1 Μαμαδες που γεννησαν το 2011? Παρ Μαρ 15, 2013 7:12 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μανουλες υπαρχει καμια π να γεννησε αυτη την χρονολογια?εγω γεννησα τον απριλη του 11 και θελω να μοιραζομαστε διαφορες εμπειριες για τα παιδακια μας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Myro έγραψε:εμεις ειμαστε ιουλιο του 11.....
elsa1 έγραψε:ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ????ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΑΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΓΙΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ!!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΜΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙ!!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!νατασσα έγραψε:elsa1 έγραψε:ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ????ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΑΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΓΙΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ!!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΜΕΣ.
Να μας ζησουν ελσα μ εμεις 9 απριλιου κλεινουμε τα2 εμενα της τ πηρε απο τωρα ο αντρας μ ειναι ενα της φισερ πραις π μπαινει κ στη λεκανη ωραιο ειναι.αν κ ηθελα κ εγω ενα απλο αλλα,θυμαμαι απ τν μικρο μ αδερφο κ τν ανηψιο οτι τ απλο τους ενοχλουσε στα μπουτακια.τωρα δεν ξερω κ εγω.εσενα ποσο ειναι τ μικρο σ?
Να σου ζησει κ χρονια σας πολλα γιατι μπορει ν το ξεχασουμε εγω εχω την τεταρτη 20 εμεις προτασουλες δεν κανουμε αλλα λεμε κουβεντουλεςeleni_irakleio έγραψε:Γεια σας κοριτσια να μπω και εγω στην κουβέντα σας. Η μικρή μου κόρη έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου του 2011.Την καθαρα Δευτέρα έχουμε τα δεύτερα γενέθλια μας . Δεν σταματάει να μιλάει όλη μέρα ,λέει σχεδόν τα πάντα και κάνει μικρές προτασούλες .
ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ.ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!eleni_irakleio έγραψε:Γεια σας κοριτσια να μπω και εγω στην κουβέντα σας. Η μικρή μου κόρη έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου του 2011.Την καθαρα Δευτέρα έχουμε τα δεύτερα γενέθλια μας . Δεν σταματάει να μιλάει όλη μέρα ,λέει σχεδόν τα πάντα και κάνει μικρές προτασούλες .
elsa1 έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΧΟΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΛΟΥΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ (ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ)ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΣΟΥΠ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!!!!!
elsa1 έγραψε:MAMOYLITA 10 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ???????ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑ ΣΟΡΟ...ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΑΠΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥΠΑ ΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΚΟΤΟ(ΜΠΙΣΚΟΤΟ)ΛΟΡΙ(ΡΟΛΟΙ)ΜΑΜ ΚΟΚΑ ΠΟΤΑ(ΠΟΡΤΑ)ΚΑΤΑ(ΚΑΛΤΣΑ)ΚΟΚΑΛΙ(ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ)Ε ΜΠΟΩ..ΝΤΑΛΙΑ(ΑΓΚΑΛΙΑ)ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ....ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕΕΧΟΥΜΕ 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ!!!!ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?????ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΩ ΛΙΩΝΩ!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης