701 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Κυρ Οκτ 06, 2013 8:39 am
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα...Αυριο πάλι Δευτέρα. Δεν θέλωωωωωωωωωωωωω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
΄λες?? μακαρι αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα εχω πολυ πραμμα καθως το στηθος μου δεν εχει πριστει καθολου παρα ελαχιστα στον πρωτο μηνα !! [/quote]vasoulagal έγραψε:
σε ευχαριστω γλυκο μου ντινακι.......ntina_kostas έγραψε:Καλησπέρα γαλλιδούλα Ναι ναι..Δευτέρα...Υπομονή κοπέλα μου...
Ρε Βικάκι ξέχασα να σε πω...πολύ γούτσου γούτσου η κοιλίτσα σου και σένα!!!
γεια σου kate μου....τι κανεις γλυκια μου;;;;;;βαλε την κοιλιτσα σου να τη δουμε......kate_85 έγραψε:Καλως την Ματίνα! Χάθηκες και ανησυχήσαμε!
Βασω και Βικυ οι κοιλίτσες σας ειναι πολυ καλουλες! κ μου φαίνονται μικρες και γλυκειες...
σε σχεση με την δικη μου που ειναι χαλαρα πολυ μεγαλύτερη...
Ειρηνη και Ντινα δεν το περιμενα να ειστε τοσο φανατικες χαχαχ.. Εμενα ειχε παει το καλοκαιρι για να δει Formoula1 (εχει κολλημα με την φορμουλα)στην Ουγγαρια και μου εφερε ενα κορμακι του Kimi Räikkönen ασχετα που δεν ξεραμε το φυλο τοτε!
Δεν ξερω τι λετε εσεις για χοντρουλικα και αδυνατουλικα αλλα το δικο μου το ζουζουνι.. στις 20w2d ζυγιζε 408 γραμμαρια και σωματικα ηταν 21w3d !
Γεια σου kate μου...Τί κάνεις γλυκιά μου;;;kate_85 έγραψε:Καλως την Ματίνα! Χάθηκες και ανησυχήσαμε!
Βασω και Βικυ οι κοιλίτσες σας ειναι πολυ καλουλες! κ μου φαίνονται μικρες και γλυκειες...
σε σχεση με την δικη μου που ειναι χαλαρα πολυ μεγαλύτερη...
Ειρηνη και Ντινα δεν το περιμενα να ειστε τοσο φανατικες χαχαχ.. Εμενα ειχε παει το καλοκαιρι για να δει Formoula1 (εχει κολλημα με την φορμουλα)στην Ουγγαρια και μου εφερε ενα κορμακι του Kimi Räikkönen ασχετα που δεν ξεραμε το φυλο τοτε!
Δεν ξερω τι λετε εσεις για χοντρουλικα και αδυνατουλικα αλλα το δικο μου το ζουζουνι.. στις 20w2d ζυγιζε 408 γραμμαρια και σωματικα ηταν 21w3d !
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης