501 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #14 Τρι Σεπ 10, 2013 12:49 pm
Eleen
Πανταχού παρούσα!
Καατριν, ποσο ομορφη!
Τι είναι αυτο που μοιάζει με μισή ζώνη;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σοβαρα μιλας? και δεν εχει το περιστερι? Που καταχεσει το συμπαν και μετα πεταει ευτυχισεμ΄νο γελώντας με αυτο που σου εκανε?Eleen έγραψε:Καατριν, ποσο ομορφη!
Λάθος quote. Μην μου κανείς τέτοια,βραχυκύκλωνω και μπορει να κολλήσω 10 λεπτά ,προσπαθώντας να βγάλω νοημα.ede έγραψε:σοβαρα μιλας? και δεν εχει το περιστερι? Που καταχεσει το συμπαν και μετα πεταει ευτυχισεμ΄νο γελώντας με αυτο που σου εκανε?Eleen έγραψε:Καατριν, ποσο ομορφη!
μαρακι σευχαριστω νομιζω ταιριαζεις απολυτα με την ομαδα μας!!!!maraki_t έγραψε:Κορίτσια γεια σας κι από μένα Δεν ανήκω στην ομάδα σας, είμαι μανούλα Αυγούστου 2013, αλλά σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό. Στην αρχή αισθανόμουν λίγο άσχημα που σας κρυφοκοιτούσα (κάθε μέρα ) αλλά είδα ότι η ομάδα σας είναι ανοιχτή και είπα οκ. Και πάνω που αποφάσισα σήμερα να σας γράψω και να σας πω ότι με αφορμή εμένα μπορείτε να νιώσετε μία ανακούφιση διότι τα δύσκολα του πρώτου καιρού με το μωρό τα έχετε περάσει και εγώ με την σειρά μου με αφορμή εσάς να αναμένω ένα πιο ξεκούραστο μέλλον, διαπιστώνω πως χτες το βράδυ τουλάχιστον 3 από εσάς ήταν για ακόμη μια φορά ξύπνιες Κι ενώ στο μυαλό μου ήσασταν η ομάδα "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΩ", αυτομάτως μετατραπήκατε σε " ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ..... ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ"!!!! Παρόλο αυτά, η ζωή με το μωρό είναι υπέροχη!!!!
Καατριν καλό κουράγιο με την δουλειά! Θα συμφωνήσω με την κάττυ ότι το κράτος μας δεν προνοεί καθόλου για τις μανούλες. Για αυτό, κράτα γερά!
Κάττυ μου αρέσει πολύ ο λόγος σου. Σου περνάει από το μυαλό να κάνεις κανένα blog? Κάπου ανάμεσα σε παιδιά, άντρα, μαγείρεμα, σπίτι, μεταπτυχιακό, γυμναστήριο, πεθερά και προσωπική ζωή θα βρεις λίγο χρόνο μωρέ! Έγραψα όλες τις δραστηριότητες για να σου τονίσω πόσο άξια είσαι και καμιά πεθερά δεν είναι σε θέση να το κρίνει αυτό Πάντως πέρα από την πλάκα, θεωρώ πως θα έχει ανταπόκριση. Δεν είπες τίποτα για την γιαγιά που κατεβαίνει με το λεωφορείο στην Αριστοτέλους για να πάρει ψωμί και έχει την απαίτηση να της προσφέρεις την θέση σου. Το γεγονός ότι μπορεί να δούλευες όρθια 8ωρο ή μπορεί να είσαι εγκυος δεν έχει καμία σημασία. Αν δεν σηκωθείς είσαι απλά ξεφτιλισμένη νεολαία
Ελενίδι με το καλό η καραμελένια σας!!!
Περιστεράκι η μικρή μου μάλλον έχει πρότυπο την δικιά σου. Τις τελευταίες μέρες με έχει ξεζουμίσει
Ελεεν δύσκολο πράγμα να θέλεις να περνάνε όλα από το χέρι σου. Το βιώνω και σε νιώθω.
Μαντ με το καλό η βάπτιση.
Πέννυ ελπίζω όλα να είναι όμορφα στην ζωή σου.
Στέλνω σε όλες τα φιλιά μου .
ps και πάντα πίστευα ότι είμαι η μόνη που βλέπει ακόμα ρετιρέ.... τουρου τουρου τουρου τουτουυυυ
pennytol έγραψε:
Θα περάσουν τα δύσκολα και θα δεις που θα κοιμάται όλο το βράδυ και θα ξεκουράζεσαι κι εσύ!! .! !
Έτσι είναι. Και να σου πω κάτι, συνηθισα.Catty έγραψε:Για τον ύπνο και την μητρότητα:
Υστερα απο πολυ ξενυχτι, το φιλοσοφησα και νομίζω οτι οταν έχεις παιδι πρεπει τον ύπνο να τον αντιμετωπίζεις σαν το δώρο της νύχτας. Να τον περιμένεις αλλα να μην τον θεωρείς δεδομένο
Να τον ευχαριστίεσαι με τα μπουνια αλλα να ξέρεις οτι άνα πάσα στιγμη μπορούν να στον πάρουν
Το πρωι να ευχαριστας τη νύχτα για το δώρο και να εύχεσαι να στο ξαναδώσει και αύριο
Οταν δεν κοιμάσαι απλα πετυχες μια τσιγκουνα βραδιά, μπορει η επόμενη νύχτα να ναι πιο ανοιχτοχερα!!!
Ξέρω ξέρω έχουμε δουλειές το πρωι αλλα όπως λεει και το τραγούδι "I blame you on the moonlight"
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης