Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
609 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 609 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βικακι και μπεμπουλη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 379767 
ευχαριστουμεεεεε!!!
πρωινος πρωινος ο κυριος!!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
καλημερα βικακι!!!!σε ξυπνησε ο μικρουλης σου?!!!!ετσι να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι για αργοτερα!!!!τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη?φτου φτου!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 
καλημερα κατερινιω μου...τι κανεις;;;ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε;;;;;;
σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια.....σχεδον καθε μερα τετοια ωρα με πεταει ο μπομπιρακος.....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:γεια σας γλυκα μου κοριτσακια...καλα ειμαι και εγω και ο μπεμπης....περιμενω την αλλη Πεμπτη να παμε να τον δουμε.....ενδωμεταξυ την αλλη βδομαδα εχω να κανω και την καμπυλη σακχαρου και λενε οτι ειναι αηδια...θα δειξει.....
ποπακι μου καλα εκανες με το φροντ...απο τη στιγμη που θα εχεις και προνομια...τι να κανουμε ετσι οπως μας καταντησαν......θα βαλω και καινουργια φωτο....Smile Smile Smile Smile 
να σας πω ρε κοριτσια και ειδικα σε σενα ποπακι μου και στα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν για μωρακι...εχετε διαβασει για την Ζωνιτσα της Παναγιας;;;πολλες κοπελες που τη φορεσαν μετα απο λιγους μηνες εμειναν εγκυες...αναμεσα σε αυτες και το μαρακι.....

ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΤΛ;;;

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΤΛ;;;
για μπες μεσα στο θεμα ποπακι μου και ψαξτο λιγο...θα μπω και εγω και οταν το βρω θα στο στειλω...απ'οτι θυμαμαι δεν κοστιζει κατι απλα παιρνεις τηλ σε καποιο μοναστηρι και στη στελνουν....θα το ψαξω....
καλημερα και σε σενα σοφακι μου...ναι ειναι πρωινος....καθε μερα μαζι με τον πατερα του ξυπναει....Smile Smile Smile Smile Smile 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ 3ΩΡΟ ΜΘΜ ΜΟΥ!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
poppaki έγραψε:ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ 3ΩΡΟ ΜΘΜ ΜΟΥ!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
ο λογος????μονο για σημερα??

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
23770-41488(καθημερινα εκτος κυριακης 9-12:30 μεσημερι)
παρε αυριο το πρωι κ αν δεν το σηκωνουν ξαναπροσπαθησε θα το σηκωσουν!!!!!!
ειναι απο τη Μονη Βατοπεδιου.....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ 3ΩΡΟ ΜΘΜ ΜΟΥ!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΘ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ.....Twisted Evil 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:23770-41488(καθημερινα εκτος κυριακης 9-12:30 μεσημερι)
παρε αυριο το πρωι κ αν δεν το σηκωνουν ξαναπροσπαθησε θα το σηκωσουν!!!!!!
ειναι απο τη Μονη Βατοπεδιου.....

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!
ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΩΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ!

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΘ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ.....Twisted Evil 
τα προγραμματα γιαυτο ειναι για να τα χαλαμε!!!!!!Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz 
δεν πειραζει,απλα κανε μια αναθεωρηση προγραμματος με ηρεμια και εισαι οκ!!!!!Wink Wink Wink Wink Wink 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ποπακι μου κοιταξε το και εσυ και ολες....μια κοπελα προσπαθουσε 2 χρονια...θα πηγαινε για σπερματεγχυση και μολις εβαλε αυτη τη ζωνη μετα απο 3 μηνες εμεινε εγκυος φυσιολογικα......

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου εγω σας αφηνω παω να φαω τις φακες που δν μ αρεσουν...καλο μεσημερι!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 

katerina1983

katerina1983
και εγω σας αφηνω σιγα σιγα!!!!!παω να δω το τι θα μαγειρεψω!!!!ευτυχως το καψουρομανουλο ερχεται αργα!!!!!τα φιλια μου σε οοοοοολλεεεεςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 417472 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!Wink 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε κοριτσια μου..μου κολλησε η βλακεια!
καλο μεσημερι ..παω και εγω να κανω τη σουπιτσα μου!!!
φιλιαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 334590 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΕΕΕΕ;;;;ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ ΑΡΑΧΝΗ ΤΟΤΕ!
SEE U LATER ALIGATOR!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια μου!!Τι μου κάνετε?Σοφάκι μου περαστικά και στον μικρό και στον μεγάλο!!Ποππάκι μου τι καλά και μεις το 3ήμερο Θεσσαλονίκη θα είμαστε!!Όσο αναφορά για το φροντιστήριο είναι πολλά τα συν Ποππάκι μου για να κάνεις υπομονή.Κατερινάκι μου γλυκό ανάπαυλα σήμερα ε?Τέλεια!!Κάλλια μου γλυκιά μην αγχώνεσαι με τον θυροειδή το έχει και η κουμπάρα μου και το ρυθμίζει με ένα χαπάκι!Βικάκι μου γλυκό την έχω ακουστά και γω την ζώνη που λες και το Βαλεντινάκι αν θυμάμαι καλά μου το είχε πει!Εγώ σήμερα είπα να συμαζέψω το σπίτι πως γίνεται το βράδυ να είναι ταχτοποιημένο και το πρωί σαν να πέρασε ο μετροπόντικας ακόμη το ψάχνω!!

katerina1983

katerina1983
καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
θελω καφεεεεε????!!!!!!!!!!!!!!ποια θα μου κερασει????ειναι καμια εδωω?!!!!!!!!!!!!!!
sunny sunny sunny sunny 
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΕΣ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;;
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΠΗΓΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ) ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!Wink Wink Wink Wink 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
θελω καφεεεεε????!!!!!!!!!!!!!!ποια θα μου κερασει????ειναι καμια εδωω?!!!!!!!!!!!!!!
sunny sunny sunny sunny 
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 36 438696 

BONJOUR MADAME!!!
VOILA VOTRE CAFE!!!!
ΕΕΕΕΕ;;;;;ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ, ΕΕΕΕΕ;;;Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 

BONJOUR MADAME!!!
VOILA VOTRE CAFE!!!!
ΕΕΕΕΕ;;;;;ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ, ΕΕΕΕΕ;;;Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
απ'ολα ξερει η ποπανς!!!!!
πολυ ωραιο και το γαλλικο οοοοο!!!!!!ειχα καιρο να τ'ακουσω!!!!
s'il vous plait pour le cafe:P Razz Razz Razz Razz Razz 
γειας τα χερακια σου αααααααα!!!!!!!!!ωραιος!!!!!σε λιγο ελα να μου πεις και τον φραπε!!!!!!Laughing Laughing Laughing 
πολυ ωραιο το φαγακι σου ποπανς!!!!η μονη διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν τα περναω στο τηγανι(τα κοβω οπως στο μπριαμ) φετουλες και τα βαζω στο φουρνο μαζι με λιγη ντοματουλα και απο πανω το λουκανικο και πριν το κλεισω τον φουρνο οταν ειναι ετοιμο βαζω την φετα !!!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορες!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
τι κανετε??ενα θα σας πω..το μικρο αρρωστο..το παλευω,τον μεγαλο..δεν τον παλευω με ΤΙΠΟΤΑ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

εγω θα κανω λαζανια με κιμα στο φουρνο,ποια ειχε πει μια συνταγη πριν λιγο καιρο???ποπακι εσυ??

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 
BONJOUR MADAME!!!
VOILA VOTRE CAFE!!!!
απ'ολα ξερει η ποπανς!!!!!
πολυ ωραιο και το γαλλικο οοοοο!!!!!!ειχα καιρο να τ'ακουσω!!!!
s'il vous plait pour le cafe:P Razz Razz Razz Razz Razz 
γειας τα χερακια σου αααααααα!!!!!!!!!ωραιος!!!!!σε λιγο ελα να μου πεις και τον φραπε!!!!!!Laughing Laughing Laughing 
πολυ ωραιο το φαγακι σου ποπανς!!!!η μονη διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν τα περναω στο τηγανι(τα κοβω οπως στο μπριαμ) φετουλες και τα βαζω στο φουρνο μαζι με λιγη ντοματουλα και απο πανω το λουκανικο και πριν το κλεισω τον φουρνο οταν ειναι ετοιμο  βαζω την φετα !!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝΟΣΤΟ!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ!!!!Wink Wink Wink Wink 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κορες!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
τι κανετε??ενα θα σας πω..το μικρο αρρωστο..το παλευω,τον μεγαλο..δεν τον παλευω με ΤΙΠΟΤΑ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

εγω θα κανω λαζανια με κιμα στο φουρνο,ποια ειχε πει μια συνταγη πριν λιγο καιρο???ποπακι εσυ??

ΝΑΙ ΣΟΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΛΑΖΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ:

Συστατικά
• 1 κουτί κανελόνια
• 500 γρ. κιμά χοιρινό
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 μπώλ μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 1 ντοματοχυμό
• λίγο ελαιόλαδο για τσιγάρισμα
• 6 κουταλιές ελαιόλαδο
• 6 κουταλιές αλεύρι
• 1 λίτρο γάλα
• 2 αυγά
• 150 γρ. τριμμένο τυρί
• αλάτι
• πιπέρι
• πάπρικα
1. Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι.
2. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και τον μισό νταματοχυμό, και βράζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
3. Όταν βράσει προσθέτουμε τον μαϊντανο και κατεβάζουμε από την φωτιά.
Για την κρέμα:
1. Σε ανοξείδωτη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αλεύρι, την βάζουμε στο μάτι και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να χρυσίσει.
2. Προσθέτουμε το γάλα ανακατεύντας συνεχώς.
3. Όταν ζεσταθεί το γάλα, κατευάζουμε την κατσαρολα απο το μάτι και προσθέτουμε τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
4. Την ξαναβάζουμε στο μάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αρχίσει να πήξει.
5. Κατευάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
6. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα του κιμά στην κρέμα και ανακατεύουμε.
7. Παίρνουμε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ και βάζουμε στον πάτο, λίγο ντοματοχυμό.
8. Γεμίζουμε τα κανελόνια και το μείγμα που θα περισσέψει το περιχύνουμε από πάνω.
9. Ρίχνουμε λίγο ακόμα ντοματοχυμό και πασπαλίζουμε με το τυρί.
10. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσέξτε τα κανελόνια να μην χρειάζονται βράσιμο. Κατά το γέμισμα εφάπτετε την μία άκρη από το κανελλόνι στο ταψί για να μην βγαίνει η γέμιση.

katerina1983

katerina1983
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κορες!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

σοφακι μου καλημερα!!!!ετσι κανουν τα ''μεγαλα'' παιδια,χειροτερα και απο μωρα!!!!περαστικα του και υπομονη σε εσενα μεχρι να περασει και αυτο!!!!εγω σημερα θα κανω κοτοπουλακι με ρυζακι και πιπεριες εστι σαν ριζοτο το λεω εγω!!!!!

poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝΟΣΤΟ!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ!!!!Wink Wink Wink Wink 
οτι πεις ποπανς μου!!!!αφου σας αρεσει με το τριγλυκεριδιο του διπλα εγω παω πασο!!!!! Razz 
καλο μαγειρεμα και καλοφαγωτο!!!!!Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις