Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω νατασσα....τωρα εχω ξεκινησει και του παιρνω οποιο παιχνιδι πεταει και το κρυβω και εχει αρχισει να το κοβει... οσο για να χτυπαει, το θεωρει παιχνιδι. Ηθελα κι εγω να γραψω τον μικρο μου παιδικο αλλα πηγα και μου ειπαν οτι δεν προλαβα... καλυτερα του χρονου γιατι φοβομουν τι ασθενειες θα μου φερει στο σπιτι και θα εχω και το μωρο. Adore3 ολες εχουμε τα προβληματα μας.... τουλαχιστον εδω τα λες και ηρεμεις.... βγαλτα απο μεσα σου

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιτσα καμια μας δεν ειναι τελεια κ εγω θα ηθελα πολυ ενα 2ο αλλα το χω αφησει στην ακρη προς τ παρον,με το καλο το μωρακι σ,περνανε τ φαση τους ολα τα παιδακια εγω θυμαμαι που τσιριζε σαν τρελλη η δικια μ μ πε μια κοπελα απο δω μην της δινεις σημασια κ το κανα την 2η μερα δεν ξανατσιριξε αλληλοκαταλαβαινομαστε εδω μεσα

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛίτσα φέτος θα.τον πας παιδικό σταθμό;

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να'μαι κ εγώ κορίτσια μου.ήρθα για βάρδια κ μπορώ να μιλήσω άνετα.κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.elitsa κ η δίκη μου κόρη είναι δύομίση κ κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον γιο σου.αυτό που κάνω εγώ κ πιάνει είναι να μην της δίνω καμία απολύτως σημασία.όταν όμως είμαστε με άλλα παιδάκια κ τύχει κ χτυπήσει κάποιο της το τονίζω ότι είναι λάθος κ φεύγουμε.αντιθέτως ο άντρας μου την μαλώνει κ όταν τον βλέπει το κάνει ξανά από αντίδραση.αλλά είναι φάση κ θα περάσει.στο θέμα μας:δεν ξέρω από που να αρχίσω.ο άντρας μου έχει θέμα με τα νεύρα του.δεν ήταν έτσι τώρα τα βγάζει.όταν νευριασει δεν ξέρει τι κάνει κ τι λέει.τσακωνόμαστε,δεν μιλάμε κάποιες μέρες,μετά μου ζητάει συγνώμη κ ορκίζεται ότι δεν θα το ξανάκάνει κ μετά από λίγο πάλι τα ίδια.εχω κουραστεί,εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου δεν μετράνε τα λόγια του πλέον.αν μπορούσα αύριο κιόλας να ήμουν χωρισμένη κ όλα να ήταν καλά όμως θα ήμουν ευτυχισμένη.εννοώ φοβάμαι τα παράτραγουδα του διαζυγίου.δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μου φαίνεται λόγος διαζυγίου τα νεύρα!!
Συζητά μαζί του κ βρείτε τρόπους να το διαχειριστεί όλο αυτό.
Οι άντρες με την υπομονή είναι τσακωμένοι!
Νομίζω είναι ίδιον σχεδόν όλων των αντρών...

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να'μαι κ εγώ κορίτσια μου.ήρθα για βάρδια κ μπορώ να μιλήσω άνετα.κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.elitsa κ η δίκη μου κόρη είναι δύομίση κ κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον γιο σου.αυτό που κάνω εγώ κ πιάνει είναι να μην της δίνω καμία απολύτως σημασία.όταν όμως είμαστε με άλλα παιδάκια κ τύχει κ χτυπήσει κάποιο της το τονίζω ότι είναι λάθος κ φεύγουμε.αντιθέτως ο άντρας μου την μαλώνει κ όταν τον βλέπει το κάνει ξανά από αντίδραση.αλλά είναι φάση κ θα περάσει.στο θέμα μας:δεν ξέρω από που να αρχίσω.ο άντρας μου έχει θέμα με τα νεύρα του.δεν ήταν έτσι τώρα τα βγάζει.όταν νευριασει δεν ξέρει τι κάνει κ τι λέει.τσακωνόμαστε,δεν μιλάμε κάποιες μέρες,μετά μου ζητάει συγνώμη κ ορκίζεται ότι δεν θα το ξανάκάνει κ μετά από λίγο πάλι τα ίδια.εχω κουραστεί,εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου δεν μετράνε τα λόγια του πλέον.αν μπορούσα αύριο κιόλας να ήμουν χωρισμένη κ όλα να ήταν καλά όμως θα ήμουν ευτυχισμένη.εννοώ φοβάμαι τα παράτραγουδα του διαζυγίου.δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη.

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ADORE3 ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ??ΜΙΛΑ ΤΟΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ!!ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΑΤΡΙΝ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ- ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ Η ΜΑΝΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α συμφωνώ! Καλύτερα!!
Κι εγώ το σκέφτομαι.δουλεύω σε παιδικό επειδή τέλη Σεπτεμβρη γίνεται δύο ετών, μικρός δηλαδή , δε ξέρω αν θα τον πάρω μαζί.το μωρό μας είναι 3 μηνών κ λέω ως τα Χριστούγεννα να μην τον πάρω για τις ιώσεις ώσπου το άλλο να γίνει 6 μηνών.βέβαια από εκεί κ μετά ξεκινάνε στους παιδικούς οι βαρβατες ασθένειες...
Από την άλλη δε θέλω να τον αφήνω κ στην μάνα μου για πολλούς λόγους.θα δείξει

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Adore τα νεύρα ειναι άτιμο πράγμα γιατι και εσυ υποφερεις αλλα όσο και να μην το πιστεύεις και εκείνος υποφέρει. Νομίζω εχει να κανει με νευρολογικο πρόβλημα και λιγότερο με τον χαρακτήρα του. Επίσης νομίζω οτι το άθλιο κράτος που ζούμε εχει φτάσει τους ανθρώπους στα όρια τους. Η καθημερινή ζωή εχει γίνει άθλος (δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ καμμια σχέση)
Εσυ πρέπει να ζυγισεις τον εαυτό σου αν αντεχεις να κρατήσεις την οικογένεια. Αν δεν θέλεις να χωρισεις προσπάθησε να μάντεψεις απο πριν ποιες καταστάσεις τον εκνευριζουν και να τις αποφεύγεις όσο γίνεται.
Οταν ειναι εκνευρισμένος μην απαντας και άλλαξε δωμάτιο η πάρε το παιδι και βγείτε βόλτα. Ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλα σκέψου τι θα γλιτωσεις
Οπότε θέλεις γραφε μας, καλο κουράγιο!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντορ μου κ εγω δεν νομιζω οτι ειναι λογος διαζυγιου καλη μου και εμεις ειχαμετο προβλημα αυτο κ εγω το παρατραβηξα λιγο,ειχα φυγει απο το σπιτι 3 μερες κ τον τρομαξα.Δεν σ λεω να κανεις αυτο απλα σ λεω εγω ξερω τις αντοχες κ τι φοβαται ο αντρας μουν θα ελεγα να κανεις<αυτο π σ ειπε η αλλη κοπελα αλλαζε δωματιο η αδιαφορια θα τον τσακιζει κ θα σκεφτεται διαφορετικα.Επισης σαν νοσοκομα να σ πω οτι καλο θα ταν οπως ειπωθηκε παλι να τν δει καποιος νςυρολογος

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ κορίτσια...έχει γίνει κ βίαιος στο παρελθόν.δηλαδή εχω φάει σφαλιάρα κ σπροξιες κ αυτα μπροστά στο παιδί.τα έχει σταματήσει τώρα βέβαια.είναι άνεργος ένα χρόνο.δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο όμως .κάθεται στο κρεβάτι όλη μέρα.σήμερα συζητήσαμε πως θα δίνουμε τα εξήντα ευρώ στον παιδικό.κ μου λέει βρες μου μια δουλειά στείλε mail εσυ.αν είναι δυνατόν όλα εγώ πρέπει να τα κάνω.το θέμα είναι ότι δεν νοιώθω τίποτα απολύτως γι ' αυτόν.έχει τελειώσει για εμένα.πως θα αντέξω μια ζωή μαζί του.εγώ σαν άνθρωπος είμαι μέχρι αηδιας ήρεμη κ δεν τον προκαλώ καθόλου.

