51 Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Τετ Οκτ 02, 2013 12:18 pm
annezoula
Σιωπηλή δύναμη
Bravo!! Prepei na eisai egyos!! Pes mas!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
τι λες μανα μου? πλακα μας κανεις?annezoula έγραψε:Bravo!! Prepei na eisai egyos!! Pes mas!!
ede έγραψε:τι λες μανα μου? πλακα μας κανεις?annezoula έγραψε:Bravo!! Prepei na eisai egyos!! Pes mas!!
αυτα ειναι τα καλυτερ μου οταν συμβαινουν εδω μεσα!ede έγραψε:τι λες μανα μου? πλακα μας κανεις?annezoula έγραψε:Bravo!! Prepei na eisai egyos!! Pes mas!!
υποτιθεται ως απομενο γεγονος ειναι και καλα η επετειος της ημερας που το πηρα. γιατι δεν ξερω γενεθλεια και δεν ειχα αλλη επιλογη. αν και αυτο στο περιπου το εβαλα..XaroulaTs έγραψε:Πως σου ηρθε βρε Ζινι να βγαλεις το σκυλακι σου next event??
Πόσο σε έβγαλε ο γιατρός σου;;;kiki_28 έγραψε:Καλησπέρα σε ολες!ευχαριστω για τις απαντησεις.το θεμα μου ηταν πως αδεια παιρνω καθαρα προληπτικα χωρις να εχω καποιο προβλημα!γιαυτο ειχα αγχος για τον υπερηχο γιατι δν ηξερα πως θα φανει οτι υπαρχει προβλημα.τελικα τον εκανα εχθες.δν ακουσαμε κατι.ειδαμε το σακο κ επιβεβαιωθηκαν εμβρυικα στοιχεια.την δευτερα θα παμε για παραπεμπτικο για την επιτροπη κ ελπιζω ολα να πανε καλα.οσο αφορα την προτεραιοτητα μεταξυ δουλειας κ εγκυμοσυνης,νομιζω οτι εχω παρει ξεκαθαρη αποφαση.
Λοιπόν άκου,καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.Όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους..Μην ανησυχείς.Κάνε υπομονή και θα περάσουν και 2 βδομαδούλεςkiki_28 έγραψε:5 εβδομαδων κ 5 ημερων.μου ειπαν οτι ολα φαινονται καλα αλλα επειδη ειναι πολυ μικρουλη δν μπορουσε ακομα να πιασει παλμους.ο υπερηχολογος ειπε οτι ειναι πιο μικρουλη απο οτι λεμε με βαση την ΤΗΠ.η αληθεια ειναι οτι πηγαινα για τον υπερηχο κ τρεμαν τα ποδια μου.η τελευταια φορα που πηγα ηταν τραγικη.ηθελα πολυ να ακουσω καρδουλα.τωρα το αγχος παρατεινεται για 2βδομαδες ακομα.
Έτσι όπως τα λές έχεις 5 μέρες καθυστέρηση άν αδιαθέτησες 5 Σεπ τελευταία φορά και έχεις 20 με 25 μέρες κύκλο.Πάρε κανένα τεστ και κάνεanabela έγραψε:καλησπερα κοριτσια. Καλα ειστε? Δεν ειμαι σιγουρη αν ειμαι στο σωστο μερος για να ρωτησω κατι συγκεκριμενο. Κατ αρχας να πω οτι εχω πολυκυστικες και αστατο κυκλο. Γενικα βεβαια ειναι αρκετα μικρος. 20-25 μερες χοντρικα. Μια ερωτηση για οσες ειναι εγγυουλες η εχουν ηδη μωρακι. Αδιαθετησα τελευταια φορα 5 Σεπτεμβρη αρα θεωρητικα παλι (λογω πολυκυστικων) αυριο πρεπει να μου ερθει (αν και κανονικα θα επρεπε να εχει ερθει γιατι οπως ειπα εχω μικρο κυκλο αλλα μερικες φορες ειναι και μεγαλυτερος) Αυτο που με απασχολει ειναι το εξης. Εδω και τρεις 3-4 μερες εχω πονους σε πλατη (καλα αυτο μπορω να πω οτι εχω κρυωσει λιγο λογω αποτομης αλλαγης καιρου) ΟΜΩΣ εχω πολλα ρεψιματα (χθες βραδυ και ελαφρια καουρα) και με τρωει η κοιλια και το στηθος. Αρχικα νομισα πως κατι με ενοχλει απο το παντελονι. Ομως οχι γιατι φαγουρα εχω και οταν φοραω φορμα η πιτζαμες σε ασχετες δηλαδη στιγμες. Ειχε καμια σας κατι αναλογο πριν μαθει πως ειναι εγγυος η εστω λιγο μετα???
Η φαγουρες δν μου θυμιζουν συμπτωμα που να εχω νιωσει η να εχω διαβασει.Τα ρεψιματα κ η καουρα ομως με ψιλοβασανιζουν πριν ακομα μαθω πως ειμαι εγκυος!συμφωνω να κανεις ενα τεστ,απλα προτεινω να πας κατευθειαν για χοριακη!Αν διαβασες την πρωτη μου αναρτηση,εμενα ακομα κ η πρωτη χοριακη μου ηταν αρνητικη,αν κ ημουν εγκυος!οποτε μν το πολυρισκαρεις με τα τεστ.κατευθειαν αιματακι!μακαρι να σου πανε ολα οπως τα θες!οσο για τις πολυκυστικες μν σκας!κ γω μια απο τα ιδια!ενα μηνα κυκλος 15ημερων κ ο επομενος 40!!!χαος!anabela έγραψε:καλησπερα κοριτσια. Καλα ειστε? Δεν ειμαι σιγουρη αν ειμαι στο σωστο μερος για να ρωτησω κατι συγκεκριμενο. Κατ αρχας να πω οτι εχω πολυκυστικες και αστατο κυκλο. Γενικα βεβαια ειναι αρκετα μικρος. 20-25 μερες χοντρικα. Μια ερωτηση για οσες ειναι εγγυουλες η εχουν ηδη μωρακι. Αδιαθετησα τελευταια φορα 5 Σεπτεμβρη αρα θεωρητικα παλι (λογω πολυκυστικων) αυριο πρεπει να μου ερθει (αν και κανονικα θα επρεπε να εχει ερθει γιατι οπως ειπα εχω μικρο κυκλο αλλα μερικες φορες ειναι και μεγαλυτερος) Αυτο που με απασχολει ειναι το εξης. Εδω και τρεις 3-4 μερες εχω πονους σε πλατη (καλα αυτο μπορω να πω οτι εχω κρυωσει λιγο λογω αποτομης αλλαγης καιρου) ΟΜΩΣ εχω πολλα ρεψιματα (χθες βραδυ και ελαφρια καουρα) και με τρωει η κοιλια και το στηθος. Αρχικα νομισα πως κατι με ενοχλει απο το παντελονι. Ομως οχι γιατι φαγουρα εχω και οταν φοραω φορμα η πιτζαμες σε ασχετες δηλαδη στιγμες. Ειχε καμια σας κατι αναλογο πριν μαθει πως ειναι εγγυος η εστω λιγο μετα???
Καλησπέρα!!!Ως πρώτη μέρα του κύκλου σου νοείται η μέρα που θα δείς έστω και μια σταγόνα αίμα.Ακόμα και αν είναι καφε.Δηλαδή αν στις 5 Σεπτέμβρη είδες λίγο κόκκινο ή καφέ ήταν και η 1η μέρα της περιόδου άσχετα με την ποσότητα.Αν συνεχίσει η καθυστέρησή σου να κάνε καλύτερα εξετάσεις αίματος ή αλλίως μιά χοριακή για να σου δείξει σίγουρα!Εύχομαι να έχεις το ποθητό αποτέλεσμα.Όσο για τα τεστ clearblue δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά έχω ακούσει από πολλές κοπέλες το self clear.Όμως γενικά η γνώμη μου είναι να κάνεις μια χοριακή Καλά αποτελέσματα και περιμένουμε νέα σουanabela έγραψε:Eπ κοριτσια! Ευχαριστω για τις απαντησεις απ οτι καταλαβα ειστε εγγυουλες. Με το καλο τα μωρακια σας. Εγω τον προηγουμενο μηνα αδιαθετησα 5 Σεπτεμβρη αλλα κανονικα κανονικα ηρθαν στις 7. Γενικα εχω περιεργο κυκλο που συνηθως ειναι μικρος και ποτε ποτε θυμαται να μεγαλωσει ετσι στο ξαφνικο και ακυρο. Τεσπα τωρα εχω πολυ μικρα πονακια περιοδου. Τιποτα το τρελο. Τ ρεψιματα ψιλοαραιωσαν. Ηκαθυστερηση καθυστερηση. Πηγα χτες και πηρα ενα clear blue αρνητικο. Σημερα 12 ειμαι στις 5-7 μερες καθυστερηση. Λεω 5-7 γιατι οπως ειπα αδιαθετησα ναι μεν 5 σεπτεμβρη αλλα 7 κανονικοτερα. Με εννοειτε τι θελω να πω Για το κλιαρ μπλου εχω ακουσει καλα λογια αλλα κανουν και λαθη λετε ??
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης