο εσυ!!!
Καατριν έγραψα την ιστορία γιατι πολλές φορες γράφω τις κουλαμαρες του άντρα μου και την ακατάσχετη επιθυμία για ηλεκτρικές συσκευές όφειλα (στο φόρουμ) να γράψω και τα καλα του και μιλάμε για οικογένεια που φτιάχτηκε για να κανει τα παιδια εξαρτωμενα
Αλλα γιατι λες και εσυ οτι η κατερινα μου μοιάζει; Δεν εχω ανασφάλεια να αγαπά τους συγγενείς της αληθεια
Τέλος ματ μομμυ θελω να γκουγκλαρεις τη βάφτιση που έκαναν κουρκουλης κελεκιδου πριν κανεις το οτιδήποτε!
Χαχαχα η βάφτιση του σρεκ!!!madmommy έγραψε:θα σε φαω μαρη κατυ τι κακογουστο πραγμα ελεος...να εχεις λεφτα αλλα καθολου γουστο ουστ!!!Catty έγραψε:Πεννυ θα σε παρακαλούσα να μη βρίζεις και να μη βάζεις βίντεο δεν είμαστε τοσο σκληρόπετσες όσο εσυ!!!
Καατριν έγραψα την ιστορία γιατι πολλές φορες γράφω τις κουλαμαρες του άντρα μου και την ακατάσχετη επιθυμία για ηλεκτρικές συσκευές όφειλα (στο φόρουμ) να γράψω και τα καλα του και μιλάμε για οικογένεια που φτιάχτηκε για να κανει τα παιδια εξαρτωμενα
Αλλα γιατι λες και εσυ οτι η κατερινα μου μοιάζει; Δεν εχω ανασφάλεια να αγαπά τους συγγενείς της αληθεια
Τέλος ματ μομμυ θελω να γκουγκλαρεις τη βάφτιση που έκαναν κουρκουλης κελεκιδου πριν κανεις το οτιδήποτε!
Θα μας φτάσουν οι σελίδες η να σταματήσω να γράφω για τα οικογενειακα μου;;kaatrin έγραψε:Ελενιδι εγώ στο είπα. 8 Σεπτεμβρη θα βγει
παρακολουθω τοσες μερες αυτην την ιστορια με την γεννα και την ζω και απο κοντα μερες τωρα!!μωρε μηπως εισαι η θεια μου και περημενεις να γεννησει η ξαδερφη μου;;;Elenidi έγραψε:Δεν το αποφασίζει ακόμη η "καραμελένια μου" ο ντοκτορ είπε ότι μέσα στο Σ/Κ θα κάνει την εμφάνιση.... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!!!!
ΟΒΕΡ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης