26 Απ: "ΤΣΟΥΞΙΜΟ" ΣΥΜΠΤΩΜΑ?ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ... Τετ Σεπ 04, 2013 11:00 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Ανα γεια σου!ede έγραψε:Α μπραβο. και το'' σκουπιδακι'' ειναι πιθανο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Ανα γεια σου!ede έγραψε:Α μπραβο. και το'' σκουπιδακι'' ειναι πιθανο.
δεν ξερω να σε πω.peristeraki έγραψε:τι εννοειτε ''σκουπιδακι''; δεν ρωταω ειρωνικα, αληθεια δεν παει ο νους μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Τετ Σεπ 04, 2013 11:24 am, 1 φορά
Χμμμμ....Και στο ιδιο εκεινο θεμα της μας επιβεβαιωνει πανυγηρικα ολες οτι ειχε οντως παθει ουρολοιμωξη, το γραφει η ιδια, και ετυχε και η βιοχημικη κυηση....ede έγραψε:οκ μορφωθηκα σχετικα και απαντω : Πιθανον να ειναι το τσουξιμο απο σκληρο σεξ που κανεις οπως ειχες αναφέρει παλαιοτερα. Πραγματικα αυτο ειναι πιθανο και αν ιεναι και κατι αλλο που υποπτευομαι θα σου απαντησω οπως απαντησε και μια κοπελα τοτε ''προσεχε μην μεταφερεις μικροβια στον κολπο και αλλες μολύνσεις που μπορει να ειναι υπευθυνα και για ουρολοιμώξεις''. επισης αν ο γιατρος που ρωτησες περι τσουξηματος και εγκυμοσυνης ειναι ο ιδιος που σου ειπε οτι με ουρολοιμωξη κανεις βιοχημικη αποβολη τοτε θα σου προτεινα να παρεις και μια δευτερη γνωμη. Αυτα ελπιζω να βοηθησα.
"καποια" εδω ειπε οτι θυμωσες κρινοντας απο αυτα τα λογια, και αυτη η "καποια" η οποια αναφερεσε δεν σου ειπε τπτ κακο ! αλλα δεν φταις εσυ εγω φταιω που καθησα και ασχοληθηκα με το προβλημα σου που μαλλον ουτε προβλημα ειχες να φανταστω οπως επισης ουτε ειχες θυμοσει αλλα και ουτε χρειαζοσουν και την συμπαρασταση ..μα γτ γραφεις τελικα? για να περναει η ωρα? απο αυτη την "καποια" εχεις την καληνυχτα τηςMARAKI!86 έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ...ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ Μ Ο Ν Ο !ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΣΤΕΙΑ" Ή ΘΕΩΡΙΕΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑΙ..ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΝΑΙ, ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης