Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Σαβ Οκτ 12, 2013 7:33 am

kiki_28

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αχ κοριτσια μου θα τρελαθω.μολις βγηκα απο την τουαλετα.ειδα στο χαρτι μια πολυ μικρη καφε βλενιτσα!γενικα σημερα παρατηρησα πολλα υγρα αλλα καθαρα.τωρα ξαφνικα αυτο.ετσι ειχαν ξεκινησει ολα την προηγουμενη φορα.θελω να βαλω τα κλαματα!

77Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Σαβ Οκτ 12, 2013 7:43 am

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ηρεμησε και παρε τηλ το γιατρο σου και εγω το ειχα δει στις 7 εβδομαδες και μου ειχε πει 4 μερες ακινησια και utrogestan tvn 100 3 φορες τη μερα

78Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Σαβ Οκτ 12, 2013 8:20 am

Ρουλακι

Ρουλακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ηρεμησε και ξαπλωσε. Δεν ξερω τι εννοεις με το"την προηγουμενη φορα" που γραφεις αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο...Στην κορη μου ειχα δει τετοιο κ εγω. Στην παλλινδρομη που ειχα ειδα αιμα καλο στο χαρτι. Μην αγχωνεσαι, ξεκουρασου κ παρε κ τον γιατρο σου ενα τηλεφωνακι!

79Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Σαβ Οκτ 12, 2013 9:40 am

kiki_28

Ρουλακι έγραψε:Ηρεμησε και ξαπλωσε. Δεν ξερω τι εννοεις με το"την προηγουμενη φορα" που γραφεις αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο...Στην κορη μου ειχα δει τετοιο κ εγω. Στην παλλινδρομη που ειχα ειδα αιμα καλο στο χαρτι. Μην αγχωνεσαι, ξεκουρασου κ παρε κ τον γιατρο σου ενα τηλεφωνακι!
Ρουλακι,οταν γραφω την προηγουμενη φορα,εννοω στην παλινδρομη που ειχα κ εγω τον μαρτη.ειδα ενα πρωινο καφε βλεννιτσα,μετα τπτ,κ μια βδομαδα μετα ροζ κηλιδα οπου κ διαπιστωσαμε οτι το χαμε χασει το παιδακι...τωρα,ηταν πολυ μικρη βλεννιτσα παλι κ τπτ απο κεινη την ωρα.οταν ειχαμε παει για τον υπερηχο κ μας ειπαν τα κακα νεα,ο υπερηχολογος μου ειχε πει οτι με το πρωτο σημαδι που ειχα δει ειχε ξεκινησει να πεφτει η χοριακη κ να σταματαει η καρδουλα.Αυτην την εβδομαδα θα παμε να ακουσουμε καρδουλα,ελπιζω ολα να πανε καλα...

80Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Σαβ Οκτ 12, 2013 9:41 am

Eleni92

kiki_28 έγραψε:Αχ κοριτσια μου θα τρελαθω.μολις βγηκα απο την τουαλετα.ειδα στο χαρτι μια πολυ μικρη καφε βλενιτσα!γενικα σημερα παρατηρησα πολλα υγρα αλλα καθαρα.τωρα ξαφνικα αυτο.ετσι ειχαν ξεκινησει ολα την προηγουμενη φορα.θελω να βαλω τα κλαματα!
κική ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτη η καφέ βλενη.όσο βλέπουμε καφέ λένε Ότο δεν είναι τόσο ανησυχητικό το ροζ η κόκκινο είναι πιο σοβαρό.πάτε τηλ το γιατρό σου σίγουρα .κ γω είχα στη προηγούμενη εγκυμοσύνη πάντως τρεις μέρες ροζ στη αρχή κ μετά καφέ υγρά κ.όλα πήγαν καλά!;-)

81Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Σαβ Οκτ 12, 2013 9:53 am

Ρουλακι

Ρουλακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="kiki_28"]
Ρουλακι έγραψε:Ηρεμησε και ξαπλωσε. Δεν ξερω τι εννοεις με το"την προηγουμενη φορα" που γραφεις αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο...Στην κορη μου ειχα δει τετοιο κ εγω. Στην παλλινδρομη που ειχα ειδα αιμα καλο στο χαρτι. Μην αγχωνεσαι, ξεκουρασου κ παρε κ τον γιατρο σου ενα τηλεφωνακι!
Ρουλακι,οταν γραφω την προηγουμενη φορα,εννοω στην παλινδρομη που ειχα κ εγω τον μαρτη.ειδα ενα πρωινο καφε βλεννιτσα,μετα τπτ,κ μια βδομαδα μετα ροζ κηλιδα οπου κ διαπιστωσαμε οτι το χαμε χασει το παιδακι...τωρα,ηταν πολυ μικρη βλεννιτσα παλι κ τπτ απο κεινη την ωρα.οταν ειχαμε παει για τον υπερηχο κ μας ειπαν τα κακα νεα,ο υπερηχολογος μου ειχε πει οτι με το πρωτο σημαδι που ειχα δει ειχε ξεκινησει να πεφτει η χοριακη κ να σταματαει η καρδουλα.Αυτην την εβδομαδα θα παμε να ακουσουμε καρδουλα,ελπιζω ολα να πανε καλα...[/quot

Ετυχε, μην ανησυχεις...στην κορη μου στην αρχη εβλεπα ροζ, καφε..μια χαρα πηγαν ολα..Τωρα στην παλινδρομη..ειδα βλεννη με αιμα κανονικο..Ολα θα πανε καλα!! Wink 

82Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Κυρ Οκτ 13, 2013 5:03 am

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικα κοριτσια ακομα δεν εχω αδιαθετησει αν και στην 8η μερα καθυστερησης. Εχω τις πολυκυστικες βεβαια αλλα εχω το αναποδο δηλ μικρο κυκλο οχι μεγαλο. Αν και μια στο τοσο ας πουμε μια τον χρονο εχω μεγαλυτερο. Σημερα νιωθω πως θα σκασω. Θελω να ερθει αν ειναι να ανακουφιστω. Σημερα γινεται εκνευριστικο. Θα περιμενω μεχρι Τεταρτη και αν δεν εχει ερθει θα παρω την γιατρο μου. Τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε Crying or Very sad 

83Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Κυρ Οκτ 13, 2013 5:32 am

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αναμπελα πηγαινε κανε μια χοριακη να σου φυγει το ανχος , με 8 μερες καθηστερηση σηγουρα θα δειξει

κικη μη φοβασαι , πολλες εγκυμοσυνες στην αρχη εχουν καφε! ειχα κι εγω .. ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι το καφε γενικα ειναι παλιο αιμα πιθανον απ την εμφυτευση και δεν ειναι ανυσηχητικο . βεβαια προληπτικα μου εδωσε προγεστερονη ! δεν θα ναι τπτ βρε μην ανχονεσαι. ποτε πας για καρδια?

84Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Κυρ Οκτ 13, 2013 9:17 am

kiki_28

vasoulagal έγραψε:αναμπελα πηγαινε κανε μια χοριακη να σου φυγει το ανχος , με 8 μερες καθηστερηση σηγουρα θα δειξει

κικη μη φοβασαι , πολλες εγκυμοσυνες στην αρχη εχουν καφε! ειχα κι εγω .. ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι το καφε γενικα ειναι παλιο αιμα πιθανον απ την εμφυτευση και δεν ειναι ανυσηχητικο . βεβαια προληπτικα μου εδωσε προγεστερονη ! δεν θα ναι τπτ βρε μην ανχονεσαι. ποτε πας για καρδια?
Αν και σημερα δν εχω δει κατι φοβαμαι πολυ.αυριο θα παω για χοριακη.κανω μια φορα την εβδομαδα για να βλεπω την εξελιξη κ να μν μου ρθει τπτ αποτομο παλι.μεσα στην εβδομαδα θα παω για καρδουλα.θα μιλησω αυριο με τον γιατρο μου να κανονισουμε.Πιστευω οτι παλι κατι δν θα παει καλα.φοβαμαι πολυ.τωρα συζητουσα κατι με τον αντρα μου για το αλλο σαβ/κο κ επειδη με πιεσε λιγο να του πω τι θα κανουμε,εβαλα τα κλαματα κ του ειπα πως φοβαμαι πολυ κ το μονο που με νοιαζει ειναι να κανω τον υπερηχο.απο εκεινη την ωρα δν μπορω να ηρεμησω.εχουν σταματησει κ οι αναγουλες που ειχα τοσες μερες,ειδα κ ενα φρικτο ονειρο κ τρεμω!δν ξερω τι θα συμβει αυριο με τη χοριακη...

85Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Κυρ Οκτ 13, 2013 10:49 am

vasoulagal

vasoulagal
κοπελα μου κι εγω ημουν πολυ ανχομενη στην αρχη και εβλεπα ονειρα και δεν ειχα και παλλινδρομη.. ειναι φυσιολογικο με αυτο που εχεις περασει να σε επιρεαζει τοσο ! μην δινεις σημασια στα συμπτωματα καθε οργανισμος αντ6ιδρα διαφορετικα δεν ειναι τπτ στανταρ.. και εκτος αυτου γτ δεν πας αμεσα για υπερυχο να σου φυγει το ανχος?? εγω με το που ειδα αιμα ετρεξα κατευθιαν στο ιατριο και ειδα οτι ολα ηταν καλα χωρις ραντεβου χωρις καν τηλεφωνο μπηκα ειδα το μπεμπε 2 λεπτα στον υπερυχο οτι ηταν καλα και εφυγα με το κεφαλι μου υσηχο... πηγαινε κι εσυ γτ ολο ανχος θα εχεις !

86Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:02 am

kiki_28

Δν θελω να πιστεψω πως θα το ξαναζησω ολο αυτο.η χοριακη μου την περασμενη δευτερα ηταν 27229.Σημερα ξαναεκανα το πρωι κ ειναι 78331.Δεν εχει ανεβει οσο θα επρεπε. Σε λιγο θα παρω τηλ το γιατρο. Σβηνουν οι ελπιδες μου κ νομιζω πως θα σβησω κ γω αλλη μια φορα.

87Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:16 am

ntina_kostas

ntina_kostas
kiki_28 έγραψε:Δν θελω να πιστεψω πως θα το ξαναζησω ολο αυτο.η χοριακη μου την περασμενη δευτερα ηταν 27229.Σημερα ξαναεκανα το πρωι κ ειναι 78331.Δεν εχει ανεβει οσο θα επρεπε. Σε λιγο θα παρω τηλ το γιατρο. Σβηνουν οι ελπιδες μου κ νομιζω πως θα σβησω κ γω αλλη μια φορα.
Πρώτα μίλα με το γιατρό σου!Μην απελπίζεσαι Smile Όλα καλά θα πάνε... Αλλά ποιός σου είπε ότι θα έπρεπε να έχει ανέβει παραπάνω;

88Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:20 am

kiki_28

ntina_kostas έγραψε:
kiki_28 έγραψε:Δν θελω να πιστεψω πως θα το ξαναζησω ολο αυτο.η χοριακη μου την περασμενη δευτερα ηταν 27229.Σημερα ξαναεκανα το πρωι κ ειναι 78331.Δεν εχει ανεβει οσο θα επρεπε. Σε λιγο θα παρω τηλ το γιατρο. Σβηνουν οι ελπιδες μου κ νομιζω πως θα σβησω κ γω αλλη μια φορα.
Πρώτα μίλα με το γιατρό σου!Μην απελπίζεσαι Smile Όλα καλά θα πάνε... Αλλά ποιός σου είπε ότι θα έπρεπε να έχει ανέβει παραπάνω;
Καθε 48 με 72 ωρες οι μοναδες της χοριακης πρεπει να διπλασιαζονται. Στην συγκεκριμενη περιπτωση δν συμβαινει αυτο...

89Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:21 am

mhtsaina

mhtsaina
Ρίξε μια ματιά κι εδώ όμως πριν απελπιστείς. Δεν είπες αρχικά ότι ΤΕΠ είχες στις 24/8; Άρα είσαι στις 50 μέρες χονδρικά. Εμένα η τιμή στον πίνακα μια χαρά μου φαίνεται πάντως
http://www.konstantinanousia.com/enkymosyne/hcg1

90Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:23 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Συμφωνώ με τη Μήτσαινα.Δεν είναι απαραίτητο να διπλασιάζονται οι τιμές.Αν γινόταν αυτό θα φτάναμε στο 1000000.Άρα πρώτα μίλα με το γιατρό και μην στεναχωριέσαι...

91Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:30 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσι μου σου στελνω αυτο το μηνυμα γιατι και εγω εχω περασει μια παλλινδρομη στο παρελθον και σε καταλαβαινω...μην βαζεις τον εαυτο σου σε αυτη τη διαδικασια...καλυτερα πηγαινε στο γιατρο σου για υπερηχο απο το να κανεις χοριακες...αν και εμενα η τιμη μου φαινεται μια χαρα...μην προδικαζεις τα πραγματα...οριστε και εγω περασα μια παλλινδρομη και τωρα ειμαι παλι εγκυουλα και δοξα το Θεο ολα κυλανε μια χαρα....εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε μια χοριακη...το ειχα ζητησει απο τη γιατρο...πηγαινα ομως ανα 2 εβδομαδες γιατρο και εβλεπα οτι ολα πηγαιναν καλα...ολα θα πανε μια χαρα...θα το δεις.....

92Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:37 am

kiki_28

Ευχαριστω κοριτσια.μακαρι να ειναι ολα οπως τα λετε.ο γιατρος μου δν εχει υπερηχο στο ιατρειο κ τους κανω στο ιασω.οποτε αν ειναι κ ευκολο καθε βδομαδα να δινω 65 ευρω.γιαυτο κανω τις χοριακες.τωρα θα μου πειτε τα λεφτα σκεφτεσαι?οχι βεβαια,αλλα κ λογικα να το παρεις δν γινεται...

93Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 5:47 am

mhtsaina

mhtsaina
kiki_28 έγραψε:Ευχαριστω κοριτσια.μακαρι να ειναι ολα οπως τα λετε.ο γιατρος μου δν εχει υπερηχο στο ιατρειο κ   τους κανω στο ιασω.οποτε αν ειναι κ ευκολο καθε βδομαδα να δινω 65 ευρω.γιαυτο κανω τις χοριακες.τωρα θα μου πειτε τα λεφτα σκεφτεσαι?οχι βεβαια,αλλα κ λογικα να το παρεις δν γινεται...
Αν τις χοριακές τις κάνεις από μόνη σου και όχι επειδή σου τις σύστησε ο γιατρός σου, τότε πολύ κακώς κάνεις και πρέπει να τις σταματήσεις. Από δω και πέρα την ανάπτυξη του μωρού σου θα την παρακολουθεί ο γιατρός υπερηχογραφικά. Δεν μπορείς να ερμηνεύσεις μόνη σου σωστά τα αποτελέσματα των χοριακών σου κι αυτό όπως βλέπεις σε φθείρει. Μίλησε με το γιατρό σου και από εδώ και πέρα κάνε ό,τι σε συμβουλεύσει αυτός και μόνο αυτός. Να σου πάνε όλα καλά σου εύχομαι!

94Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 6:08 am

kiki_28

Ισως και να εχεις δικιο.ο γιατρος ζητησε 2 χοριακες.εγω απο μονη μου εκανα παραπανω για μενα για να βλεπω οτι υπαρχει μια ανοδικη πορεια κ να μην ξαφνιαστω για αλλη μια φορα.

95Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 6:11 am

mhtsaina

mhtsaina
kiki_28 έγραψε:Ισως και να εχεις δικιο.ο γιατρος ζητησε 2 χοριακες.εγω απο μονη μου εκανα παραπανω για   μενα για να βλεπω οτι υπαρχει μια ανοδικη πορεια κ  να μην ξαφνιαστω για αλλη μια φορα.

Συγνώμη που δε θα προσπαθήσω να σου μιλήσω γλυκά και θα σου τα πω όπως τα σκέφτομαι. Δεν είσαι γιατρός, άρα δεν μπορείς και να εκτιμήσεις τα αποτελέσματα των χοριακών. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει κάθε τρις και λίγο να φαντάζεσαι συμφορές ή να πρήζεις το γιατρό σου για κάτι το οποίο ΔΕΝ σου ζήτησε να κάνεις και μάλλον έχει τους λόγους του για αυτό. Επίσης, λυπάμαι, αλλά πιο μεγάλη ανοησία από αυτό που έγραψες δεν υπάρχει κατ΄εμέ. Τι πάει να πει για να μην ξαφνιαστείς άμα ξανασυμβεί; Δηλαδή τώρα που είδες τη χοριακή και φρίκαρες, είσαι καλύτερα, σε βοήθησε ψυχολογικά η προετοιμασία; Το μόνο που κατορθώνεις με αυτό τον ψυχαναγκασμό είναι να κάνεις κακό και στους δυο σας. Σταμάτησέ το τώρα, θεός δεν είναι κανένας μας ούτε μάντης, άσε τη φύση να πάρει το δρόμο της και όλα θα πάνε καλά

96Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 6:35 am

kiki_28

Οταν πηγαινεις για υπερηχο,κ ακους τον γιατρο να σου λεει: απο την πρωτη φορα που ειδες το αιμα ειχε ηδη αρχισει να πεφτει η χοριακη.Κ στη συνεχεια να σου ανακοινωνει οτι το μωρο χαθηκε,τοτε καθε λεξη μενει χαραγμενη στη μνημη.ετσι κ μενα.εφοσον εβλεπα οτι η χοριακη ανεβαινε ημουν χαλαρη.σε λιγες μερες η εγκυμοσυνη μου φτανει στο σημειο που την προηγουμενη φορα,η φυση επελεξε να μου παρει το μωρο μου.ειμαι πολυ πιεσμενη γενικοτερα,κ εννοειται οτι δεχομαι την καθε αποψη περι ανοησιας των πραξεων μου η οχι.ο καθενας κινειται συμφωνα με τις εμπειριες του...

97Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 6:37 am

mhtsaina

mhtsaina
kiki_28 έγραψε:Οταν πηγαινεις για υπερηχο,κ ακους τον γιατρο να σου λεει: απο την πρωτη φορα που ειδες το αιμα ειχε ηδη αρχισει να πεφτει η χοριακη.Κ στη συνεχεια να σου ανακοινωνει οτι το μωρο χαθηκε,τοτε καθε λεξη μενει χαραγμενη στη μνημη.ετσι κ μενα.εφοσον εβλεπα οτι η χοριακη ανεβαινε ημουν χαλαρη.σε λιγες μερες η εγκυμοσυνη μου φτανει στο σημειο που την προηγουμενη φορα,η φυση επελεξε να μου παρει το μωρο μου.ειμαι πολυ πιεσμενη γενικοτερα,κ εννοειται οτι δεχομαι την καθε αποψη περι ανοησιας των πραξεων μου η οχι.ο καθενας κινειται συμφωνα με τις εμπειριες του...
Κική μου, χρησιμοποίησα βαριά λέξη και το ξέρω, δεν ήταν όμως ο σκοπός μου να σε βρίσω, να σε ξεκουνήσω ήθελα για να σταματήσεις να κάνεις τις σκέψεις που ήδη κάνεις. Κάθε φορά είναι διαφορετική από την προηγούμενη βρε κορίτσι μου, η ζωή δεν είναι καρμπόν. Μην πιέζεσαι τόσο, θα δεις που όλα θα πάνε καλά τελικά!

98Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 6:53 am

roodie

roodie
Kική μου γιατί δεν πάς σε έναν άλλο γυναικολόγο πυ θα είναι και πολύ φθηνότερη η επίσκεψη? Πάρε στην τύχη ένα τηλ και δες αν μπορεί να σε δεχτεί σήμερα. Αλλιώς κοπέλα μου δώσε τα 65 ευρώ στο λητώ και πήγαινε να δείς τι συμβαίνει. Μην ταλαιπωρείσαι έτσι. Μπορεί να κάνεις χειρότερη ζημιά! Επίσης μπορείς να πάς σε εφημερεύων νοσοκομείο και να πείς οτι είδες καφέ και ανησύχησες. Στα έκτακτα / επείγοντα.

99Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 7:48 am

kiki_28

Μολις μιλησα με το γιατρο μου.μου ειπε οτι απο καποιες μοναδες κ μετα ο 2πλασιασμος γινεται σε μεγαλυτερο διαστημα απο των 4ημερων.βεβαια δν σας κρυβω οτι με κατσαδιασε λιγο,γιατι ακομα κ ετσι τα συμπερασματα δν ειναι ακριβη κ δν δειχνουν κατι σαφες σε θεμα αναπτυξης εμβρυου.μου ειπε να μν εχω αγχος κ πως θα με δει την πεμπτη για τον υπερηχο.ολα θα πανε ειπε.

100Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Τηγνώμη σας παρακαλώ!!!! Δευ Οκτ 14, 2013 7:56 am

vasoulagal

vasoulagal
kiki_28 έγραψε:Μολις μιλησα με το γιατρο μου.μου ειπε οτι απο καποιες μοναδες κ μετα ο 2πλασιασμος γινεται σε μεγαλυτερο διαστημα απο των 4ημερων.βεβαια δν σας κρυβω οτι με κατσαδιασε λιγο,γιατι ακομα κ ετσι τα συμπερασματα δν ειναι ακριβη κ δν δειχνουν κατι σαφες σε θεμα αναπτυξης εμβρυου.μου ειπε να μν εχω αγχος κ πως θα με δει την πεμπτη για τον υπερηχο.ολα θα πανε ειπε.

βρε κοριτσι μου ετσι ακριβως οπως σου ειπε ο γιατρος σου ειναι! δεν διαπλασιαζεται αιωνιως η χοριακη! μην ξανακανεις ! ολα καλα πανε απ οτι βλεπεις αλλιως η χοριακη σου θα ηταν το ιδιο η και χειροτερα απο την τελευταια που εκανες .. 3 μερες ειναι κανε υπομονη !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις