1 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Παρ Νοε 29, 2013 12:18 am
kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλοριζικο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
ααστα να πανε kate κι εγω αυτο σκεφτομαι ειμαι πολυ μιγιαγκιχτη δεν αντεχω καθολου τον πονο !!kate_85 έγραψε:Καλημερα ξανα σε ολες!
Ειρηνακι μου επειδη ειναι ηπια η αντιβιωση γι αυτο δεν υποχωρησε μην αγχωνεσαι..
εισαι τοσο κοντα στο τελος που πλεον δεν μπορει να γινει τπτ
Βασουλα τελεια η φωτο σου!
Καλά εαν σε ποναει το τσιμπιματακι για την συλλογη των κολπικων υγρων τι θα κανεις οταν θα αρχισουν οι πονοι της γεννας??
Παντως κ εγω ειχα ουρεοπλασμα πριν ξεκινήσουμε τις σπερματεγχυσεις, πηρα μια αντιβιωση κολπικη (μονον εγω) για να ειμαι "καθαρη" πριν την προσπαθεια και δεν ξαναεμφανησα μεχρι τωρα
Σεντονακια κ εγω ελω να παρω
μαλλον δεν θα κρατηθω το Σαββατο
θα παω για μια "συντηρητική" βολτα οπως λεει κ η Βασουλα!
γιατι αν ξεπερασουμε το οριο στα μηνυματα και στις σελιδες θα μας το κλειδωσουν......gallida έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Γιατί ανοίγουμε τόσο συχνά θεματάκια καινούργια?
εγω δεν εκανα να δω αν εφυγε , και φοβαμαι μηπως κατι τσιμπηματακια που νιωθω αραια και που ( σπανια ) ειναι απο αυτο!! ειχες εσυ κανενα συμπτωμα απο αυτο? τι παλιομικροβιο κι αυτο!kate_85 έγραψε:ναι οντως κ μενα αυτο μου ειπε η γιατρος μου κ μ ειπε οτι δεν μπορω να σου δινω συνεχεια αντιβιωση εαν εμφανιζεται συχνα, βεβεαια στην μετρηση ηταν πολυ λιγο απο οτι μ ειχε πει κ καθολου ανησυχητικό
Απο τοτε εχω κανει αλλε 3 φορες κολπικη μαζι με την τελευταια πριν 3-4 βδομαδες για να δουμε μηπως ειχα καμια λοιμωξη και κοντυνε ο τραχηλος αλλα παλι ημουν καθαρη
A,δεν το ήξερα αυτό... Εγ'ω από χτες νιώθω την κοιλίτσα σαν να έχω ώρες ώρες πονάκια αναμονής περιόδου. Τι να κάνω?viki1988 έγραψε:γιατι αν ξεπερασουμε το οριο στα μηνυματα και στις σελιδες θα μας το κλειδωσουν......gallida έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Γιατί ανοίγουμε τόσο συχνά θεματάκια καινούργια?
kate βλακεια αυτο που θα πω αλλα δεν ρωταω γτ δεν θελω να ξανακανω αυτη την εξετασηkate_85 έγραψε:Σοφια παρε τον γιατρο σου να τον ρωτησεις αν κ μενα μ ειχε πει οτι ειναι ψευτοσυσπασεις οι πονοι περιοδου για εχω κ εγω τους τελυεταιους 2 μηνες αλλα πολυ αραια...Πετρωματα εχω καθε μερα αλλα χωρις πονο!!
Βασουλα εγω δεν ειχα ποτε τσιμπιματακια οσο ειχα ουρεοπλασμα.Τι να πω αλλα γιατι δεν ρωτας να σου πει να σου φυγει το αγχος?Επισης οι γιατροι καταλαβαινουν απο την οψη των κολπικων υγρων εαν μπορει να παιζει κατι κ τσουπ κανουν κολπικη...
Εγω εχω πολλα υγρα απο τον 3 μηνα κ γι αυτο εχω κανει ηδη 3 φορες κολπικη μπας και εχω τπτ αλλα ευτυχως δεν βρηκαμε κατι
vasoulagal έγραψε:πηρα και τα αποτελεσματα απο την καμπυλη ! λοιπον 1:83
2:177
3:103
πως σας φενεται? δεν την πηγα ακομα στον γιατρο η μικροβιολογος ειπε μια χαρα αλλα το 177 δεν ειναι υψηλο?
επισης παραεπεσε ο αιματοκριτης μου στο 29 ! για αυτο ειμαι σαν ζομπι ..
ληδα ετσι ακριβως κι εγω ! kate εχεις δικιο στο επομενο ραντεβου θα το ξαναπω στον γιατρο αν και δεν νομιζω να ειναι κατι γτ απο την αρχη ετσι δεν εγινε ξαφνικα απλα εχει επιδυνωθει λιγο αλλα φανταζομαι λογικο με το περασμα του χρονου ! οπως και να χει παντω ς την επομενη φορα θα το πω στον γιατρο να εχω το κεφαλι μου υσηχο και αν ειναι να την κανω ας την κανω τι να πω ... γαμωτο μεσω ουρολογικων δεν μπορουν να δουνε γι αυτο το ουρεοπλασμα? στους αντρες πως το βλεπουν δλδ???
vasoulagal έγραψε:ματινα των 75 εκανα ! ασπρα??? εγω το αμνιακο το ξερω διαφανο !!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης