876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Τρι Οκτ 22, 2013 12:48 am
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βικακι και μπεμπουλη!!!
ευχαριστουμεεεεε!!!
πρωινος πρωινος ο κυριος!!!
ευχαριστουμεεεεε!!!
πρωινος πρωινος ο κυριος!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα κατερινιω μου...τι κανεις;;;ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε;;;;;;katerina1983 έγραψε:
καλημερα βικακι!!!!σε ξυπνησε ο μικρουλης σου?!!!!ετσι να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι για αργοτερα!!!!τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη?φτου φτου!!!!
viki1988 έγραψε:γεια σας γλυκα μου κοριτσακια...καλα ειμαι και εγω και ο μπεμπης....περιμενω την αλλη Πεμπτη να παμε να τον δουμε.....ενδωμεταξυ την αλλη βδομαδα εχω να κανω και την καμπυλη σακχαρου και λενε οτι ειναι αηδια...θα δειξει.....
ποπακι μου καλα εκανες με το φροντ...απο τη στιγμη που θα εχεις και προνομια...τι να κανουμε ετσι οπως μας καταντησαν......θα βαλω και καινουργια φωτο....
να σας πω ρε κοριτσια και ειδικα σε σενα ποπακι μου και στα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν για μωρακι...εχετε διαβασει για την Ζωνιτσα της Παναγιας;;;πολλες κοπελες που τη φορεσαν μετα απο λιγους μηνες εμειναν εγκυες...αναμεσα σε αυτες και το μαρακι.....
για μπες μεσα στο θεμα ποπακι μου και ψαξτο λιγο...θα μπω και εγω και οταν το βρω θα στο στειλω...απ'οτι θυμαμαι δεν κοστιζει κατι απλα παιρνεις τηλ σε καποιο μοναστηρι και στη στελνουν....θα το ψαξω....poppaki έγραψε:
ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΤΛ;;;
ο λογος????μονο για σημερα??poppaki έγραψε:ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ 3ΩΡΟ ΜΘΜ ΜΟΥ!
katerina1983 έγραψε:ο λογος????μονο για σημερα??poppaki έγραψε:ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ 3ΩΡΟ ΜΘΜ ΜΟΥ!
viki1988 έγραψε:23770-41488(καθημερινα εκτος κυριακης 9-12:30 μεσημερι)
παρε αυριο το πρωι κ αν δεν το σηκωνουν ξαναπροσπαθησε θα το σηκωσουν!!!!!!
ειναι απο τη Μονη Βατοπεδιου.....
τα προγραμματα γιαυτο ειναι για να τα χαλαμε!!!!!!poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:ο λογος????μονο για σημερα??poppaki έγραψε:ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ 3ΩΡΟ ΜΘΜ ΜΟΥ!
ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΘ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ.....
katerina1983 έγραψε:καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
θελω καφεεεεε????!!!!!!!!!!!!!!ποια θα μου κερασει????ειναι καμια εδωω?!!!!!!!!!!!!!!
απ'ολα ξερει η ποπανς!!!!!poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:
BONJOUR MADAME!!!
VOILA VOTRE CAFE!!!!
ΕΕΕΕΕ;;;;;ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ, ΕΕΕΕΕ;;;
katerina1983 έγραψε:απ'ολα ξερει η ποπανς!!!!!poppaki έγραψε:BONJOUR MADAME!!!katerina1983 έγραψε:
VOILA VOTRE CAFE!!!!
ΕΕΕΕΕ;;;;;ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ, ΕΕΕΕΕ;;;
πολυ ωραιο και το γαλλικο οοοοο!!!!!!ειχα καιρο να τ'ακουσω!!!!
s'il vous plait pour le cafe:P
γειας τα χερακια σου αααααααα!!!!!!!!!ωραιος!!!!!σε λιγο ελα να μου πεις και τον φραπε!!!!!!
πολυ ωραιο το φαγακι σου ποπανς!!!!η μονη διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν τα περναω στο τηγανι(τα κοβω οπως στο μπριαμ) φετουλες και τα βαζω στο φουρνο μαζι με λιγη ντοματουλα και απο πανω το λουκανικο και πριν το κλεισω τον φουρνο οταν ειναι ετοιμο βαζω την φετα !!!!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κορες!!!!!
τι κανετε??ενα θα σας πω..το μικρο αρρωστο..το παλευω,τον μεγαλο..δεν τον παλευω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!
εγω θα κανω λαζανια με κιμα στο φουρνο,ποια ειχε πει μια συνταγη πριν λιγο καιρο???ποπακι εσυ??
σοφακι μου καλημερα!!!!ετσι κανουν τα ''μεγαλα'' παιδια,χειροτερα και απο μωρα!!!!περαστικα του και υπομονη σε εσενα μεχρι να περασει και αυτο!!!!εγω σημερα θα κανω κοτοπουλακι με ρυζακι και πιπεριες εστι σαν ριζοτο το λεω εγω!!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κορες!!!!!
τι κανετε??ενα θα σας πω..το μικρο αρρωστο..το παλευω,τον μεγαλο..δεν τον παλευω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!
εγω θα κανω λαζανια με κιμα στο φουρνο,ποια ειχε πει μια συνταγη πριν λιγο καιρο???ποπακι εσυ??
οτι πεις ποπανς μου!!!!αφου σας αρεσει με το τριγλυκεριδιο του διπλα εγω παω πασο!!!!!poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝΟΣΤΟ!!!!katerina1983 έγραψε:poppaki έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης