Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σιγάαααααα μην μπει σ'αυτή τη διαδικασίααα!! Very Happy Very Happy 
Μέχρι το Μάρτιο λέει θέλει να τον παρακολουθεί και τότε να ξεκινήσουμε με μια γενική αίματος και βλέποντας και κάνοντας.

Εν τω μεταξύ βλέπει και την διαφήμιση με το παριζάκι και θέλει να με φιλάει στο στόμα!!!! Η ίωση μου έλειπε τώρα!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι μου κανετε κατ μην σκας μια χαρα ειναι ο Λαζαρακος εμενα ειναι 11.200 βρε της εκανε εξετασεις και ειναι κομπλε και περσι και φετος μονο με τη χοληστερινη λογω γαλατος που ειχε πιει την 1η φορα και τωρα ηταν οριακη αλλα ειναι κληρονομικο σε εμας γιαυτο και την προσεχω στο φαι

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θελω να γράψω αρκετά για τη διατροφη γιατι με εχει απασχολήσει αρκετά και γιατι πιστεύω οτι μυστικά δεν υπάρχουν 
Το πρωτο που κατάλαβα ηταν οτι η κόρη μου βαριεται να κάθεται στο τραπέζι γιατι βαριεται και θέλει να παίζει. Στην αγαπημένη της γωνία που εχει τις κούκλες της έβαλα απο το ικεα ενα παιδικό τραπεζάκι με δυο καρεκλιτσες και άρχισα να της δίνω το φαγητο εκει, ενθουσιάστηκε 
Μετα "πατησα " πανω σε αυτα που της αρέσουν. Στις τηγανιτες πατάτες έβαλα δίπλα λίγο κρέας δεν σας λέω οτι το έφαγε όλο αλλα έφαγε 90% πατάτες 10 % κρέας. Επίσης ενω δεν έτρωγε αυγο τις πατάτες με τ αυγά το τρώει 
Μετα τα μακαρόνια πήρα μακαρόνια πεταλούδες και της άρεσε το σχήμα σε αυτα τα μακαρόνια βάζω σάλτσα ντομάτας λίγο κιμά λίγο τυρί
Κόβω αγγουρι και καροτσάκι σε ραβδακια ενω παίζει. Βάζω τυρακια πανω σε κρακερακια ενω παίζει 
Τα φρούτα που δεν θέλει τα βάζω στο μιξερ με παιδικο γιαούρτι βάζω χοντρό καλαμάκι σε χρωματιστά ποτηράκι και της λέω οτι πίνει ποτό 
Οταν βλέπει παιδικό και χαζευει της βάζω ντομάτα ψιλό κομμένη 
Της φτιαχνω πιτσακια με φέτες του τοστ και ροδελες ντομάτα πανω σε κασερι κτλ κτλ 
Ξέρω οτι ενας διαιτολόγος δεν θα ενέκρινε αυτα τα φαγητα και θα ήθελε περισσότερα λαχανικά λαό εγώ θα ήθελα. Επίσης ξέρω οτι δεν ειναι καλο να τρώνέ μπροστα στην τηλεόραση η παίζοντας αλλα εγώ επιτέλους είδα άδεια πιάτα  και ήθελα να το μοιραστώ μαζι σας

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καττυ πολυ εξυπνο και πολυ ωραιες ιδεες για να τις κανουμε και εμεις εμενα δυστηχως τα φρουτα τα ανιχνευει παντου ετσι πορτοκλαια τι να κανω.Τωρα σκεφτομουν εναν αποχυμωτη και να τα πινει.Επισης καλη ιδεα για τα παιδακια που δεν τρωνε κρεας η παταες οπως η δικια μου ειναι πατατες τηγανιτες με κιμα και τυρι τριμμενο.Πεντανοστιμο γιουβαρλακια η στο μαγειρεμα να τα περνουμε και να παιζουν κα αυτα.Ειδα μεγαλη διαφορα απο τοτε που της το εκανα αυτο,πιθανως νομιζει πως μαγειρευει εκεινη.Τωρα εσεις που εχετε τα πιο μικρα ειναι λιγο δυσκολο.

kat_laz

kat_laz
Catty πολύ ωραίες ιδέες!!! Ειδικά τα πιτσάκια!
Για τις κρέμες Γιώτης τι λέτε? Τα άνθος αραβοσίτου εννοω

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραίες είναι και μπορείς να κοψεις και λίγο φρούτο μεσα. Επίσης αν στρωσεις πτι μπερ και βάλεις κρέμα και άλλη μια στρωσω πτι μπερ απο πανω και το βάλεις ψυγείο έτοιμο το γλυκό ψυγειου

mhtsaina

mhtsaina
Καλησπέρα σας! Είδα και τα ευχάριστα, έχετε καινούριο θέμα οι Μάιομανούλες ε; Με το καλό να το γεμίσετε!
Κατ μου, θυμάμαι ο παιδίατρος της ανιψιάς μου είχε απαγορέψει τις κρέμες τύπου άνθος ορυζης καθώς και τους κύβους κνορ για τη διατροφή της

kat_laz

kat_laz
Σήμερα έφαγε δεν μπορώ να πω (2 μπουκάλια γάλα το πρωί, 1 μήλο, λίγο τσουρεκάκι, του έκανα λίγο φιδέ και έφαγε 2 πιάτα, γιαουρτάκι) και για το απόγευμα έστειλα το Σάκη και πήρε να του κάνω και λίγα ποτηράκια με κρέμες να φάει. Τα έφαγε λίγο αλλά όχι με ενθουσιασμό. Τώρα μου έδωσες ιδέα! Θα του κόψω αύριο και λίγη μπανάνα να του το δώσω μαζί! (γεύση μπισκότο είναι η κρέμα). Ήθελα από καιρό να το θέσω αυτό το θέμα στο '11 μπας και πάρω και εγώ καμμιά ιδέα και απ' ότι φαίνεται βοηθήθηκα!Very Happy Very Happy 
Εγώ μπορώ να σας προτείνω κεκάκια με μέλι και κανέλα (απ την μυρωδιά και μόνο παθαίνεις!) και κεκάκια με γαλοπούλα και κασσεράκι (είναι καλά για το απόγευμα).

kat_laz

kat_laz
Μητσαινα τα κνορ ουτως η αλλως προσπαθώ να τα αποφεύγω. Για τις κρέμες ήμουν επιφυλακτική αλλά έβλεπα πολλές φίλες μου που τα είχαν σε καθημερινή βάση για απογευματινό. Προσπαθούσα να έχω κάθε μέρα κάτι χειροποίητο για να τρώει (τυροπιτάκια, κεκακια κτλ κτλ) αλλά και δεν τα έτρωγε κάθε φορά και αγανακτούσα και εγώ!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kat_laz έγραψε:Για τις κρέμες Γιώτης τι λέτε? Τα άνθος αραβοσίτου εννοω
Εγώ του δίνω καμιά φορά, όχι συχνά (μπορεί μία φορά κάθε 2 ή 3 εβδομάδες) απλά τις φτιάχνω με λιγότερη ζάχαρη απ' ό,τι λένε οι οδηγίες.

Επιπλέον να πω ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο λάθος να τρώει μπροστά στην τηλεόραση. ΟΚ δεν λέω να ανοίγουμε την τηλεόραση κάθε φορά που του δίνουμε κάτι να φάει, αλλά νομίζω ότι από το να μην τρώει είναι καλύτερα να χαζολογάει και να τρώει. Εγώ βάζω την τηλεόραση όποτε έχουμε φαγητό που δεν του αρέσει και το κόλπο πιάνει σχεδόν πάντα Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 38 328109 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια εγώ πιστεύω οτι ούτε κύβος κνορ ενίοτε ούτε οι κρέμες γιωτης κανουν κακο. Κακο κανουν οι καταχρήσεις, το καθε μερα απέξω και η κακη μαγειρικη 
Γνώμη μου παντα Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 38 417472

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, κι εγώ το πιστεύω αυτό. Και νομίζω ότι όταν οι παιδίατροι λένε να μην δίνεις χ ή ψ, εννοούν να μην το δίνεις συστηματικά. Γιατί πού να ξέρει ο παιδίατρος πώς μαγειρεύεις εσύ; Αν σου πει ναι στις κρέμες Γιώτης κι εσύ δίνεις κάθε μέρα; Και βάζεις και λίγο παραπάνω ζάχαρη για να γλυκαίνουν; Οπότε σου λέει όχι και έχει το κεφάλι του ήσυχο Wink 

kat_laz

kat_laz
Αρετη και εγώ ποτέ δεν βάζω τόση ζάχαρη όση λένε. Όσο για την τηλεόραση ούτε εγώ το θεωρώ κακό. Το απογευματινό του ειδικά θα του το βάλω να το φάει μόνος του με παιδικά.
Κάτυ ξέρεις τι έπαθα εγώ με τους κνορ?? Είχα (και έχω δηλαδή) πάντα στο ψυγείο μου μέσα σε βαζάκια χωρισμένα ανάλογα με το είδος. Ο Λάζαρος, όπως και όλα τα παιδάκια, πιο μικρός δεν έφευγε από το ψυγείο! Μια μέρα εκεί που μαγείρευα ακούω
"μμμμμμ!!!! μμμμμμ! μήσιμο! μήσιμο μαμά! μμμμμμμμ" (νόστιμο)
Κ-μπράβο αγάπη μου! (η χαζή νόμιζα ότι έτρωγε την μπανάνα του!!)
γυρνάω σε μια φάση και τον βλέπω πασαλειμμένο με κάτι σκούρο! τρόμαξα! Λέω τι βρήκε??? Τον πλησιάζω και βρωμάει αλλά κάπου την ξέρω αυτή τη μυρωδιά!!
Λ-μμμμμ μήσιμο!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
Κοιτάω κάτω και είναι πεταμένα 3 χαρτάκια από κύβους!!!!!!!! το καμάρι μου έφαγε 3 κύβους βοδινού έτσι! Σαν καραμέλες!!!!!! Όλη μέρα ρευόταν! Εγώ προς το βράδυ νόμιζα πως όσο τα χώνευε θα άρχιζε να μουγκρίζει κιόλας!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτης δινω και εγω μια στις 15 ετσι για αλλαγη.Παν μετρον Αριστον καττυ σοφη κουβεντα.Και κνορ της βαζω σε πιλαφι 1 φορα στο τοσο κ αυτο.

pennytol

pennytol
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Κατ απίστευτος ο Λαζαράκος! Μα πως του άρεσαν οι κύβοι βοδινό;;;

kat_laz

kat_laz
Μα απόρησα δεν αηδίασε λίγο? δεν του ήρθε μια αναγούλα????? Κάτι βρε παιδί μου! Από τότε τον φοβάμαι γιατί καμμιά φορά τους κοιτάει και γυαλίζουν τα μάτια του!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα Λαζαρακος ειπαμε κορυφη το παιδι.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άβυσσος η ψυχή των παιδιών Laughing 

kat_laz

kat_laz
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  τι να πω!

kat_laz

kat_laz
Λέω αύριο να τον πάω το πρώτο του σινεμά αν είναι καλά

kat_laz

kat_laz
Καληνυχτα και εδώ!!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι ναναι καλα ο Λαζαρακος να πατε να το ευχαριστηθητε.Αρετη καλα εισαι?Αποχορω γιατι νυσταξα καληνυχτα φιλακια.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά είμαι και ξενυχτάω! Ήμουν τόσο κουρασμένη νωρίτερα που κοιμήθηκα ένα διωράκι από 8-10μμ οπότε τώρα είμαι φρέσκια-φρέσκια αλλά μάλλον θα μείνω μόνη απ' ο,τι βλέπω! Laughing 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααα τι μου κανετε Αρετουλα αλλη φορα ευχομαι να μην ειμαι τοσο πτωμα.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το μετάνιωσα που κοιμήθηκα τόσο αργά όμως γιατί είμαι κουρασμένη τώρα! Ουφ.

Καλημέρα Smile 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις