401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #14 Δευ Σεπ 09, 2013 11:07 am
Eleen
Πανταχού παρούσα!
Χαίρομαι που όλα πανε καλα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
παιδιούCatty έγραψε:Τα επλυνα και λέω στον άντρα μου, καλα που συνέβη τωρα και οχι οταν ηταν τα παιδια (κουνιαδα γαμπροσ) γιατι θα είχαμε παρά πολλα πιάτα και ποτήρια
Και πετάγεται η μάνα του και λεει ΕΜΕΊΣ το ξεπλεναμε το πιάτο μας αφου τρωγαμε!!!
Κάπου τη λυπάμαι γιατι έγινε η συζήτηση και κατάλαβα οτι πανω απο εμένα ο άντρας μου δεν βάζει κανέναν αλλο και αυτο την κανει να νιώθει μοναξια...,
Αλλα ΞΥΔΙ
καλα η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!εντωμεταξυ η γιαγια της θα νομιζει οτι την εχει δασκαλεψει!αλλα εσυ μπορεις να υπερηφανευεσαι που το καμαρι σου σε βαζει πανω απο ολους!!!Catty έγραψε:Δεν μπορείς γιατι έχεις αισθήματα και ειναι και τα βιώματα. Οταν προέρχεσαι απο προβληματική οικογένεια και η άλλη σου λεει 100 φορες τη μερα ποσο αγαπημένοι ειναι όλοι και κανουν σαν τρελλη ο ενας για τον άλλον δεν στεναχωριεσαι;
Οταν η πεθερα παινευει στο σπίτι μου την κόρη συνεχεια και για εμένα δεν της βγαίνει να πει μισή κουβέντα δεν στεναχωριεσαι;
Και για να το ελαφρύνω την ακούω χθες που λεει στην κατερινα έλα να πούμε το τραγούδι που λεει "η γιαγια μας η καλη εχει κότες στην αυλή"( εντελώς τυχαία)
Και λεει η δικια μου στον ιδιο ρυθμό "η Μαμα μας η καληηηηη ειναι ομοφη πολυυυυυ"
Εσκασε ο άντρας μου στα γέλια
Η πεθερα μου πάλι....
Ο Χριστός και η Παναγία!!νατασσα έγραψε:Σε καταλαβαινω τα ιδια περναω κ εγω αν εχεις δει καμια φορα τι λεω ειναι πακετο.Εμενα χθες λεει στη μικρη τι ειναι η μαμα π@@@να και μου γυρισε το ματι κοιταω τον αντρα μου απειλητικα και της λεει κοφτο φυγαμε.Για πλακα το πα ρε παιδια λεει ηθελα να τσιριξω αλλα σκεφτηκα το παιδι μην ακουει φωνες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης