551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #14 Τετ Σεπ 11, 2013 2:55 am
pennytol
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγώ δεν το κατάλαβα αυτό το βιντεάκι...
λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;;;
λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Με αφορμή το κείμενο σου Κατυ το βρηκα και το διάβασα...pennytol έγραψε:συμφωνώ μαζί σου catty. Έχει επικρατήσει απ 'ότι φαίνεται η αυλοκολακεία και το γλύψιμο, αν έχει κάποιος αντίθετη σκέψη ή άποψη, βρίσιμο και έξω απο την πόρτα!
Τους ενδιαφέρουν τα πολλά κλικ για να παίρνουν διαφημίσεις, όπως είπε και το περιστεράκι!
Επίσης να σημειώσω οτι και το μπάχαλο που επικρατεί εδώ μέσα σχεδόν καθημερινά δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο...!
Εγώ ήμουν αυτή!!Catty έγραψε: Σε ενα κείμενο τύπου 30+ μήνες μαζι, μια Μαμα την ρώτησε γιατι στην Αθήνα γράφεις χ μήνες μαζι ενω στον γιο βάζεις τίτλο ο αρχελαος έγινε χ μηνών;
Σιγά σιγα....θα προσαρμοστείς, που θα παει...kaatrin έγραψε:Ελεεν νιώθω αφάνταστα κουρασμένη!!!
το συνηθισα νιωθω κανονικη αγελαδα βεβαια της φαγε!!!!!kaatrin έγραψε:Πω πω ρε Ματίνα πως την παλεύεις με το θήλαστρο τόσο καιρό!!! Αξία συγχαρητηριων...
Μέσα έπεσες!Catty έγραψε:από την απάντηση σου κατάλαβα ότι έπαθες ένα ψιλοσοκ γιαυτό αν κάναμε ανάλυση γραφής το τελευταίο σου μηνυμα έχει ανακατεμένα θυμό εκπληξη αποστροφή αλλα και...ευγένεια
Νίτσα well done!!
ελα ντε. αχαχαχαχα μεχρι βιντεο με την Αθηνα την ωρα που γεννηθηκε και την πήγαν στο σπιτι, την βαφτιση ανεβασαν κατα τα αλλα προσωπικες στιγμες. ..............Την ειπα την κακια μου.esprit έγραψε:Ναι καλά να είναι το παιδάκι φυσικά!!!
Απλά με εκνευρίζει οτι μερικοί εκθέτουν όλη τους την ζωή στο ιντερνετ και ξαφνικά σχετικά με κάτι αρχίζουν τους γρίφους και τις σπαζοκεφαλιές και αν ρωτήσεις από ενδιαφέρον τί συμβαίνει σου την λένε κι από πάνω για σεβασμό σε προσωπικές στιγμές και δεδομένα...
Oh dear... να κλάψω ή να γελάσω;;;ede έγραψε:ελα ντε. αχαχαχαχα μεχρι βιντεο με την Αθηνα την ωρα που γεννηθηκε και την πήγαν στο σπιτι, την βαφτιση ανεβασαν κατα τα αλλα προσωπικες στιγμες. ..............Την ειπα την κακια μου.esprit έγραψε:Ναι καλά να είναι το παιδάκι φυσικά!!!
Απλά με εκνευρίζει οτι μερικοί εκθέτουν όλη τους την ζωή στο ιντερνετ και ξαφνικά σχετικά με κάτι αρχίζουν τους γρίφους και τις σπαζοκεφαλιές και αν ρωτήσεις από ενδιαφέρον τί συμβαίνει σου την λένε κι από πάνω για σεβασμό σε προσωπικές στιγμές και δεδομένα...
Εσπριτ εχω βασιμες υποψιες οτι εισαι εν απροφιλ του ακατανόμαστου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης