501 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011? Τετ Ιουλ 31, 2013 11:23 pm
mamagoriou29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Catty έγραψε:Έχω μια θεωρία που είναι από το κεφάλι μου και μαλλον εκεί πρέπει να μεινει. Η φύση επίτηδες τα κάνει τα νήπια τοσο ζόρικα για να μας κρατάει σε εγρήγορση και για να μας δείξει ότι δεν είναι έτοιμα να ζήσουν έξω από το σπίτι. Την φύση δεν την νοιάζει αν εσύ πρέπει να γυρίσεις στη δουλεια η αν θελεις να κανείς μπάνιο κάθε μέρα και να βγεις βόλτα. Για την φύση είμαστε θηλαστικά και σαν θηλαστικά πρέπει να τα μεγαλώσουμε. Το αρσενικό φέρνει την τροφή, το θηλυκό εκπαιδεύει τα μικρά. Τα υπόλοιπα είναι πολιτισμος
Παμε τώρα στα τέλεια παιδιά δυο τινά. Η μαλλον τρία. Το πρώτο είναι να υπάρχουν όντως υπάκουα και εύκολα εκπαιδευσιμα παιδάκια. Το δεύτερο να υπαρχει κάποια μαθησιακή δυσκολία τύπου αυτισμός που κάνει το νήπιο να είναι υπερβολικά ήσυχο εως άβουλο και το τρίτο είναι μαμάδες που θέλουν τοσο πολύ να δείξουν ότι η οικογένεια τους είναι αξια να μιμηθεις που την ανυπακοή την παρουσιάζουν χαριτωμενια. Αγαπημένες φράσεις "τα μικρά δαχτυλακια που χώνονται παντού", "οι ζηλιτσες στο αδερφάκι" "τα τρώμε όλο μας το φαγητακι" "τα αυτοκόλλητα επιβράβευσης" "μας αρέσει να κοιμόμαστε αγκαλιά δεν είναι ότι υπαρχει πρόβλημα ύπνου" και αλλα τέτοια που μια κακή μαμά θα το συνόψισε στο εξής "αγαπώ το παιδί μου αλλα δεν έχουμε περάσει ΜΙΑ μέρα χωρίς να κάνει κάτι να μου σπάσει τα νευρα τα σπασμένα"!!!
Πάλι διάβασες το μηνιαίο κείμενο λατρείας?
Ε δεν θα βάλεις με τίποτα μυαλο!!!