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Την σφαλιάρα την έφαγα όταν το παιδί ήταν μωρό κ έκανε φασαρία κ την ξυπνούσε.του το είπα ήρεμα πολλές φορές κ στο τέλος του λέω 'ε σκάσε πια' που δεν μιλάω έτσι.ε την έφαγα.κ σκέφτομαι.δηλαδή στο μέλλον αν προκύψουν σοβαρά θέματα τι θα κάνει?κ ας έχει σταματήσει τώρα δεν μου εγγυάται κάνεις ότι δεν θα το ξανάκάνει.θέλω να φύγω στους δικούς μου οι οποίοι αν μάθουν θα τον κυνηγήσουν.είναι όμως μακεδονία κ δεν ξέρω ακόμα κ αν βγει διαζύγιο αν μπορώ να παω εκεί με το παιδί.εσείς μήπως ξέρετε?

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολιγον τεμπελουκος να το πουμε χύμα? Κακο κουσούρι αυτο.ενταξει οι ελληνες περνουν τρελη δοκιμασία με την ανυπαρξια θέσεων εργασίας. Προφανως ειναι αυτη τη περιπτωση.ισως κ ενα κομπλεξ κατωτεροτητας εφόσον εσυ εργάζεσαι.
Η λυση αρχικά μαλλον είναι να κουνηθει από τον καναπε να βρει δουλειά οπουδήποτε. Η έλλειψη χρημάτων στους άντρες φέρνει νευρα.
Τωρα η βια είναι ένα άλλο κομμάτι . Εσύ τον ξέρεις καλύτερα σαν χαρακτήρα. Πάντως σίγουρα μην ξανανεχτεις ξύλο.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ οι γυναίκες κανουνε απίστευτα πράγματα μια φίλη μου έκανε εξωσωματική και το τι τράβηξε για να πείσει τον άντρα της να δώσει σπέρμα δε λέγεται. Θέλω να σου πω με αυτό ότι οι άντρες σε θέματα εγωισμού είναι ανυποφοροι
Αν θελεις να παίξεις το τελευταίο σου χαρτί βρες του μια δουλεια,ναι εσύ,από αυτόν μην περιμενεις. Βρες του μια δουλεια γιατί και να χωρίσετε να μπορεί να δίνει κάτι για το παιδί.
κανένας γάμος δεν είναι τέλειος,αλλα πραγματικα καταστασεις σαν τη δική σου είναι δύσκολες
Ευτυχώς είσαι τυχερή που εχεις την πατρική σου οικογένεια να σε στηρίζει πολλές γυναίκες δεν τι έχουν αυτό και χώνονται πιο βαθειά στο λάκο!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα συμφωνησω με τα κοριτσια.επισης θα σ πω κατι που τ ξερω ο δικηγορος μας π ειναι κ θειος μ παντα μας ελεγε,να μην αφησουμε τ σπιτι γιατι ενα διαζυγιο βγαινει κατα της γυναικας.Για τους λογους αρπαγη ανηλικου κ εγκαταληψη συζιγικης στεγης η ξαδερφη μ τν γαμπρο μας 123 τον εδιωξε για ν μν χασει τν κηδεμονια τ μικρου καταλαβατε τι εννοω.Μη κανεις τετοιες κινησεις,και να σκεφτεις τη κορη σ κ ν σαι δυνατη

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλες.μάλλον θα κάνω το κορόιδο λίγο ακόμα κ να δώ πως θα πάνε τα πράγματα.ωστόσο θα ρωτήσω δικηγόρο για τα πάντα.Νατάσσα μου ξέρω ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψω το σπίτι.κατριν κ εγώ πιστεύω ότι πρέΠει να τον δει νευρολόγος.του το εχω πει κ αρνείται φυσικά.ανοιξα θέμα εδώ μήπως υπάρχει μανούλα δικηγόρος να συμβουλεύτω αλλά δεν μου απάντησαν.είναι πολύτιμη η παρέα κ οι συμβουλές σας.δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γιατί μετά τα πράγματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις.να χαίρεστε όλεσ τα παιδάκια σας.αυτα έχουν πρώτα σημασία κ εγώ για την ψυχική υγεία της κόρης μου σκέφτομαι όλα αυτα.ουφφφ ..δύσκολα πράγματα.ξυπνάω καθε μέρα με κλάματα.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάνε κουράγιο adore οι γυναίκες είμαστε εφταψυχες και μην νιώθεις χαζή που κανείς το κορόιδο, το να προσπαθείς να σώσεις τον γάμο σου είναι πραξη ηρωική!
Προσπάθησε πάντως να του βρεις καμμία δουλεια να ξελαμπικαρει λίγο.
Να μας τα λες εδω,βοηθάει πολύ
Να είσαι δυνατή και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Catty μου επτάψυχές είμαστε κ το εκμεταλλεύονται.θα προσπαθήσω άλλη μια φορα (πάντα έτσι λέω) κ θα δείξει.σήμερα πήγαμε λούνα παρκ κ ήταν καλύτερα τα πράγματα..κάνω κουράγιο για το παιδί.όσο βλέπω ότι είναι καλά μαζί του εγώ θα προσπαθώ.όταν δώ ότι του κάνει κακό η συμπεριφορά του εφυγα με χίλια..παρ'όλα αυτα εγώ δεν νοιώθω τίποτα γι'αυτόν κ αυτό είναι το κρίμα.πάντα ήμουν ρομαντική κ πίστευα στον μεγάλο έρωτα.νόμιζα ότι τον έζησα αλλά ήταν φούσκα τελικά.να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου κ αν θυμάμαι κάνεις μεταπτυχιακο?καλή δύναμη σου εύχομαι..

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
adore στο ξαναείπα είσαι τυχερή που εχεις την οικογένεια σου να σε στηρίζει. Ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσεις μαζί τους. Πιστεύω ότι επειδή σε αγαπάνε θα καταλάβουν ότι δεν περνάς καλα. Ο άντρας σου έχει κάποια ειδικευση; πιστεύεις ότι υπαρχει κανείς να σας βοηθησει για δουλειά;
Εχεις φίλους στην Αθήνα που εμπιστεύεσαι;
Είναι πολυ δύσκολη η κατασταση και εσύ έχεις επηρρεαστει. Αν εργαζόταν και έφερνε στο σπίτι θα ένιωθες αλλιώς,τώρα ποσο ερωτικά να νιώσεις που είναι όλη μέρα στον καναπέ;

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Catty μου δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα τουλάχιστον γιατί εκτός του ότι θα τους στενοχώρησω μετά θα είναι μονόδρομος.εχω θέμα με την υγεία μου κ δεν πρέπει να στενοχωριεμαι κ αυτό το προστατεύουν πολύ οι δικοί μου.να φανταστείς δεν μου αναφέρουν ποτέ κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί παρά το μαθαίνω από τρίτους.φίλους εχω αρκετούς αν κ δεν είμαι πολλά χρόνια αθήνα δεν είναι όμως τόσο κολλητοί ώστε να πω αυτα τα πράγματα.τον καταλαβαίνω έχει κ αυτός το ζόρι του με την δουλειά αλλά δεν του φταίμε σε τίποτα κ βασικα έτσι ήταν κ όταν δούλευε μην τον δικαιολογώ.έχει ειδικότητα κ όταν προέκυψε καλή θέση κ επεμενα να πάει προτίμησε να δουλέψει για έξι μόνο μήνες κάπου που θα έπαιρνε αρκετά χρήματα αλλά ΜΟΝΟ Για έξι μήνες.τι να πω..πόσο με ανακουφίζει που μιλάω κορίτσια.ίσως γι'αυτό είμαι πιο ήρεμη απέναντι του σήμερα.elitsa με καλό να γεννηθεί το μωρακι σου..

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι αληθινή ψυχοθεραπεια αυτη η ομάδα. Ο, τι θες εδω ειμαστε.
Μη φθείρεις την υγεία σου!αν λες οτι εχεις κ προβλημα τοτε φροντισε τον εαυτό σου γιστι τα παιδιά μας χρειάζονται!
Οκ το καλύτερο είναι να προστατευσεις τον γαμο σου κ να παλέψετε κ οι δύο για αυτό αλλά πολλές φορές και ενα διαζύγιο μπορεί να ειναι σωτήριο.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρέπει να ανοίξουμε αλλο θέμα.
Ανοιγω επιτόπου!
Κ συνεχιζουμε εκεί. Οκ?

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ADORE3 ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ-ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ-ΟΤΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟ...ΘΑ ΣΟΥ ΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΨΑΞΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΜΙΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΒΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕSmile 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις