501 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Οκτ 02, 2013 12:31 am
ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σε λίγο θα παρακολουθήσω σεμινάριο ανώδυνου τοκετού από τη nutricia
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elin1 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!! τι κάνετε? εγώ πάω γιατρό σημερα να δω το μπέμπη!!!
αλλα ρε κορίτσια απο χθες με εχει τρελανει στις κλωτσιες κι εχω χαρει πολυ, γιατι τις τελευταιες μερες ηταν πολυ ησυχουλης και ειχα ανησυχησει!!!
ελπιζω να ειναι ολα καλα και οταν τον δει ο γιατρος να τα βρει ολα καλα!!!
ιολη που εισαι?????????????
Διαδικτυακά είναι τα σεμινάρια!!!Γιατί όμως λες ότι θα γεννήσεις με καισαρική;elin1 έγραψε:Σε ευχαριστώ Ντίνα μου! Ναι, θα σας πω τα νέα μου! Εσύ πας σε μαθήματα για τον τοκετό ε? Εγώ μάλλον με καισαρική πιστεύω θα γεννήσω οπότε...Αλλά πήρα ένα βιβλίο για το θηλασμό, ενα της Πατσούρου που γράφανε σε άλλο θέμα. Σήμερα μου ήρθε και περιμένω να το διαβάσω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasoulagal στις Τετ Οκτ 02, 2013 6:47 am, 1 φορά
http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx#.UkxMvoa9CI8vasoulagal έγραψε:ντινακι μπηκα και εκανα εγγραφη αλλα δεν βρησκω κατι για τα σεμιναρια .. που πρεπει να πατησω ?
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου...τι μου κανετε;;;;;
elin μου περιμενουμε τα νεα σου.....
οι υπολοιπες κοριτσια μου πως ειστε;;;;;
πραγματι ρε κοριτσια που ειναι η Ιολη;;;;;;;;
μια χαρα ειμαι και εγω ντινακι μου......χαζευα τις κουνιες απο το site που παρηγγειλες εσυ τα πραγματα και κατεληξα σε μια που μου αρεσει.....να σε ρωτησω ρε κοριτσι τι εξοδα αποστολης χρεωνει;;;;;;ntina_kostas έγραψε:
Γειά σου ζουζούνα...Καλά είμαστε εμείς.Εσύ τι κάνεις;Πως είσαι;
Για την Ιόλη εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μπαίνει λόγω καθημερινών υποχρεώσεων κ ΜΟΝΟ.
Ανάλογα με την περιοχή..Εμένα για όλα αυτά που μου τα έστειλαν στη Μυτιλήνη ήταν 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής...viki1988 έγραψε:μια χαρα ειμαι και εγω ντινακι μου......χαζευα τις κουνιες απο το site που παρηγγειλες εσυ τα πραγματα και κατεληξα σε μια που μου αρεσει.....να σε ρωτησω ρε κοριτσι τι εξοδα αποστολης χρεωνει;;;;;;ntina_kostas έγραψε:
Γειά σου ζουζούνα...Καλά είμαστε εμείς.Εσύ τι κάνεις;Πως είσαι;
Για την Ιόλη εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μπαίνει λόγω καθημερινών υποχρεώσεων κ ΜΟΝΟ.
και εγω γλυκια μου το ιδιο ευχομαι για το κοριτσι να ειναι καλα με τα νινακια της και οποτε θελει ας μπει............
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης