26 Απ: Υψος..χαμηλό!! Δευ Νοε 18, 2013 6:08 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Γιαυτο ειπα κουκλα μου ρωτα οποτε μια χαρα με νερακι σιγα σιγα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
νατασσα έγραψε:θα της το χτυπας να το κανεις σκονιτσα και η με κουταλακι η μεσα στο γαλα
Το υπολοιπο εγραφε ρωτα το γιατρο για σιγουρια λυπαμαι που χαλας το θεμα της κοπελας.Η αληθεια ειναι οτι σε τοσο μικρα παιδακια δεν ξερω πως το δινουν γιαυτο ειπα να ρωτησει η αν κανει μεσα στο γαλα.Δεν προκειτε να το συζητησω παιρετερω μαζι σου ξεφτιλισε με για αλλη μια φορα οσο θες μονο ασε την κοπελα και το θεμα της ησυχοXaroulaTs έγραψε:νατασσα έγραψε:θα της το χτυπας να το κανεις σκονιτσα και η με κουταλακι η μεσα στο γαλα
Εισαι και "νοσηλευτρια"... Ελεοςςςςς
Το Τ4 το παιρνουμε με ΑΔΕΙΟ στομαχι, ανεξαρτητα απο την ηλικια μας, και τουλαχιστον για μιση ωρα δεν τρωμε/πινουμε το παραμικρο.
Και ποτέ με γαλα!!!
Ακου μεσα στο γαλα
Που σπουδασες κοπελα μου, δια μεσου αλληλογραφιας?? Σαν αυτο που σπουδαζεις τωρα για να συνταγογραφεις?
Αλοιμονο απο αυτους που θα πεσουν στα "χερια" σου... Μπρρρρρ... σκιαζομαι!!!
Τοτε μη μιλαςςςςςςς!!νατασσα έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι σε τοσο μικρα παιδακια δεν ξερω πως το δινουν
Βαιλικη μου χιλια συγνωμη απο μενα ξερω οτι οπου γραφω κατι αυτο γινετε καλη μου.Εγω απλα ειπα μηπως κανει το ειδες.Δεν θελω να σου χαλασω το θεμα υγεια να εχετε και να ειστε παντα καλαμαμά Βασιλικής έγραψε:Βρε κορίτσια..χαλαρώστε,άλλωστε εχω ενημερωθεί πλήρως απο την γιατρό δεν περίμενα να ενημερωθω απο forum ,ρωτησα εμπειρικά περισσότερο με ποιο τρόπο δίνετε στα παιδάκια σας?π.χ κουταλάκι?σύριγγα?ποτηράκι?και αν -εμπειρικά πάντα-είχε κάποιες ''παρενέργειες.Αυτό .
79.5 πφφφφφ...ζουζουνακι έγραψε:ποσα εκκατοστα ειναι το μωρο
Μια χαρά δλδ...αυτό δεν εννοείς?ζουζουνακι έγραψε:εμενα 22 μηνων ηταν 89 εκ και 11 κιλα γεννηθηκε 2650 και 48 ποντους εγω ειμαι 160 και ο αντρας μου 190
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης