576 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Οκτ 03, 2013 11:03 pm
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
α ντινακι ξεχασα να σου πω γραφτηκα και εγω στα σεμιναρια.....ποτε ομως απαντανε ανα εγινε δεκτη η αιτηση;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σίγουρα είναι δεκτή η αίτηση.Απλά στο επιβεβαιώνουν με email 1-2 μέρες νωρίτερα μπορεί και πιο νωρίς.viki1988 έγραψε:α ντινακι ξεχασα να σου πω γραφτηκα και εγω στα σεμιναρια.....ποτε ομως απαντανε ανα εγινε δεκτη η αιτηση;;;;;;
μια χαρα ειμαι ειρηνακι μου και εγω......εδω εχω ερθει στη μαμα μου και χαζευω.....ναι ειρηνακι μου ξεκουραση θελει...και εγω κατι φορε που εχω κουραστει απο δουλειες εχω αυτα τα πονακια και μολις ξεκουραζομαι μου περνανε...πρεπει να προσεχουμε τωρα ειρηνακι μου διπλα για τα μπεμπεκια μας.....οποτε αφου ερχεται σκ ξεκουρασου κοριτσακι μου.....irenehr έγραψε:Καλύτερα είμαι Βίκυ μου!
Το πρωί πριν σηκωθώ από το κρεβάτι είχα πάλι κάτι ενοχλήσεις αλλά μετά που σηκώθηκα είμαι μια χαρά (προς το παρόν τουλάχιστον). Μάλλον ξεκούραση θέλει γι αυτό χαίρομαι που έρχεται το σ/κ!!
Πάντως ο μικρός είναι μια χαρά κινητικός οπότε δεν αγχώνομαι (πολύ)
Εσύ Βίκυ καλά είσαι?
Αν είσαι στον ιδιωτικό τομέα ΝΑΙ δικαιούνται οι άντρες άδεια 9μηνη ανατροφής τέκνου.Με βεβαίωση από τον εργοδότη σου.Αλλά απ' όσο βλέπω δεν είσαι.Όμως δικαιούται πέρα από αυτές που δικαιούται κάθε χρόνο και άλλες 5 μέρες τοκετού.Δηλαδή από τη μέρα που θα γεννήσεις 5 μέρες άδεια.vasoulagal έγραψε:ντινακι μετα απο αρκετοοοο ψαξιμο το βρηκα τελικα χιχιχι ειναι και μενα ο συζηγος στην αεροπορια ! αραγε οι αντρες δικαιουντε καμια αδειουλα ? βεβαια οπως και να χει θα παρει πολλες ο καλος μου !
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Εμένα πάλι δεν μου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις στο mail και έχω μια ώρα που σας διαβάζω...
Στέλλα μπράβο που πήγαν όλα καλά με την β επιπέδου και όσο για τα φουστανάκια... κράτησέ τα για το επόμενο. Τώρα θα κάνετε ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ
καλημερα mariameint τι κανεις κοπελα μου;;;;;εννοειται οτι θα σε προσθεσουμε στη λιστα.....
να σου πω την αληθεια αυτο με την καπα το σκεφτομουν και εγω...πιστευω οτι θα ειναι πολυ βολικη....αφου το λες και εσυ που εχεις περασει απο αυτο το σταδιο σιγουρα θα ειναι...... δυσκολος ο χειμωνας για μας τις εγκυμονουσες.....
Εγώ κορίτσια, για τα μπουφάν που γράφατε, στην πρώτη εγκυμοσύνη την έβγαλα με μια "κάπα-ζιβάγκο" που έτυχε να έχω από πριν μείνω έγκυος. Δεν αγόρασα τίποτε άλλο και με κάλυπτε από παντού!!! Μόνο την πρωτοχρονιά (κλεισμένους 7 μήνες) είχα βάλει ένα παλτό ανοιχτό, ίσα ίσα που με χώραγε γιατί πήγαμε σε ένα φιλικό σπίτι και η κάπα δεν ήταν από ύφασμα που μπορούσα να φορέσω τέτοια μέρα.
Εγώ έχω ΠΗΤ 21/1 και περιμένω κοριτσάκι. Θα με προσθέσετε στην λίστα;
αμεσως αγαπουλα μου.............ntina_kostas έγραψε:Βίκυ;Βάσω;;;Νέο μέλος για τη λίσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ειρήνη στη Ρόδο είναι η κολλητή μου...Πόσο μου λείπει και αυτή...Αυτή έχει ήδη 2 κοράκλες !!!Εκεί κάτω δε σας είχε πιάσει το κρύο,ναι.irenehr έγραψε:Καλημέρα Ντινάκι!
Είμαι στη Ρόδο, έλα
Απλά μέχρι χθες είχε 23 βαθμούς οπότε το 16 για μας είναι διαφορά!
Καλημέρα Μαρία! Όντως είχες καιρό να μας γράψεις!! Όλα καλά?
Βασούλα από τους συγγενείς σιγά σιγά θα αποκτήσεις κύκλο αν δεν βρεις κάποιο κομμωτήριο για να επιστρέψεις μετά τη γέννηση του μωρού!
Εμείς είμαστε και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες οπότε δεν δικαιούται κανείς άδεια! Αλλά τέλος πάντων ας πάνε όλα καλά και θα τα βρούμε!
Ζηλευω!!! τι ωραια στη Ροδο!!!irenehr έγραψε:
Είμαι στη Ρόδο, έλα
Απλά μέχρι χθες είχε 23 βαθμούς οπότε το 16 για μας είναι διαφορά!
Του χρόνου το καλοκαίρι να κανονίσουμε μια συνάντηση στη Ρόδο με όλα τα μωράkate_85 έγραψε:
Ζηλευω!!! τι ωραια στη Ροδο!!!
Χαχα εννοείται!!!ntina_kostas έγραψε:Ναιιιιι...Και συγγενείς έχω που μένουν μόνιμα στη Ρόδο...
Τώρα όμως έχω κι άλλο κίνητρο μιας και έχουμε προξενειό.Αχαχαχαααα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης