926 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Οκτ 09, 2013 6:12 am
vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ρε κοριτσα τι ειναι αυτο το ντοπλερ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Απ' όσο έχω ακούσει ελέγχεται αν τρέφεται σωστά το μωράκι,αν ο πλακούντας είναι εντάξει,η αιμάτωση κλπ.Τώρα για τα υπόλοιπα ήδη τα έχουν ελέγξει στη β επιπέδου.Διορθώστε με οι υπόλοιπες αν κάνω λάθοςvasoulagal έγραψε:ρε κοριτσα τι ειναι αυτο το ντοπλερ?
ο τριτος απο τους μεγαλους υπερηχους...γινεται γυρω στην 32η εβδομαδα απο οσο θυμαμαι.....vasoulagal έγραψε:ρε κοριτσα τι ειναι αυτο το ντοπλερ?
Βίκυ μου στην πρώτη γέννα μου πήρε 2,000 με απόδειξη αλλά δεν πλήρωνα τίποτα στις επισκέψεις των υπερήχων. Δεν την λες και φτηνή αλλά την έχω από τα 20 μου και την νιώθω σαν μάνα μου. Επίσης, αντίθετα με ότι ακούω συνήθως, ήταν όλη την ώρα μαζί μου στο μαιευτήριο. Είχα κάνει εισαγωγή στις 3 τα ξημερώματα όπου με περίμενε η μαία μου, μπήκα στο δωμάτιο οδυνών στις 5, και από τις 7 έως τις 12:10 που γέννησα ήταν μαζί μου γιατρός, μαία και σύζυγος.viki1988 έγραψε:ναι στο μητερα μαρακι μου.....ο γιατρος σου μπορεις να μου πεις αν θες ποσο σου παιρνει για τον τοκετο...αν μπορεις και θες να μου πεις.....
βασουλα μου δεν διαφωνω καθολου για τα δημοσια νοσοκομεια...εδω ομως δεν εχουμε αλλο γιατρο αυτον και εναν που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο....εγω σου μιλαω για τον γιατρο οχι για το νοσοκομειο...καταλαβες γλυκια μου;;;και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ολοι οι γιατροι του δημοσιου ιδιοι...και σε ιδιωτη μπορει να πας και να ειναι παλιανθρωπος...να σε κοιταει μονο στην τσεπη...vasoulagal έγραψε:βικη ισως επρεπε να σε προσεξει περισσοτερο λογο παλλινδρομης ομως κι εμενα πρωτο υπερυχο στην κοιλια μου εκανε και φυσικα ειδε μονο σακο την 5η εβδομαδα και μετα την εβδομη εκανε το εμβρυακι μου την εμφανηση του.. αλλοστε αν ειναι παλινδρομη φενεται και απο τις χωριακες , παρολα αυτα κι εγω μεσ το ανχος ημουν μεχρι να δουμε μπεμπε παρολο που δεν ειχα παλλινδρομη στο παρελθον ...
προσωπικα πειστευω ( εννοητε οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ) οτι μια χαρα ειναι τα δημοσια νοσοκομεια εξαλλου εαν στο ιδιοτικο χτυπα ξυλο συμβει μια επιπλοκη σε στελνουν σουμπιτη στο δημοσιο .. οποτε παρολο που λατρευω τον γιατρουλη μου , αναγκαστηκα θα τον αφησω
οπως τα λες ειναι βικακι !viki1988 έγραψε:βασουλα μου δεν διαφωνω καθολου για τα δημοσια νοσοκομεια...εδω ομως δεν εχουμε αλλο γιατρο αυτον και εναν που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο....εγω σου μιλαω για τον γιατρο οχι για το νοσοκομειο...καταλαβες γλυκια μου;;;και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ολοι οι γιατροι του δημοσιου ιδιοι...και σε ιδιωτη μπορει να πας και να ειναι παλιανθρωπος...να σε κοιταει μονο στην τσεπη...vasoulagal έγραψε:βικη ισως επρεπε να σε προσεξει περισσοτερο λογο παλλινδρομης ομως κι εμενα πρωτο υπερυχο στην κοιλια μου εκανε και φυσικα ειδε μονο σακο την 5η εβδομαδα και μετα την εβδομη εκανε το εμβρυακι μου την εμφανηση του.. αλλοστε αν ειναι παλινδρομη φενεται και απο τις χωριακες , παρολα αυτα κι εγω μεσ το ανχος ημουν μεχρι να δουμε μπεμπε παρολο που δεν ειχα παλλινδρομη στο παρελθον ...
προσωπικα πειστευω ( εννοητε οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ) οτι μια χαρα ειναι τα δημοσια νοσοκομεια εξαλλου εαν στο ιδιοτικο χτυπα ξυλο συμβει μια επιπλοκη σε στελνουν σουμπιτη στο δημοσιο .. οποτε παρολο που λατρευω τον γιατρουλη μου , αναγκαστηκα θα τον αφησω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης