Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μα πόσες δουλειές καθε μερα πόσες;;;

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοβ επίτηδες κανω οτι δεν βλέπω το ερώτημα σου γιατι η κόρη μου ειναι κόρη μιχαλολιακου δεν εξηγείται τοσο ρατσισμός σε νήπιο! Εμένα αν τον έβλεπε θα τσιριζε να κατεβουμε Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε Κάτυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!
Ασε καττυ εχουν πλακα μεσα στην αφελεια τουςVery Happy Very Happy 
Δυστυχως παντα υπαρχουν δουλειες, το θεμα ειναι αν θα πεσουμε στην παγιδα τους να τις κανουμε...εμενα ο αντρας μου οταν παω να παραπονεθω μου λεει αστο μωρε αυτο αφου παλι σε λιγο χαλια θα ειναι, και του απαντω α, ωραια ευχαριστω που μου εδωσες την αδεια να μην το κανω!!!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά το στάδιο που το σπίτι ειναι άνω κάτω απο το νήπιο το συνήθισα πια. Αλλα δεν θα κανεις φαΐ; Δεν θα βάλεις πλυντήριο πιάτων; Ρούχων; Δεν θα πλυνεις καμμια κατσαρόλα στο χέρι; Δεν θα στρωσεις κρεβάτια; Καμμια ηλεκτρικη στο σαλόνι απο τα ψίχουλα του νησιού; Δεν θα ανοίξεις παράθυρα να αεριστει το σπίτι; Παράλληλα θα αλλάξεις παμπερς θηλαζεις ταισεις 
Απλωμα στεγνωτηριο πλυντήριο στο μεταξύ το νήπιο όλο και θα χυσει κατι στο πάτωμα θα ανοίξει το ψυγείο και τα ειναι η πόρτα ανοιχτή κτλ κτλ κτλ

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
......τιπ...ενδιαμεσα βγαινεις για λιιιιγο στη βεραντα να παρεις ανασες....(βεβαια το νηπιο σε ακολουθει να δει τι επαθεςTwisted Evil 

pennytol

pennytol
Καλημέρα κορίτσια!sunny 

Δεν προλαβαίνω να δω τα πρωινά και δεν έχω να σχολιάσω τίποταEmbarassed  Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι οτι η Σκορδά θα ήταν χάλια γιατί είναι αχώνευτη!!! Ινε ποια είναι η σημερινή σου κριτική;;;

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!! Και ξέρω οτι εγώ που έχω ενα παιδί δεν δικαιούμαι να παραπονιέμαι αλλά θέλω να σας συμπαρασταθώ...Wink Wink Wink 

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εδω ειμαι μπαινω απο ινητο γιατι ο αντρας μου δεν δουλευει κ καθεται υπολογιστη ολη μερα!!!μαγειρεψα γιουβετσι κ τωρα κοιμηθηκε να αραξω λιγακι!!λοιπον η μπαρμπαριγου εφτιαξε ωραιο φαγητο κ ο ακης μπορω να πω!πιο πολυ ειδα κωστοπουλο ειχε μασαζ για τα μωρα!τωρα βλεπω μενεγακη!το παιδακι που σας ελεγα γλυτωσε να μην πεθανει αλλα του εκοψε το αυτι!επαιζε τελικα το παιδακι στην αυλη της γιαγιας κ ορμησε απο τον γειτονα κ το αρπαξε το σκοτωσανε το σκυλι!!

kat_laz

kat_laz
Ευτυχώς σώθηκε! Τώρα το αυτάκι του... Αφού ζει όλα γίνονται!
Καλά τι δίνει ρε παιδιά η Μενεγάκη! Αλλά ποτέ δεν με έχει κληρώσει σ΄'αυτά με τα μηνύματα.

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εδω χαλαει ο κοσμος..αερας, νεροποντη, χαμος...πως θα παω στο σχολειο???? πω πωωωωω

kat_laz

kat_laz
Εδώ πάλι (Λάρισα) έχει ήλιο αλλά έναν αέρα άλλο πράγμα!!!

pennytol

pennytol
Κι εδώ χάλια ο καιρός...κρύο τσουχτερό κι ένας αέρας!!! Δεν ξέρω να ξεχωρίσωκι αν είναι Βαρδάρης...!Embarassed 

Άσε Κατ κι εγώ ποτέ δεν έχω κληρωθεί απο τα sms στην Ελένη!Mad  Αυτή τη φορά λέω να μη στείλω!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωωω τι αερας και βροχη ο αδερφος μου που ηρθε για καφε δεν μπορει να φυγει με τη μηχανη και θα κατσει εδω,χεχεχεχ μπειμπι σιτερTwisted Evil Twisted Evil https://youtu.be/YXb7kdnDsEUΔειτε το πολυ γελιοοο Very Happy Very Happy Very Happy 

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pennytol έγραψε:Κι εδώ χάλια ο καιρός...κρύο τσουχτερό κι ένας αέρας!!! Δεν ξέρω να ξεχωρίσωκι αν είναι Βαρδάρης...!Embarassed 

Άσε Κατ κι εγώ ποτέ δεν έχω κληρωθεί απο τα sms στην Ελένη!Mad  Αυτή τη φορά λέω να μη στείλω!
Και εγω ποτε δεν εχω κληρωθει ρε γαμωτο.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε που ειστε ολες?Η Χριστινα ειναι μπουκωμενη Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 30 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 30 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 30 534787  ειπα και εγω θα την γλιτοσουμε.

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασσα πολυ γελιο ειδικα στο τελος που κ καλα τρομαζουν κ τα κορακια πεθανα...βαλε κι αλλα...

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://youtu.be/qk1SN-79-b8https://youtu.be/iH30Pb6XqZcαυτο να δειτε γελιο ειναι 2 λινκ ξεχασα να τα ξεχωρισω

pennytol

pennytol
χαχαχαLaughing Laughing Laughing 

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα.!Πολυ πολυ κρυο κ σημερα,οντως..Τελικα δεν το γλιτωνω με τιποτα,η πεθερα θα ερθει μαζι μας στη βαφτιση..Τι να πω ρε κοριτσια,εγω προσωπικα ακαλεστη θα ντρεπομουν αλλα οκ,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι κ δεν θελω να λεω συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια.!!Εμενα η μικρη ακομα μυξες αλλα ευτυχως το μπουκωμα εφυγε.Πηγα σημερα το πρωι με τη μαα μου σε ενα μαγαζι να παρω ενα απλο φορεματακι να βαλω στη βαφτιση-γιατι στα παλια ουτε με ταμα δεν χωραω-κ απογοητευτηκα...Μα αυτη η μεση δεν θα μαζευτει ποτε.;;;Ενταξει ολα τα υπολοιπα,τα δεχομαι.!!Αλλα η μεση.?????Πφφφφφφφ Sad

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anatoligew έγραψε:Καλησπερα.!Πολυ πολυ κρυο κ σημερα,οντως..Τελικα δεν το γλιτωνω με τιποτα,η πεθερα θα ερθει μαζι μας στη βαφτιση..Τι να πω ρε κοριτσια,εγω προσωπικα ακαλεστη θα ντρεπομουν αλλα οκ,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι κ δεν θελω να λεω συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια.!!Εμενα η μικρη ακομα μυξες αλλα ευτυχως το μπουκωμα εφυγε.Πηγα σημερα το πρωι με τη μαα μου σε ενα μαγαζι να παρω ενα απλο φορεματακι να βαλω στη βαφτιση-γιατι στα παλια ουτε με ταμα δεν χωραω-κ απογοητευτηκα...Μα αυτη η μεση δεν θα μαζευτει ποτε.;;;Ενταξει ολα τα υπολοιπα,τα δεχομαι.!!Αλλα η μεση.?????Πφφφφφφφ      Sad
Aνατολη εμενα στο χρονο καο κατι μαζεψε η μεση θελει λιγο υπομονη

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει δεν τη λες και εντελώς  ακαλεστη αφου της είπε ή Μαμα σου. Καλύτερα που θα έρθει μαζι παρα στο σπίτι μονη της να σου ψάξει τα πραγματα!!!
Οσο για τα ρούχα και το κορμί ασε γιατι θα μελαγχολησω και θα φάω!!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω τροω ζυγιστικα πγα 52 2 κιλα εβαλα αλλα δεν ξερω που μαλλον πωπω μην αγχονεστε θα επανελθετε σας το λεω εγω που ειχα γινει βοδαρα.Και χωρις διαιτα θα τα χασετε φυσικα

pennytol

pennytol
Για τα ρούχα και το σώμα ας μην το συζητήσουμε καλύτερα...θα μελαγχολήσω...! Εμένα πάντως δεν μου κούμπωναν τα περισσότερα φερμουάρ απο το στήθος...τη μέση δεν μπορούσα να σκύψω να την κοιτάξω...με εμπόδιζε το στήθος!!!Razz Razz Razz 

Υπομονή μέχρι να ξανάρθει η περίοδος...έτσι μου είπαν! Εγώ βέβαια έχω άσσο στο μανίκι τον επόμενο μήνα!!!Razz Razz Razz 

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω πως το βλεπετε αλλα εγω ντρεπομαι να πηγαινω καπου ακαλεστη.Κ δεν την δικαιολογω επειδη της το ειπε η μαμα μου γιατι κ παλι η μαμα μου δεν εχει κανενα δικαιωμα να καλει κοσμο αλλα τελος παντων..!Στο χρονο πανω ε.;;Ωραια..Στη βαφτιση της μικρης λοιπον θα ραψω ενα ωραιοτατο σεντονακι πουα κ θα παω.!!!! :-P Κατυ τι εννοεις να μου ψαξει τα πραγματα.;;;;;;;α;;; :o Μην μου βαζεις καινουργιες ιδεες...

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οταν γεννησα εγω η χαζη ξεχασα στη βαλιτσα να βαλω ενα μπλουζι και δινω τα κλειδια στην πεθερα μου και.οταν επεστρεψα ειδα αλαγμενο το μπανιο με ηλιθια διαοσμητικα και ανω κατω την ντουλαπα μου.Δεν εβρισκε την μπλουζα μου λεει που την ειχα πανω πανω εγινα εξαλη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις