Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
126 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 126 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιση ευχη συμφωνα με τους ιερεις δεν υπαρχει. δλδ τι θα πει αυτο? κατ'εμε ειναι προκαταληψεις και μονο. κι αυτο οτι κοβεται το γαλα....ντοινγκ! νανα χωρις παρεξηγηση κανενας γιατρος, επιστημονας δεν θα πιστεψει οτι σου αδειασε το στηθος επειδη βγηκες εξω και σε ειδανε.
εμενα η φιλεναδα μου μου ειπε οτι οταν θα γεννησει και θα δεχεται κοσμο σπιτι της, θα φοραει μια κοκκινη κορδελα στο κεφαλι για να μην της κοπει το γαλα. ε, μα, Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259  με κουφανε λεμε! εγω παντως δεν τα πιστευω καθολου ολα αυτα, αλλα περι ορεξεως.....

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
trilly έγραψε:μιση ευχη συμφωνα με τους ιερεις δεν υπαρχει. δλδ τι θα πει αυτο? κατ'εμε ειναι προκαταληψεις και μονο. κι αυτο οτι κοβεται το γαλα....ντοινγκ! νανα χωρις παρεξηγηση κανενας γιατρος, επιστημονας δεν θα πιστεψει οτι σου αδειασε το στηθος επειδη βγηκες εξω και σε ειδανε.
εμενα η φιλεναδα μου μου ειπε οτι οταν θα γεννησει και θα δεχεται κοσμο σπιτι της, θα φοραει μια κοκκινη κορδελα στο κεφαλι για να μην της κοπει το γαλα. ε, μα, Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259 Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 679259  με κουφανε λεμε! εγω παντως δεν τα πιστευω καθολου ολα αυτα, αλλα περι ορεξεως.....
λενε οτι την λεχωνα την ματιζουν παρα πολυ ευκολα με το λεγανε ολοι κ γω ελεγα μα ελεος δηλαδη αλλα δες που ετυχε κ την ιδια μερα δεν ειχα γαλα... δε το ανεφερα για να παριστανω το παραδειγμα ουαου στους επιστημονες απλα ετυχε σε μενα κ στον σαραντισμο.. μπορει να εγινε για χιλιους λογους αλλα εγινε

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="nanakaboubou"]
trilly έγραψε:μιση ευχη συμφωνα με τους ιερεις δεν υπαρχει. δλδ τι θα πει αυτο? κατ'εμε ειναι προκαταληψεις και μονο. κι αυτο οτι κοβεται το γαλα....ντοινγκ! νανα χωρις παρεξηγηση κανενας γιατρος, επιστημονας δεν θα πιστεψει οτι σου αδειασε το στηθος επειδη βγηκες εξω και σε ειδανε.
λενε οτι την λεχωνα την ματιζουν παρα πολυ ευκολα με το λεγανε ολοι κ γω ελεγα μα ελεος δηλαδη αλλα δες που ετυχε κ την ιδια μερα δεν ειχα γαλα... δε το ανεφερα για να παριστανω το παραδειγμα ουαου στους επιστημονες απλα ετυχε σε μενα κ στον σαραντισμο.. μπορει να εγινε για χιλιους λογους αλλα εγινε[/quote

Aπότι ξερω μισο σαραντισμο διαβαζει ο παπας στην λεχωνα για να παρει ευχη και να μπορει να βγει απο το σπιτι.Παντως εγω η μικρη μου ηθελα να παρει ευχη και μετα να την τριγυρναω. Οπως επισησ ηθελα να την βαφτισω και μικρη για να παρει τησ ευχεσ του παπα και να διαβαστει.Πιστευω οτι η καθε μανουλα κρινει και κανει! δΕν ξερω αν ηταν τυχαιο παντωσ εμασ μασ ματιαζαν παρα πολυ.μολισ την διαβαζα μια προσευχη κατευθειαν ηρεμουσε.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toxotina έγραψε:Αν δεν κανω λαθος οι 40 μερες παλιοτερα τηρουταν για λογους προατασιας του μωρού.η ιατρική παλιοτερα δεν είχε εξελιχθει οσο τωρα κ τα μωρα ηταν πιο ευαισθητα γ αυτο κ ηταν απαραίτητο μεχρι να ξεπεταχτουν λίγο η μαμα τους να ειναι μαζι τους.τωρα βεβαια τα πράγματα κ οι συνθηκες ζωης εχουν αλλαξει
ναι αυτο μπορει να ειναι αληθεια αλλα...............κυκλοφορουσε ενας Ηρωδης που εσφαζε μωρα τοτε αν δεν κανω λαθος. Wink απο οτι ξέρω δεν κυκλοφορει κανεις τωρα ε?Wink Wink Wink

30Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 Empty καλησπέρα Δευ Σεπ 16, 2013 11:41 am

Stauroul@

Stauroul@
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγώ την μικρή μου την εβγάλα εξω αμέσως μετά το νοσοκομείο δεν πάθαινουν τπτ τα παιδια αν βγουν πιο νωρις εξω όλα αυτα ειναι χαζομαρες κ εμένα τα ίδια μου ελέγαν οτι το παιδι δν πρεπει να βγει απο το σπιτι πριν τις σαραντα μέρες εγω ν μην βγω τ βραδυ εξο απο το σπιτι κ επεισεις ν μην μπει κανενασ μεσα στο σπιτι αφοτου βασιλεψει ο ηλιος ...Razz 

μια ερώτηση κάνω παλιοτέρα ολοι ξέρουμε οτι οι τυαλέτες των σπιτιων βρίσκοταν εξω οι γυναίκες αν ήθελαν να κάνουν την ανάγκη τουσ π τα εκάναν μέσα στο σπίτι ?

αυτό με το σαραντησμο ξεκίνησε παλια γτι οι γυναικές είχαν πάρα πολες δουλιές στα χωράφια κ το εκάναν για να ξεκουράζονται κ να μην πηγαίνουν ωστε να 40 μερες αφιερωμενες στο παιδι κ στον ευατο τους . απλα προκαταληψεις ειναι ολα Very Happy 

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ πάντως έμεινα μέσα και τις 40 μέρες αλλά πραγματικά δεν ένιωσα την ανάγκη να βγώ απο το σπίτι καθόλου!! άποψή μου είναι οτί το καλήτερο που μπορεί να κάνει μια μαμά είναι να δεί τί θέλει εκέινη. εμένα δεν μου το επέβαλε κάποιος απλά ήθελα απο μόνη μου την ησυχία μου!! κόσμο στο σπίτι δεχόμασταν αλλά όχι παιδάκια και όχι πολλούς μαζί (λόγο κλειστού χώρου). πάντως όοοοταν έρθει το επόμενο δεν ξέρω αν θα κάνω το ίδιο!!

iouliana

iouliana
να σας πω την αληθεια περα απο το γιατι και πως επιικρατησε και τελικα ερμηνευτηκε και εμπλουτιστηκε με διαφορες δεισιδαιμονιες ο σαραντισμος, και τωρα αυτο που γινεται σε ορισμενες περιπτωσεις δηλ. το να μη σεβονται-κατανουν, δεν ξερω πως να το πω, τη λοχει και το νεογεννητο και να κουβαλιεται απο νωρις στο σπιτι ο καθενας ειναι και αυτο παρατραβηγμενο,

και εγω αναγκαστικα απο τις 15 ημερες θα πηγαινω στη δουλεια 3-4 φορες την εβδομαδα αναγκαστικα αλλα θα ηθελα να με σεβαστουν και να μην μου κουβαλιουνται, καταλαβατε πως το λεω, μερικες φορες στην προσπαθεια μας να απαλλαχτουμε απο ηθη-εθιμα φτανουμε στο αλλο ακρο

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:μιση ευχη συμφωνα με τους ιερεις δεν υπαρχει.
Εμένα μου το είπε ο παππάς στην εκκλησία που πήγα να μου διαβάσει την ευχή όταν σαράντησα.

Superb Mommy

Superb Mommy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγώ που γέννησα χειμώνα (πριν δυο χρόνια) την εβγαλα εξω 12 ημερών στο σουπερ μαρκετ για να παρουμε μωρομαντηλα!!χεχε
και το δεύτερο μωράκι που περιμένουμε να γεννηθεί πάλι το ίδιο θα κάνω.Δεν είμαι της άποψης να μένουν μέσα τα μωρά.Είναι χειρότερα για αυτά.Απλά όχι σε κλειστούς χώρους και να είναι κατάλληλα ντυμένα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Superb Mommy έγραψε:εγώ που γέννησα χειμώνα (πριν δυο χρόνια) την εβγαλα εξω 12 ημερών στο σουπερ μαρκετ για να παρουμε μωρομαντηλα!!χεχε
και το δεύτερο μωράκι που περιμένουμε να γεννηθεί πάλι το ίδιο θα κάνω.Δεν είμαι της άποψης να μένουν μέσα τα μωρά.Είναι χειρότερα για αυτά.Απλά όχι σε κλειστούς χώρους και να είναι κατάλληλα ντυμένα.
Μπορείς να διευκρινίσεις το κατάλληλα ντυμένα; Γεννάω Νοέμβρη και έχω απορία

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Superb Mommy έγραψε:εγώ που γέννησα χειμώνα (πριν δυο χρόνια) την εβγαλα εξω 12 ημερών στο σουπερ μαρκετ για να παρουμε μωρομαντηλα!!χεχε
Το σουπερ μάρκετ είναι κλιεστός χώρος. Εγώ δεν θα το πήγαινα εκει τοσο μωρό. αλλα οτι έβγαινα. έβγαινα και με το παραπάνω. Τώρα η κοπελα που ρωτάει για κα΄ταλληλο ντύσιμο. Οι γιατροί λένε οτι το μωρό θα φοράει ένα ρουχαλάκι παραπάνω απο ε΄σενα. οχι 2 μπουφάνRazz 

zini

zini
Λοιπον εμεις και με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου βγηκαμε σχεδον αμεσως! Οχι σε κλειστους χωρους, αν και πηγαμε 1-2 φορες στην γνωστη αλυσιδα καφε που απαγορευεται το καπνισμα μεσα, αλλα ηταν καλοκαιρι δεν ειχε κανεναν μεσα και δεν υπηρχε θεμα. Τωρα οσοσ για το ντυσιμο, συμφωνα με τον δικο μου παιδιατρο τα μωρα κρυωνουν οσο και εμεις. Εγω παντα την ντυνω-γδυνω, οσο και εμενα.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απλα να λαμβανουμε υπ'οψην μασ οτι εμεισ επειδη κινουμαστε κιολασ ζεσταινομαστε πιο πολυ.αμα το μωρο συνεχεια κα8ετε δεν το εχεισ και χωρισ ζακετακι!Wink 
Κι αυτο να σου κουβαληθουν στο σπιτι ρε παιδι μου, καλα εκαναν και τα τηρουσαν οι παλιες, ολα γινονται για την ηρεμια του μωρου και τισ λεχωνασ, οπωσ και αυτο που λενε για το βραδυ να μην πηγαινεις σπιτι επισκεψη ειναι για τον ιδιο λογο!κατι ηξεραν παραπανω οι παλιες
!!!Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 587529 

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Otan eixa to tarzanaki mou mikro, gia diaforous logous, emena se mia theia mou, kai ton syzhgo ths, o opoios einai pappas...

Stis 8 meres, diavazetai mia efxh gia to paidi, sthn opoia diavazetai kai to onoma tou paidiou

Stis 40 meta o klassikos sarantismos...

Epeidh eixa diavasei gia thn mish efxh twn 20 hmerwn, ton eixa rwthsei...

Mou eipe oti sthn ekklhsia den yparxei afth h efxh, apla epeidh merikes gynaikes theloun thn efxh gia na vgoun apo to spiti, diavazoun mia efxh gia thn lexwna kai to mwro... Den exei sxesh omws me sarantismo, h miso sarantismo...
Einai apla mia efxh, pou mporeis na thn pareis ana pasa stigmh..
Vevaia na sas pw, oti egw kai to mwrouli vgainame otan kai opote to thelame, kai o theios mou den elege tipote.. isa isa, ekeinos mas phgaine volta, mia kai htan o monos me aftokinhto Smile
Twra gia to ntysimo, symfwnw me tis kopeles pio panw, opws ntynomaste emeis, toso tha ntynoume kai ta mwra....

zini

zini
dimitra al έγραψε:απλα να λαμβανουμε υπ'οψην μασ οτι εμεισ επειδη κινουμαστε κιολασ ζεσταινομαστε πιο πολυ.αμα το μωρο συνεχεια κα8ετε δεν το εχεισ και χωρισ ζακετακι!;
Κι αυτο να σου κουβαληθουν στο σπιτι ρε παιδι μου, καλα εκαναν και τα τηρουσαν οι παλιες, ολα γινονται για την ηρεμια του μωρου και τισ λεχωνασ, οπωσ και αυτο που λενε για το βραδυ να μην πηγαινεις σπιτι επισκεψη ειναι για τον ιδιο λογο!κατι ηξεραν παραπανω οι παλιες
αναλογα τον καιρο. αλλωστε αμα κρυωνει το μωρο σου το καταλαβαινεις, εχει παγωμενα ποδαακια, χερακια. και φυσικα αμα το εχεις βολτα εξω του εχεις και κουβερτουλα. αλλα οχι υπερβολες ρε κοριτσια, δεν το καταλαβαινουμε και ειναι λογικο, αλλα τα μωρα ειναι παρα πολυ ανθεκτικα, και σε πολλα δεν χρειαζονται διαφορετικη αντιμετωπιση απο οτι εμεις. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, και μετα απο συζητηση με το παιδατρο. ο καθενας κανει οπως νομιζει.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
dimitra al έγραψε:απλα να λαμβανουμε υπ'οψην μασ οτι εμεισ επειδη κινουμαστε κιολασ ζεσταινομαστε πιο πολυ.αμα το μωρο συνεχεια κα8ετε δεν το εχεισ και χωρισ ζακετακι!;
αναλογα τον καιρο. αλλωστε αμα κρυωνει το μωρο σου το καταλαβαινεις, εχει παγωμενα ποδαακια, χερακια. και φυσικα αμα το εχεις βολτα εξω του εχεις και κουβερτουλα. αλλα οχι υπερβολες ρε κοριτσια, δεν το καταλαβαινουμε και ειναι λογικο, αλλα τα μωρα ειναι παρα πολυ ανθεκτικα, και σε πολλα δεν χρειαζονται διαφορετικη αντιμετωπιση απο οτι εμεις. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, και μετα απο συζητηση με το παιδατρο. ο καθενας κανει οπως νομιζει.
Συμφωνω με οσα αναφερεις απλα επειδη τυχαινει να εχω κανει αυτη την πατατα για υτο και το ανεφερα.Embarassed  εΚΑνα δουλεισ στο σπιτι κι επειδη εγω ειχα σκασει απο τη ζεστη αφησα και τη μικρη με το φανελακι...και μετα ειχε μυξες ποσεσ μερες γιατι τελικα δεν ειχε και τοσο ζεστη...Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 911307 

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ αυτό που ξέρω ως κανόνα για το ντύσιμο των μωρών είναι ότι επειδή η θερμοκρασία τους είναι λίγο υψηλότερη από τη δική μας, ζεσταίνονται περισσότερο όταν έχει πολλή ζέστη και κρυώνουν περισσότερο όταν έχει πολύ κρύο. Τον υπόλοιπο καιρό τα ντύνεις όπως εσύ + 1, λαμβάνοντας υπόψην ότι το μωρό που δεν κινείται κρυώνει πιο εύκολα. Δηλαδή αν έχει καύσωνα το ντύνεις ελαφρά και αν έχει παγωνιά το ντύνεις βαριά. Τον υπόλοιπο καιρό σαν εσένα + ζακετάκι ή κουβερτούλα.

mpele

mpele
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera se oles tis manoules... egw simera evgala gia proti fora tin mpempa m pigam mexri tin eklisia gia na paroume miso sarantismo kai oxitpt alla den antexw alo sto spiti Smile

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημεραα!!
κι εγω την μικρη μου την εβγαλα στις 20 μερες..χωρις σαραντηση ή μιση σαραντηση whatever! Επειδη ειχα πολλη μουρμουρα ομως απο τους τριγυρω πηγα και πηρα την ευχη οταν η μικρη ηταν 2.5 μηνων tongue  ...και βρηκα την ησυχια μου!

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebaki έγραψε:καλημεραα!!
κι εγω την μικρη μου την εβγαλα στις 20 μερες..χωρις σαραντηση ή μιση σαραντηση whatever! Επειδη ειχα πολλη μουρμουρα ομως απο τους τριγυρω πηγα και πηρα την ευχη οταν η μικρη ηταν 2.5 μηνων tongue  ...και βρηκα την ησυχια μου!
Σσσσσςςς.... μη λέτε τέτοια εδώ, θα σας πουν κι εσας ξερόλες και κακομαθημένες, όπως είπαν κι εμένα.

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαχαχα Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ??? - Σελίδα 2 688264 

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και τα 2 μου παιδακια στις 10-15 μερες τα ειχα βγαλει εξω..βεβαια στην αυλη ειχαμε βγει και νωριτερα..δεν παθαινουν τιποτα,αφου και οι παιδιατροι αυτο λενε,να τα βγαζουμε εξω..το μονο που δεν κανει ειναι να τα πηγαινουμε σε κλειστους χωρους με πολλα ατομα..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τα εβγαζα εξω οταν ειχε ηλιο στο μπαλκονι. εννοω ζεστουλα. σχετικα χειμωνα και ανοιξη εχω γεννησει.εννοητε σκεπασμενα οχι κατω απο τον ηλιο.
τωρα για εξω τυπου βολτα μολις σαραντησαν και μετα βγαιναμε βολτουλες

mpele

mpele
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
egw tin piga mexri tin eklisia poy einai akrivos dipla apo to spiti mas... thelw n tin vgalw alla fovame to krio poy exei ekso ... den antexw alo thelw na vgwwwwww... pistevw oti me katalavenete  Sad 

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω τις εβγαλα και τις τρεις κορες μου γυρω στις 15 μερες μετα τη γεννα. Εγω ειχα βγει πολυ νωριτερα. Οσο για τις 40 μερες τις ειχαν παλια για να ξεκουραζονται λιγο οι γυναικες προτου βγουν παλι για δουλεια. Τιποτα δεν παθαινει ουτε η μαμα ουτε το νεογνο αν βγουν εξω χωρις ευχη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις